ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ 2006;

Απάντηση: Re: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ 2006;

1) Πριν 48 ωρες ακριβως γεννηθηκε ο γιος μου

2) Πριν 5 μηνες ακριβως "εφυγε" ο πατερας μου

3) Πριν 350 ημερες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 μηνες απο μεση

4) Πριν 8 μηνες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 ακομα μηνες απο ρηξη συνδεσμων

5) και τελος τετοια εποχη περσι αποφασιζα να μεινω ακουρευτος για ολη μου τη ζωη εκτος κι αν ο Κεφαλας ανοιξει κομμωτηριο !!!!

Να σου Ζησει και να τον χαιρεσαι !!!!!!!!!

αυτα ειναι τα καλα της Ζωης ....:Banane0: :Banane0:

χμ..!!!!!!!!!!!!!!

Ηταν μια χρονια περιεργη αλλα καλη χρονια...!!!!
Εκανα τις καλυτερες μου διακοπες και ....
απο θεμα ποιοτητας αλλα και διασκεδασης....!!!!

Εχασα 26 κιλα σε 90 μερες(ισως εβαλαν το χερακι τους και οι διακοπες..;)
χωρις να κανω διαιτα...!!!!!!!!ΝΑΙ,χωρις διαιτα...
και διατηρουμε μεχρι σημερα στα ιδια κιλα απο την 1 Νοεμβρη χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο....

Εκανα εξετασεις πρωτη φορα στην ζωη μου και ειναι ολα μια χαρα....!!!!!!!
Φυσικα μετα το χασιμο των κιλων...;):flipout:

Και ανοιγω Κομμωτηριο 2-1-2007......!!!!!!:flipout:
Τα θεμελια ομως μπηκαν το 2006 ..;)
Κωστή είναι επειδή έκανες εξετάσεις γιά πρώτη φορά....γιά να σε δω απο εδω και εμπρός!!!!:flipout: ´
....τώρα που αποφάσισα να μην κουρεύομαι συχνά, άνοιξες κομωτήριο!!!:chinscratch:

1. Έπαψα πιά να είμαι παιδί...
2. Δεν θα ξανά πώ ποτέ στην ζωή μου την λέξη...μαμά...
3. Κατοικεί όμως μόνιμα στην καρδιά μου, και στα όνειρά μου.
4. Η κάθε στιγμή από τότε έχει την δική της μοναδική σημασία.
5 Νοίωθω απόλυτα ευτυχείς που έχω ανθρώπους σιμά μου, για να τους αγαπώ, κάθε μέρα λίγο και πιο πολύ.
6. Πάντρεψα τον απίστευτό, μοναδικό, και αγαπημένο αδελφό,που θα μπορούσε κάποιος να έχει, με την πιο υπέροχη κοπελιά που έχω γνωρίσει.
7. Έζησα ένα γάμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ..
8. Εύχομαι η ζωή των συνοδοιπόρων μου, να είναι γεμάτη, υγεία, γνώση και εμπειρίες, και αγάπη.
9. Λατρεύω τα παραμύθια, κι ας μην είμαι παιδί...
10. Ακούω την λέξη μαμά..απο τα παιδιά μου...κ' ονειρεύομαι ότι είμαι ακόμη παιδί......

.......με εξαίρεση τις στιγμές που παίζεις μαζί μου,με τα παιδιά σου και τον άντρα σου...μήπως τελικά είσαι πιό παιδί και απο όταν ήσουνα παιδί;-bye-

Ας κάνω κ εγώ μια ανασκόπηση του έτους :

* Έζησα πριν 3 μήνες + 2 μέρες την μεγαλύτερη μέχρι τώρα απώλεια της ζωής μου, έφυγε ο πατέρας μου στα 66 του χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο μετά από 5 χρόνια άνισης μάχης.
* Αγόρασα σπίτι με δάνειο βέβαια κ το επίπλωσα κάνοντας πολλές παραχωρήσεις σε άλλα πράγματα. :o
* Εδραιώθηκα στην δουλειά μου κ μετά από 5,5 χρόνια στην ίδια εταιρεία θεωρώ ότι είμαι πια σε πολύ καλό επίπεδο. ;)
* Ζω τον έρωτα της ζωής μου έχοντας ήδη συμπληρώσει 5 χρόνια σχέσης. :blush:
* Έγινα Συντάκτης στο AvClub.gr. :aktion033:

