Τι αυτοκίνητο εχετε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι αυτοκίνητο εχετε

Υπαρχει περιπτωση , πέρα απο τη βενζίνη, η Ιταλίδα να μην καιει και λαδακι;

Για τα συγκεκριμένα Οπελ έχω ακούσει ότι δεν ξεδιψούν με τίποτε ,βέβαια αφορούσαν τις εκδόσεις 1.6

Αν ειναι μποξερ ειναι φυσικο να τσιμπολογαει λιγο. Αν ειναι η τουινσπαρκ οχι εκτος και εχει θεμα.
Ολοι οι μποξερ τσιμπαγαν λιγο γιατι λογω υψους και θεσης κυλινδρων δεν "στραγγιζαν" το λαδι οταν εσβηνε ο κινητηρας.
Ισως να εξαιρουνται καποια σουμπαρου.

Re: Απάντηση: Re: Τι αυτοκίνητο εχετε

Aλλο κλαπετα με ηλεκτρομαγνητικο μηχανισμο και μηδενικες διαδρομες και αλλο λεβιες με τεραστιες διαδρομες και συρματοσχοινα/ντιζες η ατσαλινα μπρατσα (MECEDES W108-109-110-111-114-115 κλπ).
Ριξε μια ματια,σε παρακαλω, στην φωτο να δεις τι εννοω:
https://www.google.gr/search?q=juni...G4omiM:;nB36Jn-kiJiQBM:&imgrc=hPSzFAvhG4omiM:

Δεν εννοω τα "αυτακια" που εχουν τα wrc.
Υπαρχει κανονικος λεβιες διπλα στο τιμονι για πιο αμεσες αλλαγες αφ´ενος και για να ειναι τα χερια συνεχεια (σχεδον) στο τιμονι.

Αν ηθελαν, θα ειχαν βρει τροπο να το κανουν καλυτερο (εχεις δικιο για τις ντιζες κλπ που ηταν τραγωδια) αλλα το παρατησαν για λογους οικονομιας και ευκολιας τους.
Σφαλμα για μενα.

Εδώ και το δικό μου (δανεικό βέβαια, μην τρελαθούμε!!!) πλοίο, Nissan Altima 2.5, μια και το'βγαλα σήμερα το μεσημεράκι φωτό επειδή μ'αρεσε το δέντρο αυτό.

Gas saver, όπως μου λέγανε κι οι πωλητές (όντως, απλά με διαφορετικά στάνταρντς :flipout: )

Πάντως την παράσταση στο θρεντ κλέβει το Μίνι που ανέβασε ο φίλος παραπάνω. Απωθημένο μεγάλο, δυστυχώς σε τέτοια κατάσταση οι τιμές είναι απαγορευτικές, ενώ αυτά που πωλούνται σε νορμάλ τιμές είναι συνήθως σάπια... Ίσως στο μέλλον!

45fe4cbff340220fab679d6f753dada1.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι αυτοκίνητο εχετε

Αυτα ειναι σειριακα/κλοζ κιβωτια που δεν μπορουν ευκολα να οδηγηθουν σε καθημερινη οδηγηση λογω σχεσεων και εχουν σκανδαλη με η/μ συμπλεκτη!!!!

Το κοστος τους ειναι απιστευτα μεγαλο (5-10 φορες) και ο θορυβος διπλασιος η τριπλασιος ειδικα οσα ειναι με ισια γραναζια.

Με της καινουργιας γενιας αυτοματα κιβωτια ουσιαστικα ειναι αχρηστη η εφαρμογη οποιασδηποτε τετοιας πατεντας.

Ειδικα τα ιαπωνεζικα αισιν σαν το 9αρι της χοντα η το 8αρι του λεξους ISF εχουν ξεπερασει ακομα και της F1 σε καποιους τομεις οπως ο χρονος αλλαγης.

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι αυτοκίνητο εχετε

Αν κατασκευαστικά η Alfasud ήταν στοιχειωδώς αξιόπιστη θα ήταν απ´ τα αυτοκίνητα που αφήνουν εποχή.
Δυστυχώς όμως έπεσαν πάνω στις μεγάλες απεργίες της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας και πλήρωσε τα σοασμένα.
Θυμάμαι οτι τα πρώτα πιυ ήρθαν Ελλάδα σχεδόν σ´ όλα γέμιζε νερό η καμπίνα στην πρώτη ψιχάλα.

Ποιός θυμάται τη συνεργασία Alfa Romeo-Nissan κι εκείνο το τραγικό Arna?

εγω κι ευτυχώς δεν το αγόρασα.