ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ 2006;

......Γιά εμένα ευτυχώς πολλά και ευχάριστα, μετά επιτέλους απο μιά προηγούμενη σειρά ετών, γεμάτη νοσοκομεία και θανάτους σε κάποιους, απο τους πιό αγαπημένους μου ανθρώπους, όπως πατέρα,μάνα και θείους...

Στα ευχάριστα τώρα....δεν έχω αλοίμονο, παράπονο απο το 2006 που σε λίγες ημέρες φεύγει.....έχουμε και λέμε.....
1) ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ...την γυναίκα των ονείρων μου(...αν μπορώ ας γράψω και αλλοιώς!!!:twoguns: ) μετά απο σχεδόν 8 χρόνια γνωρημίας.Η ημέρα του γάμου μας ΑΞΕΧΑΣΤΗ γιά πάντα, γιατί μεταξύ των άλλων αναποδιών στις 23 Σεπτεμβρίου ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ!!!:lehrer:
2) Αλλαξα το αυτοκίνητο, δίνοντας το προηγούμενο(Hyundai coupe S145) πέρνοντας το Audi tt
3) Αλλαξα την Moto δίνοντας την προηγούμενη Honda Varadero 1000cc. πέρνοντας την Hayabusa 1300cc
4) Αλλαξα τον προβολέα μου, πουλώντας τον προηγούμενο Sharp 12000 πέρνοντας τον Sony Pearl Wpl-vw50
..........μα πιό πολύ, αυτο που άλλαξε και μου άρεσε περισσότερο απο το 2006, είναι ότι πλέον αγαπώ και νοιάζομαι περισσότερο απο ποτέ, τα πρόσωπα που υπάρχουν περισσότερο δίπλα μου......την γυναίκα μου,την αδελφή μου και τα ανήψια μου....-bye- ...

Εσείς;

μια από τις χειρότερες χρονιές που έχω περάσει. δε χρειάζεται ν'αναφέρω λεπτομέρειες, όμως πολύ σπάνια μέσα σε μία και μόνο χρονιά τυχαίνουν τόσες πολλές στεναχώριες και προβλήματα. ευελπιστώ στο 2007 να πάνε τα πράγματα έστω και λίγο καλύτερα. εγώ πάντως θα το παλέψω ...

Εγώ δυστυχώς μόνο δυσάρεστα έχω να θυμάμαι από την χρονιά που φεύγει. Έχασα πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα κι ανυπομονώ να φύγει αυτή η χρονιά. Τα ευχάριστα έρχονται το 2007 (καθώς προς το καλοκαίρι Θεού θέλοντος θα αγοράσω σπιτάκι και λέμε με τον καλό μου να αρραβωνιαστούμε...).

Απολογισμός 2006 - Τι μένει?

Δεν ξέρω αν βρει ανταπόκριση, αλλά σκέφτηκα να κάνουμε έναν απολογισμό, ο καθένας προσωπικά, για τα 10 "πράγματα" που μας απασχόλησαν περισσότερο τη χρονιά που τελειώνει, τα 10 "πράγματα" που μας έδωσαν χαρά ή μας στενοχώρησαν, 10 "πράγματα" που αξίζουν να μείνουν στη μνήμη του καθενός από το 2006, άλλα πολύ σημαντικά άλλα λιγότερο, σε κάθε περίπτωση όμως άξια (για τον καθένα προσωπικά) μνημόνευσης.
Ισως γνωριστούμε και καλύτερα μέσα από εδώ...

Re: Απολογισμός 2006 - Τι μένει?

Κάνω την αρχή (η σειρά είναι τυχαία - οι αριθμοί έχουν νοήμα μόνο απαρίθμησης):

1. Prison Break - Η σειρά που με καθήλωσε, η έκπληξη της χρονιάς γιατί μου προτάθηκε από έναν φίλο το γούστο του οποίου δεν είχα (εξακολουθώ να μην έχω, θεωρώ ότι επρόκειτο για έκλαμψη) σε καμμία εκτίμηση. Εθιστική!

2. Nintendo Wii - Η ηλεκτρονική συσκευή της 10ετίας, πρωτοποριακή, ορόσημο για τη βιομηχανία οικιακής διασκέδασης, ήδη μου έχει χαρίσει πολλές ώρες γέλιου και απόλαυσης - πάντα με παρέα.

