Τι antivirus σε Vista ?

avast home edition - free...
κανε και register και σου στελνουν και κλειδι για 14μηνες...

και το mcaffe, καλά μου δούλεψε, πιστέψτε με όμως σαν τα ΧΡ, δεν είναι ακόμα και μάλλον δεν θαναι για πολύ καιρό ακόμη, οπότε αφήστε τα ξαναγύρισε σε ΧΡ και έχω ησυχάσει, βάζει ότι θέλω στο pc, έχω το κεφάλι ήσυχο για υποστήριξη σε όλα τα προγράμματα.

στηνω το laptop ενός φιλου που τα είχε προεγκατεστημένα. Κι εγω μονο με xp δουλευω. Εχω βεβαια σε vmware απο 98 μεχρι vista + ubuntu για διαφορους λόγους, αλλα γενικά χρησιμοποιώ xp ( με nod32 παρεπιπτόντως)

αλλα γενικά χρησιμοποιώ xp ( με nod32 παρεπιπτόντως)

Και γιατί δεν βάζεις και στα vista το nod32; Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και στα δύο λειτουργικά, η version 2.7 δουλεύει μιά χαρά και στα δύο!

vista ???

σβήστα .....

μου έχουν δημιουργήσει αφάνταστα προβλήματα, έχω το panda και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Το ΣΚ θα ξαναβάλω τα XP .....

ΝΟD32

Eχω δοκιμασει Νοrton , Panda , Karpeski και αλλα και το NOD32 ειναι με τεραστια διαφορα το καλυτερο.

Σε free το Avira (Antivir) ειναι παρα πολυ καλο , σχεδον οσο καλο οσο το NOD...

http://www.free-av.com/

Last edited:
ΝΟD32

Eχω δοκιμασει Νοrton , Panda , Karpeski και αλλα και το NOD32 ειναι με τεραστια διαφορα το καλυτερο.

Σε free το Avira (Antivir) ειναι παρα πολυ καλο , σχεδον οσο καλο οσο το NOD...

http://www.free-av.com/

το avira εβαλα τελικα.

vista ???

σβήστα .....

μου έχουν δημιουργήσει αφάνταστα προβλήματα, έχω το panda και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος.

Το ΣΚ θα ξαναβάλω τα XP .....

ποναει χερι, κοψει χερι...?
και αν φταιει το γαντι (panta) δηλαδη...?

Συμφωνώ απόλυτα. Και ας σταματήσει η εμπάθεια με τα vista. Είναι πολύ καλό λειτουργικό με μόνο μειονέκτημα τις μεγάλες απαιτήσεις σε hardware...
Όσο για antivirus, καλύτερο από το Nod32 δεν υπάρχει...

μα το είχα και μια βδομάδα ακάλυπτο χωρίς να μπαίνω internet, και ήταν το ίδιο χάλι ....., συνεχώς κόλαγε, έσβηνε , blue screen κλπ κλπκλπ, όταν δε το πήγα στο πλαίσιο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μου είπανε οτι τα vista έχουν ακόμη αρκετά προβλήματα και οτι πρέπει να είμαι πολυ προσεκτικός στο ποιά προγράμματα εγκαθιστώ !!!!

Συμφωνώ απόλυτα. Και ας σταματήσει η εμπάθεια με τα vista. Είναι πολύ καλό λειτουργικό με μόνο μειονέκτημα τις μεγάλες απαιτήσεις σε hardware...
Όσο για antivirus, καλύτερο από το Nod32 δεν υπάρχει...

Δεν είναι θέμα εμπάθειας, τουλάχιστον γαι μένα, είναι οι πολλές μα πολλές ασυμβατότητες που παρουσιάζονται και έχουν να κάνουν με υποστήριξη προγραμμάτων εφαρμογών και του ενοχλητικού UAC:ernaehrung004:

μα το είχα και μια βδομάδα ακάλυπτο χωρίς να μπαίνω internet, και ήταν το ίδιο χάλι ....., συνεχώς κόλαγε, έσβηνε , blue screen κλπ κλπκλπ, όταν δε το πήγα στο πλαίσιο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης μου είπανε οτι τα vista έχουν ακόμη αρκετά προβλήματα και οτι πρέπει να είμαι πολυ προσεκτικός στο ποιά προγράμματα εγκαθιστώ !!!!

φιλε μου το PC μου σπανια σβηνει και δεν εχω δει blue screen ουτε σε ΧΡ εδω και χρονια... καποια vital συσκευη προκαλει προβλημα... Μηπως σου εχουν πουλησει κανα επεξεργαστη στα 1.8 και στον εχουν πουσαρει στα 3.2? :Banane0:

φιλε μου το PC μου σπανια σβηνει και δεν εχω δει blue screen ουτε σε ΧΡ εδω και χρονια... καποια vital συσκευη προκαλει προβλημα... Μηπως σου εχουν πουλησει κανα επεξεργαστη στα 1.8 και στον εχουν πουσαρει στα 3.2? :Banane0:

??????

αυτό πάντως φαίνεται στα εργαλεία συστήματος
Επεξεργαστής Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz, 2000 Mhz, 2 πυρήνες, 2 λογικοί επεξεργαστές

θα σου στείλω Pm - μη χαλάσουμε και το θέμα

Last edited:
δεν υπάρχουν virus που να μπουκάρουν στα vista (ακόμα ) , είναι τρομερά προστατευμένα και σταθερά !!! η σύγκριση με τα xp είναι ατυχής !!! εγω δεν γυρνώ πίσω με τίποτα !!!

το Αντιβιρ το ειχα βαλει στα χπ και γεμισα trojan που δε σβηνονται πια
τωρα στα βιστα δοκιμαζω το avg ωσπου να παω στη σιγουρια του κασπερσκυ