Τι άλλο να πω!!!

drioannis

Established Member
19 June 2006
273
Μόλις τώρα είδα τα χαρτιά με την "αύξηση" που μπήκε στους συνταξιούχους!Η μητέρα μου έπαιρνε σύνταξη 607 και τώρα πήρε:SFGSFGSF: "αύξηση" 35 ευρώ και η νέα σύνταξη είναι... 565.Ας μου πει το κέρατοοοοο μου κάποιος με τι λογική γίνετε αυτό:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: !!!

Μόλις τώρα είδα τα χαρτιά με την "αύξηση" που μπήκε στους συνταξιούχους!Η μητέρα μου έπαιρνε σύνταξη 607 και τώρα πήρε:SFGSFGSF: "αύξηση" 35 ευρώ και η νέα σύνταξη είναι... 565.Ας μου πει το κέρατοοοοο μου κάποιος με τι λογική γίνετε αυτό:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: !!!

Το Πασοκ φταιει...-bye-:grinning-smiley-043

35 ευρω ;;;;;;

....ειναι πολλα λεφτα !!!!
τι θα τα κανει τοσα λεφτα ;;;;

35 ευρω ειναι ......περιπου 4 η 6 φραπεδες ...

εεεεεεεε..... καλααααα ειναι!!!!!!!!
:slapface::slapface:

Μπορεί να άλλαξε φορολογική κλίμακα... Αν και είτε με 605 είτε με 565 πάλι στο αφορολόγητο θα είναι, αν αυτά είναι τα μοναδικά της εισοδήματα.

Α παίζει και το άλλο, να δικαιούται πριν την αύξηση ΕΚΑΣ ενώ μετά την αύξηση να μην το δικαιούται πια οπότε overall θα είναι λιγότερα. Μύλος η υπόθεση.

Με την λογική του....
Γαλάζιοι-Πράσινοι- Γαλάζιοι-Πράσινοι.... και ξανά...Πράσινοι -Γαλάζιοι_Πράσινοι-Γαλάζιοι κ.ο.κ
Βρές μου εσύ λογική γι αυτό???
που ένας ολόκληρος λαός δεν ψάχνεται και δεν αμφισβητεί τίποτα τόσα χρόνια...
και αν μου βρείς λογική σε αυτό .
Τότε θα έχεις βρεί και την απάντηση για την λογική της αύξησης που έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση.....