3. Κατηγορία "Μουσική" του Avclub - Η εορταστική προσφορά "unrecorded downloads" του oink.me.uk με προβλημάτισε: τι μουσική να ακούσω τώρα, όταν τα τελευταία 3 χρόνια έχω διαθφαρεί εντελώς με τις κακές (θηλυκές) παρέες και τα καμώματα του Νίνο-τζιτζιφρίνο και του Ζαν-Πλου? Για να δω τι προτείνουν οι "ειδήμονες" :grandpa: που εδώ και καιρό τους διαβάζω, αλλά λίγα καταλαβαίνω, και ακόμα πιο λίγα μου θυμίζουν κάτι... Και ξεκίνησα. Εχει ενδιαφέρον ομολογουμένως. Μέχρι και αυτούς τους Rallizes Danudes :violent-smiley-008: δοκίμασα... Ο λόγος ύπαρξης στη λίστα μου όμως της "Μουσικής" είναι ότι η πλειοψηφία του υλικού ήταν απολαυστικό. Βλ. Blue Foundation, Ultra Lounge Collection, Dictaphone και άλλα που δεν έχω προλάβει να ακούσω καλά ακόμα. Θα επανέλθω σχετικά στην αρμόδια κατηγορία...

4. Μοντελισμός - Εδώ με ώθησε ο αδελφός μου το καλοκαίρι, ήταν μίας ημέρας απόφαση και με οδήγησε στην Kyosho και στο εξάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στην κατηγορία 1/8 Buggy Inferno MP777 SP2 (αναφέρω και το μοντέλο γιατί απ'ότι θυμάμαι από το παλιό φόρουμ υπάρχουν μοντελιστές εδώ μέσα). Λοιπόν, το λιώσαμε το εργαλείο. Αντε να ξανανοίξει λίγο ο καιρός να το βγάλουμε πάλι στον Ασπρόπυργο και στη Σταμάτα, αν και προσπαθούν να με ψήσουν να το βγάλω και στις λάσπες. Είναι, λέει, το φυσικό του περιβάλλον...

5. Διακοπές απλές, απλούστατες - Στο εξοχικό στη Λούτσα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν επέτρεψαν μεγαλύτερη απομάκρυνση. Καλή παρέα, φουσκωτή πισίνα για 6 άτομα (400 κυβικά στο λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ :bang:), μουσική και αλκοόλ :ernaehrung004: ολημερίς και ολονυχτίς, μπουγέλο, πινγκ-πονγκ, 21 με σφηνάκια για ποντάρισμα και αστυνομία λόγω φασαρίας... Από τα καλύτερα καλοκαίρια των τελευταίων ετών.

6. Scaler DVDO iScan VP-30 - Πόσο καλύτερα μπορεί να παίξει ο Cineversum 70? ΠΟΛΥ καλύτερα. Απίστευτη εικόνα από DVD, upscaling και deinterlacing με @@, και άσε το HD να έρχεται. To HTPC ως scaler ποτέ δεν μπόρεσα να το ρυθμίσω όπως έπρεπε. Ας μείνει ως πηγή MP3 και HD και ως παιχνιδομηχανή...

7. Usenet - Το downloading σε άλλα επίπεδα. Ο μόνος τρόπος πλήρους και συνεχούς αξιοποίησης του διαθέσιμου bandwidth. HD (αγνοήστε το #6) με το τσουβάλι και το αποτέλεσμα? Σχεδόν μέτοχος της Seagate ...

8. Match Point - Ενδεχομένως να μην είναι ούτε η καλύτερη ταινία του Woody Allen, ούτε η καλύτερη της χρονιάς. Ατμόσφαιρα, όμως, είχε μοναδική, Scarlett Johannson που την παντρεύομαι σήμερα κιόλας (αν έχει προίκα βέβαια...) και γενικά ταινία που τη βλέπω ευχαρίστως άπειρες φορές.

