Τη βοήθεια σας - Ενισχυτής & Ηχεία

και εγω στο διλλημα Pioneer - onkyo ειμαι αλλα μαλλον παω για τον πρωτο..
τα ηχεια ορεξη να εχεις να χαλασεις λεφτα-και εγω δεν εχω καθολου ορεξη.Θα τσιμπησω τα roister 4000 και οταν θα ακουω μουσικη θα σκεφτομαι ποσο φτηνα τα πηρα (σχετικα) και θα μου αρεσει ο ηχος

Ανάμεσα σε Crystal Audio και WHARFEDALE ποια προτείνεις chrpep?
Το θέμα είναι ότι από την crystal Audio μπορείς να αγοράσεις το σύστημα τμηματικά;

tolisspi νομίζω ότι αξίζει το ρίσκο απ'έξω δεδομένου ότι είναι κατά 1/3 φτηνότεροι. Δηλαδή εσύ λες για Onkyo ε;

zilmer από ebay τον είχα βρει αλλά από Ευρώπη. Τώρα τον βλέπω φτηνά μόνο US αλλά φοβάμαι πολύ το τελωνείο.

Τα Crystal Audio τα έχω ακούσει και είναι πολύ καλά για τα λευτά τους. Απο τη στιγμή που θα συνδυαστούν και με ένα ενισχυτή THX το πάντρεμα είναι εγγυημένο. Απο την άλλη τα Warfedale δεν τα έχω ακούσει καθόλου οπότε δε μπορώ να έχω άποψη. Όποια ηχεία και να επιλέξεις πάντως εννοείται οτι μπορείς να τα αγοράσεις τμηματικά, αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα (να μην έχει κοπεί το μοντέλο). Εγώ όπως το βλέπω μια καλή λύση για σένα είναι να φέρεις τον ΤΗΧ - Onkyo 609 (λίγο υπομονή..) απο Γερμανία και να πάρεις τα Crystal Audio ίσως με κάποια απόσυρση. Απλά επειδή δε θέλω να σε επηρεάσω (εσύ θα ακούς) κοίτα να ακούσεις και τα δύο (ίσως εδώ) οπότε κανόνισε ακρόαση για να σχηματίσεις και προσωπική άποψη. Οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε! -bye-

Edit: Νομίζω οτι στις μικρότερες κατηγορίες η Onkyo υπερτερεί στην ικανότητα οδήγησης λόγω τροφοδοτικού. Απο την άλλη το σύστημα MCACC της Pioneer είναι πολύ καλύτερο απο το Audyssey. Το οτι οι Onkyo ζεσταίνονται είναι αλήθεια, αλλά αυτό δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα αφού είναι φτιαγμένοι να δουλεύουν έτσι. Απλά θέλει λίγο προσοχή στην τοποθέτηση ώστε να αερίζεται καλά.

Last edited:
και εγω στο διλλημα Pioneer - onkyo ειμαι αλλα μαλλον παω για τον πρωτο..
τα ηχεια ορεξη να εχεις να χαλασεις λεφτα-και εγω δεν εχω καθολου ορεξη.Θα τσιμπησω τα roister 4000 και οταν θα ακουω μουσικη θα σκεφτομαι ποσο φτηνα τα πηρα (σχετικα) και θα μου αρεσει ο ηχος

τα roister 4000 τα εχει ενα φιλος...
Για παιχνιδια απο playstation3 ειναι τρομερα οσο για ταινιες ειναι πολυ καλα αλλα οχι για πολυ μεγαλο δωματιο....:singer:

τα roister 4000 τα εχει ενα φιλος...
Για παιχνιδια απο playstation3 ειναι τρομερα οσο για ταινιες ειναι πολυ καλα αλλα οχι για πολυ μεγαλο δωματιο....:singer:

με κολλησες τωρα ! τι εννοεις οχι για μεγαλο δωματιο?σαλονι θελω καπου εκει στα 40τμ ειναι
Προβλημα? Εχω δει και κατι τις crystal audio.Αν ειναι να παω σε αυτα , αμαρτια ειναι να κλαιω με λαθος επιλογη

ηταν σε απο σταση το woofer και δεν το ενιωθες τοσο δυνατο η απο σταση ηταν 5 μετρα ομως ισως ομως να μην το ειχε ρυθμισει και τελεια... παντως τα ηχεια ηταν πολυ καλα και πολυ ωραια αισθητικα...

Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω με τα λίγα που ξέρω από ήχο.

Τα wharfedale τα έχω ακούσει να παίζουν μουσική με έναν denon 1911 και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να έχεις ανεβάσει λίγο το budget από τα 600 ευρώ.
Επειδή έχω ψάξει πολύ τις προσφορές που κάνουν τα μαγαζιά στην Αγγλία σου παραθέτω ένα λινκ με συστήματα wharfedale (οι τιμές είναι σε λύρες):

http://www.audiovisualonline.co.uk/...es.set/ref/425/wharfedale-bundles/browse.html

Αν προτιμάς άλλο ενισχυτή από τον yamaha 567 που έχουν στα συστήματα μπορείς να τους στείλεις μαιλ και να τους πεις ποιον προτιμάς (pioneer νομίζω δεν έχουν).

Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και εδώ για κάποιες προσφορές που υπάρχουν ακόμα:

http://www.quantumelectronics.co.uk/acatalog/special_offers.html

Καλησπέρα,
θέλω να πάρω ένα καλό σύστημα ήχου Home Cinema και θα θελα μια γνώμη.Πριν καμια βδομάδα μιλούσα με εναν γνωστό μου και μου είπε κανα δυο προτάσεις αξιόπιστες (κατα την γνώμη του) αλλά ξεχώρισε την Definitive Technology.Τι ξέρετε για αυτήν? Το έψαξα λίγο και βρήκα και ενα συστηματάκι που φαίνετε ωραίο
http://www.definitivetech.com/produ...oCinema Series&productid=ProCinema 600 System
Έχετε ακούσει?Θα θελα μια γνώμη.