Θυριδες- μπλοκαρισμενες !

Re: Απάντηση: Θυριδες- μπλοκαρισμενες !

Διαβάζω ότι ακόμη και στον πόλεμο τις θυρίδες δεν τις πείραξαν!
Εδώ μιλάμε για προσωπικά δεδομένα.

Σε πολεμο οχι, αλλα σε πτωχευση το τι θα συμβει στις
θυριδες συμφωνα με νομικους ειναι γκριζα περιοχη.
Αυτα συμφωνα με το capital
και μαλιστα σε παλια δημοσιευση δυο ετων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θυριδες- μπλοκαρισμενες !

Σε πολεμο οχι, αλλα σε πτωχευση το τι θα συμβει στις
θυριδες συμφωνα με νομικους ειναι γκριζα περιοχη.
Αυτα συμφωνα με το capital
και μαλιστα σε παλια δημοσιευση δυο ετων.

Το ότι πτωχεύει ένα κράτος δεν σημαίνει ότι σταματάμε να έχουμε δικαιώματα ως Έλληνες πολίτες.
Δεν υπάρχει νομοθεσία που να επιτρέπει κάτι τέτοιο. Αν ψηφίσουν άλλο νόμο ίσως να γίνεται. Αλλά ποιος θα τον ψηφίσει?
Εδώ μιλάμε για προσωπικά δεδομένα. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Γνώμη μου είναι ότι δεν θα φτάσουν σε αυτό το σημείο.

δεν ειναι θεμα προσωπικων δεδομενων … αυτα οπωσδηποτε θεωρω οτι θα υποχωρησουν ευκολα
ειναι θεμα ιδιοκτησιας . διοτι στα κινητα πραγματα τα οποια βρισκονται στη θυριδα έχω κυριοτητα . δεν ειναι οπως στην καταθεση που προκειται για ανωμαλη παρακαταθηκη και απλα εχεις απαιτηση κατα της τραπεζας να σου τα δωσει οταν τα ζητησεις.
τα λεφτα στο λογ/μο δεν ειναι δικα σου.
τα κινητα πραγματα στη θυριδα (προφανως και τα μετρητα ) ειναι δικα σου. εχεις κυριοτητα .
μετα μπαινεις σε στερηση ιδιοκτησιας και αρθρο 17 Συνταγματος .

Σε περίπτωση διάσπασης τραπεζών ή κατάρρευσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος, ο κύριος Μανωλίτσης αναφέρει ότι ένα τραπεζικός όμιλος – για να επιτύχει τη διάσωσή του – μπορεί να εκλάβει τα μετρητά ως καταθέσεις και να γίνει κούρεμα, ενώ τα υπόλοιπα τιμαλφή ή άλλα ήδη αξίας παραμένουν στην κατοχή του δικαιούχου.

http://www.news.gr/oikonomia/h-tsep...faleia-ton-metrhton-se-trapezikh-thyrida.html

Το έγραψα πάλι Κώστα ότι θα ήθελα να είμαι αισιόδοξος αλλά πλέον δεν γίνεται , όλα μαύρα τα βλέπω. Ελπίζω να κάνω λάθος.