9. Η συνειδητοποίηση μιας απώλειας - Ηδη από τον Νοέμβριο του 2005, όσες χαρές κι αν έρθουν, όλα θα είναι για πάντα επισκιασμένα από την απώλεια του πατέρα μου. Κενό που δεν πρόκειται να συμπληρωθεί, τεράστιες ευθύνες και βουτιά στα πολύ βαθιά από νωρίς.

10. Επαγγελματική επιβίωση - Δεν μιλάω για "επιτυχία" γιατί αυτή κρίνεται μόνο στο τέλος. Απλά επιβιώσαμε (μαζί με τον αδελφό μου) για ένα χρόνο μόνοι σε 7 μαγαζιά με 35 άτομα προσωπικό...

Είχα ξεκινήσει να γράφω ένα σχετικό θέμα από τις 16.00 και όταν τελικά το πόσταρα είχε ήδη μπει αυτό εδώ...

μμμμμμμμμμ............

τι να πρωτογραψω ;;;;;;

οπως ΟΛΕΣ οι χρονιες τις Ζωης μου η μια ειναι χειροτερη της προηγουμενης οικονομικως κυριως .. αλλα και απο πλευρας εργασιας !!!!

απο φιλους εχω μπολικους και στο Σπιτι εχουμε ατμοσφαιρα χωρις γκρινια και φαγωμαρα !!

.....παραξενο και ασυνηθιστο οταν εισαι οικονομικως ταπι ....

ΚΑΜΙΑ καινουργια μεγαλη Αγορα !!!

ολο μεταχειρισμενα απο ΕΒΑΥ .......

ολο περιμενω να πεσουν οι τιμες ....

και ολο περιμενω να τα μαζευω για την μετακομιση προς Νοτια του χαρτη ......

αν και πανω απο το κεφαλι μου κρεμεται συνεχως ενα τσεκουρι λεω : παλι καλα ειμαστε με αυτα που εχουμε !!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΙΣΙΟ γεγονος του 2006 ηταν η Γεννηση της Βαβας !!!!

ειναι η κορη του αδερφου μου η Ευρικλεια !! που φωναζει συνεχεια ...βαααα βαα βαβα ...

και την φωναζω ΒΑΒΑ !!!

το μοναδικο γεγονος που μας τρελανε χαρουμενα και γελαμε λιγακι...

Last edited:
20/2 γεννηθηκε η κορη μου!!!:ernaehrung004:

Οκτωβρη άλλαξα δουλεια :damnyou:

Από το AVForum στο AVClub!!!:flipout:

Σχεδον εχω πάρει τον πρωτο μου προβολέα...

χμ..!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν μια χρονια περιεργη αλλα καλη χρονια...!!!!
Εκανα τις καλυτερες μου διακοπες και ....
απο θεμα ποιοτητας αλλα και διασκεδασης....!!!!

Εχασα 26 κιλα σε 90 μερες(ισως εβαλαν το χερακι τους και οι διακοπες..;)
χωρις να κανω διαιτα...!!!!!!!!ΝΑΙ,χωρις διαιτα...
και διατηρουμε μεχρι σημερα στα ιδια κιλα απο την 1 Νοεμβρη χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο....

Εκανα εξετασεις πρωτη φορα στην ζωη μου και ειναι ολα μια χαρα....!!!!!!!
Φυσικα μετα το χασιμο των κιλων...;):flipout:

Και ανοιγω Κομμωτηριο 2-1-2007......!!!!!!:flipout:
Τα θεμελια ομως μπηκαν το 2006 ..;)

Στεναχώριες..πίκρες..κλάματα..αποχωρισμοί..κακίες..πισώπλατα μαχαιρώματα..επαγγελματικά ζόρια, απίστευτα ζόρια και δυσκολίες!!!:chinscratch:
Άσπρη μέρα δεν είδα!!! Τρικλοποδιές και αναποδιές συνέχεια..
Ευτυχώς που τα επαγγελματικά τα παλέψαμε και βγήκαμε απο πάνω!!
Όσο για τα προσωπικά..κλάφτα Χαράλαμπε!!
Ούτε σήριαλ του Παπακαλιάτη να ήμουν..
Μέχρι που μια μέρα μου είπε η κυρά οτι ήταν έγκυος..
Ρε σφαλιάρα που την έφαγα..:slapface:
Το μόνο καλό ήταν αυτό σε όλη την χρονιά!!

