τι αποψη εχετε για cabasse mt31 jersey με tsakiridis aeolos plus

DSKAR

New member
23 October 2013
25
0
καλημερα παιδια ειμαι νεος στο ιδος και σκεφτομαι να κανω μια αγορα cabasse mt31 jersey ηχεια, με tsakiridis aeolos plus ενισχυτη με λυχνιες kt120, τι αποψη εχετε?ευχαριστω

ναι τα δυο ηχεια κολωνες cabasse mt31 jersey και τον ενισχυτη τα εχω βρει στα 1900 euro.τη αποψη εχετε για τα μηχανηματα για την ποιοτητα τους?

και αν αξιζουν για την τιμη τους η μπορω να βρω κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λευτα?

Αν στο λινκ που έβαλες, αυτό που βλέπω είναι η απόκριση συχνοτητας τότε δεν είναι καλό ηχείο.

Τι αλλη προταση εχεις να μου κανεις σε αυτα τα λεφτα της ταξης τον 800-1000 euro. ειχα κοιταξει και τα Klipsch RF-52 και Klipsch RF-62, αλλα λογο οτι τα cabasse mt31 jersey ειναι κλειστου τυπου (αν το λεω σωστα) με βολευει στο πως ειναι ο χωρος σπιτι (εχει καποια πραγματα απο πισω απ τα ηχεια).

Το χιλιαρικο θα παει σε ηχεια η και σε ενισχυτικα; θα προτεινα να αναφερεις το συνολικο budget, την πηγη και να ανεβασεις και κανενα σχεδιαγραμμα του χωρου και φωτο του μερους που θα τα βαλεις :)

τα 800-1000 euro ειναι μονο για ηχεια.πηγη ειναι Pioneer PD-30-K. για ενισχυτη tsakiridis aeolos plus με λυχνιες kt120

To μεγεθος του ηχειου παει αναλογα με τον χωρο. Το οτι εχει πισω απο τα ηχεια πραγματα.............. ισως ειναι και καλο.
Αν πρεπει τα ηχεια να ειναι πολυ κοντα στον πισω τοιχο, τοτε τα κλειστα κουτια εχουν ενα πλεονεκτημα.
Ηχειο δεν μπορω να προτεινω καθοτι ειναι ο πιο υποκειμενικος κρικος στην αλυσιδα του συστηματος.
Θα πρεπει να ακουσεις και να ακουσεις και να ξανα ακουσεις. Στο τελος θα παρεις αυτο που σ' αρεσει περισσοτερο,
αν εχεις μπορεσει να το ακουσεις και στον χωρο σου.
Εμενα π.χ. μ' αρεσουν οι κορνες.........εσυ μπορει να τις μισησεις.

ναι εχω πραγματα κοντα, για να σου εξηγησω ειναι το συνθετο(ειναι 60 ποντους και μακροστενο 2,90μ) κοντα και μπροστα του θα μπουνε τα ηχεια δεν εχω πολυ χωρο για να τα φερω μπροστα.τα αλλα ακοθσματα σε ηχεια ειναι B&W 684 ,Cabasse JERSEY MT31 ,Klipsch RF-52 II ,Klipsch RF-62 II ,Dali Concept 10 ,Acoustic Energy
Aelite 3,Jbl STUDIO 190 ,Monitor AudioRX6,Monitor AudioRX8 απ ολα αυτα μου αρεσανε τα Cabasse JERSEY MT31 και μετα Klipsch RF-62 II

Μπερδευτηκα. Ολα αυτα με τους αιολους τα ακουσες; αυτους τους εχεις παρει ηδη;
Ποσα τετραγωνικα ειναι ο χωρος; με τσακιριδηδες παντως και τα tannoy ειναι καλος partner.

αν εχεις να προτινεις καμια αλλη εταιρια να ακουσω ευχαριστως.μου αρεσε που ηταν ζεστος ο ηχος τους το λεω αυτο μηπως σε βοηθησω.ευχαριστω

οχι ολα , καποια με mucical fidelity A3.5. δεν ξερω πωσ να τα συνδιασω γιατι δεν υπηρχε στο μαγαζι τσακιριδης.δεν εχω παρει τον ενισχυτη αλλα με εντυπωσιασε σε σχεση με τον naim nait 5i και τον azur 651a

τα λευτα που διαθετω για ενισχυτη και ηχεια ειναι 2000euro το πολυ.

Σκεφτομαι τα dc6 signature (βασης) με τσακιριδηδες σαν καλο ολιγο αμπασο συνδυασμο αλλα με βιτρινα αναμεσα ακομα και ωςεκ θαυματος να γλυτωσεις τα μπουμαρισματα βγαζοντας τα ηχεια μπροστα θα εχεις παραξενες ανακλασεις οτι και να βαλεις και με προβληματιζει γενικα...

αν τα ηχεια ειναι κλειστου τυπου θα εχω λες προβλημα?δεν εχω ακουσει tannoy αλλα ειχα υποψη να ακουσω τα Tannoy Revolution DC4 T.θα παω αμα ειναι να τα ακουσω και τα dc6 signature.