Τι antivirus σε Vista ?

ρε παιδια τι τροιαν λετε και πρασινα αλογα εγω δεν εχω εδω και 2 χρονια κανενα αντιβιρους στο πισι μου .......

τι στο καλο .... τιποτα δεν πιανει !!!!

αμα δεν κοιτας σε περιεργες σελιδες αγνωστου ταυτοτητας δεν κολας τιποτα εγω αυτο εχω καταλαβει.....

μην το λες
βαλε ενα καπσερσκυ δοκιμαστικα να δεις τι θα βρει μεσα

Έχω το AVG στα xp και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Έχω λίγο παλιό (μικρό) επεξεργαστή και....κυριολεκτικά τον γονατίζει!!! Αργότερα θα κάνω κάποια αναβάθμιση αλλά τα vista.....ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ!!! Τουλάχιστον για 1με 2 χρόνια. Παντού όλο ακούω όλο προβλήματα έχουν με τα vista! Στο μέλλον και αφού βελτιωθούν αρκετά....τα βάζω!!!!

Εγω εχω να βαλω antivirus κατι χρονια και δεν εχω πιασει ποτε ιο. Και μπαινω σε οτιδιποτε, τορρεντς , sites gia muzik, και αλλα:)))Το μονο που κανουν ειναι να καθηστερουν το system, IMHO. Bαλε mozzila /thunderbird και εισαι μια χαρα. Αμα δεν βαριεσαι να aσχολιθεις βαλε linux, εκει δεν εχει ιους:)By the way, τα vista ypotiuetai oti einai virus-free:)

Απάντηση: Re: Τι antivirus σε Vista ?

Εγω εχω να βαλω antivirus κατι χρονια και δεν εχω πιασει ποτε ιο. Και μπαινω σε οτιδιποτε, τορρεντς , sites gia muzik, και αλλα:)))Το μονο που κανουν ειναι να καθηστερουν το system, IMHO. Bαλε mozzila /thunderbird και εισαι μια χαρα. Αμα δεν βαριεσαι να aσχολιθεις βαλε linux, εκει δεν εχει ιους:)By the way, τα vista ypotiuetai oti einai virus-free:)

οταν τα γραφω νομιζουν οτι λεω λαλακιες ..........

βαλτε αντιβιρους βαλτε οτι θετε αλλα μην λετε οτι λεω κουφα !

το spybot το εχω εγκατεστημενο απο την αρχη του πισιου μου !

οταν το βαζω να βρει κατι μου βρησκει λιγοτερα απο τοτε με το αντιβιρους !!!!

οποιος θελει να μαινει σε περιεργες σελιδες κακο του κεφαλιου του οσα αντιβιρους και να βαλει ......

Re: Απάντηση: Τι antivirus σε Vista ?

Για antivirus και antispyware - ΙΜΗΟ,ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ- άρχισε να κατεβάζεις τις δοκιμαστικές εκδόσεις των NOD32, Kaspersky, McAfee χρησιμοποίησε τα με τη σειρά, μέχρι την ημερομηνία λήξης τους και στο τέλος αποφάσισε ποιό σου άρεσε, και πλήρωσέ το.
Θεωρώ τις δοκιμαστικές εκδόσεις πολύ τίμια πρόταση - και πίστωση χρόνου.

Re: Απάντηση: Re: Τι antivirus σε Vista ?

οταν τα γραφω νομιζουν οτι λεω λαλακιες ..........

βαλτε αντιβιρους βαλτε οτι θετε αλλα μην λετε οτι λεω κουφα !

το spybot το εχω εγκατεστημενο απο την αρχη του πισιου μου !

οταν το βαζω να βρει κατι μου βρησκει λιγοτερα απο τοτε με το αντιβιρους !!!!

οποιος θελει να μαινει σε περιεργες σελιδες κακο του κεφαλιου του οσα αντιβιρους και να βαλει ......

Το effect των spyware είναι συνήθως μια αδικαιολόγητη πτώση της αποδοσης του συστήματος που αργεί να γίνει αντιληπτή.
Για τους ιούς (VISTA) συμφωνώ, αλλά πραγματικά δε θα ήθελα να ξαναμπώ στη διαδικασία να ξαναστήνω το πισί επειδή δεν ’ημουν προσεκτικός στο σερφάρισμα.:grinning-smiley-043