Άλλαξα δουλειά (μαζί και καριέρα από το R&D στα media). Μεσολάβησε ένα εξάμηνο αβεβαιότητας (επαγγελματικής και οικονομικής) μέσα στο οποίο βρήκα το χρόνο να συλλογιστώ αρκετά πράγματα σχετικά με τη ζωή μου, να γυρίσω ένα μικρού μήκους ταινιάκι, και να προετοιμάσω ένα ντοκυμαντέρ που θα ξεκινήσει το 2007. Για το χρόνο που μας έρχεται το μεγαλύτερο δήλειμμα είναι η αλλαγή του αυτοκινήτου ή η αγορά μιας HD κάμερας. Προς το παρόν λέω να πάρω την κάμερα. Α, ανακάλυψα και το Avclub. Καλή χρονιά σε όλους.

...θέλω και άλλα στοιχεία για το ντοκιμαντέρ.......υπάρχουν άνθρωποι του χώρου, πολύ δικοί μου που θα μας ενδιέφερε να γνωρίσουμε την δουλειά σου και εσένα απο κοντά.

Ας κάνω κ εγώ μια ανασκόπηση του έτους :

* Έζησα πριν 3 μήνες + 2 μέρες την μεγαλύτερη μέχρι τώρα απώλεια της ζωής μου, έφυγε ο πατέρας μου στα 66 του χάνοντας την μάχη με τον καρκίνο μετά από 5 χρόνια άνισης μάχης.
* Αγόρασα σπίτι με δάνειο βέβαια κ το επίπλωσα κάνοντας πολλές παραχωρήσεις σε άλλα πράγματα. :o
* Εδραιώθηκα στην δουλειά μου κ μετά από 5,5 χρόνια στην ίδια εταιρεία θεωρώ ότι είμαι πια σε πολύ καλό επίπεδο. ;)
* Ζω τον έρωτα της ζωής μου έχοντας ήδη συμπληρώσει 5 χρόνια σχέσης. :blush:
* Έγινα Συντάκτης στο AvClub.gr. :aktion033:

..η ειρωνεία είναι ότι την στιγμή που πετυχαίνουμε ίσως τα πιό όμορφα πράγματα της ζωής μας, μας λείπουν κάποια απο τα πιό αγαπημένα μας πρόσωπα γιά να μοιραστούμε την χαρά μας..

1) Πριν 48 ωρες ακριβως γεννηθηκε ο γιος μου

2) Πριν 5 μηνες ακριβως "εφυγε" ο πατερας μου

3) Πριν 350 ημερες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 μηνες απο μεση

4) Πριν 8 μηνες ακριβως εμενα στο κρεββατι για 2 ακομα μηνες απο ρηξη συνδεσμων

5) και τελος τετοια εποχη περσι αποφασιζα να μεινω ακουρευτος για ολη μου τη ζωη εκτος κι αν ο Κεφαλας ανοιξει κομμωτηριο !!!!

...τι πιό όμορφο απο τον κεφάλα σου!!!!:Banane0:

..η ειρωνεία είναι ότι την στιγμή που πετυχαίνουμε ίσως τα πιό όμορφα πράγματα της ζωής μας, μας λείπουν κάποια απο τα πιό αγαπημένα μας πρόσωπα γιά να μοιραστούμε την χαρά μας..
Συμφωνώ φίλε μου.......
Που ξέρεις, μπορεί από κάπου να μας βλέπουν......

αν εξαιρεσουμε το γεγονος ενος μεγαλου διαστηματος με οικονομικες δυσκολιες τωρα ανασανα λιγο γιατι δουλευει η γυναικα- το κακο ειναι οτι δεν ξερω για ποσο :chinscratch: και την περιπετεια υγειας του πατερα μου τωρα λεμε καλα

Χαίρομαι αφάνταστα που σε αυτο το βήμα βγάζουμε πολύ μεγάλο μέρος απο τον πραγματικό εαυτό μας....