Υ.γ Ααα, ξέχασα..το δεύτερο καλύτερο ήταν η μετατροπή στο MINI..
Απο COOPER S σε COOPER S WORKS!!!:award:

Υ.γ2 Άντε ρε γυναίκα γέννα καμιά φορά να βγεί ο Χαράλαμπας..
Πως θα περάσουν οι υπόλοιποι 5 μήνες δεν ξέρω..:nounder:

1. Έπαψα πιά να είμαι παιδί...
2. Δεν θα ξανά πώ ποτέ στην ζωή μου την λέξη...μαμά...
3. Κατοικεί όμως μόνιμα στην καρδιά μου, και στα όνειρά μου.
4. Η κάθε στιγμή από τότε έχει την δική της μοναδική σημασία.
5 Νοίωθω απόλυτα ευτυχείς που έχω ανθρώπους σιμά μου, για να τους αγαπώ, κάθε μέρα λίγο και πιο πολύ.
6. Πάντρεψα τον απίστευτό, μοναδικό, και αγαπημένο αδελφό,που θα μπορούσε κάποιος να έχει, με την πιο υπέροχη κοπελιά που έχω γνωρίσει.
7. Έζησα ένα γάμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ..
8. Εύχομαι η ζωή των συνοδοιπόρων μου, να είναι γεμάτη, υγεία, γνώση και εμπειρίες, και αγάπη.
9. Λατρεύω τα παραμύθια, κι ας μην είμαι παιδί...
10. Ακούω την λέξη μαμά..απο τα παιδιά μου...κ' ονειρεύομαι ότι είμαι ακόμη παιδί......

Άλλαξα δουλειά (μαζί και καριέρα από το R&D στα media). Μεσολάβησε ένα εξάμηνο αβεβαιότητας (επαγγελματικής και οικονομικής) μέσα στο οποίο βρήκα το χρόνο να συλλογιστώ αρκετά πράγματα σχετικά με τη ζωή μου, να γυρίσω ένα μικρού μήκους ταινιάκι, και να προετοιμάσω ένα ντοκυμαντέρ που θα ξεκινήσει το 2007. Για το χρόνο που μας έρχεται το μεγαλύτερο δήλειμμα είναι η αλλαγή του αυτοκινήτου ή η αγορά μιας HD κάμερας. Προς το παρόν λέω να πάρω την κάμερα. Α, ανακάλυψα και το Avclub. Καλή χρονιά σε όλους.

Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Τώρα που το σκέφτομαι, το 2006 δεν ήταν καν χρονιά.
Το μόνο αξιόλογο είναι ότι πήρα κάποιες αποφάσεις. Μένει να δω αν θα καταφέρω να τις υλοποιήσω.

1) Πριν 48 ωρες ακριβως γεννηθηκε ο γιος μου

2) Πριν 5 μηνες ακριβως "εφυγε" ο πατερας μου

3) Πριν 350 ημερες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 μηνες απο μεση

4) Πριν 8 μηνες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 ακομα μηνες απο ρηξη συνδεσμων

5) και τελος τετοια εποχη περσι αποφασιζα να μεινω ακουρευτος για ολη μου τη ζωη εκτος κι αν ο Κεφαλας ανοιξει κομμωτηριο !!!!

Attachments

• PC270001 (Small).JPG
    PC270001 (Small).JPG
    26.5 KB · Views: 8
Εγώ τώρα να μιλήσω ή να μη μιλήσω?

Αν βγάλουμε τον θάνατο και της μητέρας μου τον περασμένο Φεβρουάριο,το πώς πέρασε ο χρόνος μέχρι το Σεπτέμβριο που επιτέλους βρήκα τη δύναμη να κάνω διακοπές,την συγκλονιστική μου εμπειρία στο Μόναχο αρχές Δεκεμβρίου,
Μένει η κατάθλιψη των Χριστουγέννων οπου εγώ και η αδελφή μου "γιορτάσαμε" για πρώτη φορά ολομόναχοι ,σε ένα αδειο τεράστιο σπίτι,χωρίς κανέναν από τους γονείς μας...
Ας ελπίσουμε στην καινούρια χρονιά και στις όποιες χαρές θα μας φέρει.