Γιάννη έγραφα κάτι σχολιάζοντας ακριβώς αυτό που γράφεις..
Με κάλυψες απόλυτα μέσα σε μια μόνο γραμμή!

Να'στε όλοι καλά αδέρφια και καλή χρονιά σ'εσάς και σε όσους αγαπάτε!-bye-

2006 χρονιά αξέχαστη .
Φλεβάρης : Γέννηση του δεύτερου παιδιού μου :award:
Ιούνης : Αγορά σπιτιού :firstprize:
Αύγουστος : Μου αγόρασε τροχόσπιτο ο πεθερός :grinning-smiley-043

Εύχομαι σε όλους τους δυσαρεστημένους του 2006 , η νέα χρονιά να είναι για αυτούς , ότι ήταν για μένα η φετεινή ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ , ΧΑΡΕΣ , ΔΩΡΑ

Στούς υπόλοιπους να συνεχίσουν τα καλά του 2006

Καλή πρωτοχρονιά -bye-

Τώρα που πέρασε πια και επισήμως το 2006, τολμώ να πω ότι ήταν μια καλή χρονιά.
Μέσα από δυσκολίες, κούραση και μεγάλη δόση γκαντεμιάς, αυτό που τελικά έμεινε ήταν οι ευτυχισμένες στιγμές. Και, ευτυχώς, ήταν τόσο δυνατές, που πια μόνο αυτές θα μείνουν ως ανάμνηση!

Καλως ήρθες 2007... Να μας φέρεις ακόμα μεγαλύτερες χαρές...

Re: Απάντηση: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ 2006;

Εγώ δυστυχώς μόνο δυσάρεστα έχω να θυμάμαι από την χρονιά που φεύγει. Έχασα πολλά αγαπημένα μου πρόσωπα κι ανυπομονώ να φύγει αυτή η χρονιά. Τα ευχάριστα έρχονται το 2007 (καθώς προς το καλοκαίρι Θεού θέλοντος θα αγοράσω σπιτάκι και λέμε με τον καλό μου να αρραβωνιαστούμε...).

Αντε με καλό κορίτσι μου, ελπίζω ότι το 2007 θα είναι η χρονιά σου.
Εμένα η χρονιά που έφυγε μου πήγε καλά πιο συγκεκριμένα.
1. Βλέπω από κοντά πως είναι να μεγαλώνει μαζί σου ένα μωρό ( απίστευτο συναίσθημα)
2. Διαπιστώνω ότι υπάρχουν ευτυχώς και οι καλές πλευρές της ζωής η ολοκλήρωση π.χ της οικογένειας, αλλά και οι δύσκολες τα πολλά μα πάρα πολλά ξενύχτια και οι παιδικές αρρώστιες.
3.Επαγγελματικά κατάφερα να αξιοποιήσω την ευκαιρία που μου δόθηκε στην δουλειά μου, έτσι ώστε κάνοντας χρήση της μακροχρονιης επαγγελματικής μου εμπειρίας να εργάζομαι λιγότερο, πιο έξυπνα, και να πουλάω πολύ ακριβά τις υπηρεσίες μου στους πελάτες μου.
4.Δεν κατάφερα δυτυχώς να αγοράσω ένα αντικείμενο πόθου όπως π.χ ένα Sony Pearl, ή μια Full HD Lcd Tv, αλλά υπόσχομαι στον ευαυτό μου ότι ίσως την νέα χρόνια να μαζέψω τίποτα χρήματα.
5. Το πιό σημαντικό δώρο που μου έφερε το τέλος του 2006, είναι η είδηση της προσμονής νέου μέλους μέσα στο 2007, δυστυχώς μέσα στον Αύγουστο.
Αυτά και σας ευχαριστώ για την πολύτιμη παρέα που μου κρατήσατε, με ανεχθήκατε τόσο καιρό.
Ελπίζω να συνεχίσουμε όλοι μαζί και την νέα χρονιά στο δρόμο που έχουμε χαράξει.
Ας είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους μας.:ernaehrung004:

Mπορώ να πώ ότι ήταν ακόμη μια ευχάριστη χρονιά με τα καλά και τα κακά της. Δεν έχω κάτι να ξεχωρίσω. Σίγουρα πάντως μου προσέφερε άπειρες εμπειρίες!!!