ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

SCORPIOS_X

New member
10 June 2010
58
παιδια γνωριζει κανεις τι χρειαζεται για να γινει καποιος ασφαλιστης?
σπουδες,σεμιναρια τκλ

εγω βασικα ειμαι στρατιωτικος και θελω να το εχω σαν εξτρα αυτο
να κανω ασφαλειες παντως τυπου.
με ενδιαφερει βασικα η εταιρια ARAG και μονο.
υπαρχει καποιος να με ενημερωσει τι πρεπει να κανω και αν αυτο γινεται?

Τίποτα.

Στις ασφαλιστικές ζητούνται πωλητές με την καραμπίνα.

Επιμόρφωση, σεμινάρια κλπ τα αναλαμβάνουν αυτοί.

Πας και τους λες, ήρθα!

Αν θες να πουλάς απλά χωρίς τίποτα επίσημο,αν είσαι καλός θα σου βρούν εκείνοι τρόπο(συνήθως οι πωλήσεις σου θα φαίνονται σε κάποιον άλλο ασφαλιστή).Κανονικά πάντως θέλει έναρξη επαγγέλματος,εγγραφή στο επιμελητήριο και φυσικά ΤΕΒΕ.

εχω την εντυπωση οτι για να πουλας προιοντα (πχ ασφαλειες ζωης, συνταξιοδοτικα) τα οποια ειναι συνδεμενα με ομολογα, μετοχες, εμπορευματα κτλπ πρεπει να εχεις ενα πτυχιο επαρκειας ή κατι τετοιο. (ξερω οτι βγαζουν μια σχολη αλλα δεν ξερω περισσοτερα)

δες εδω http://www.psas.gr/Εξετάσεις/tabid/90/Default.aspx

αμα βγαλεις ακρη ενημερωσε μας...

παιδια γνωριζει κανεις τι χρειαζεται για να γινει καποιος ασφαλιστης?
σπουδες,σεμιναρια τκλ

εγω βασικα ειμαι στρατιωτικος και θελω να το εχω σαν εξτρα αυτο
να κανω ασφαλειες παντως τυπου.
με ενδιαφερει βασικα η εταιρια ARAG και μονο.
υπαρχει καποιος να με ενημερωσει τι πρεπει να κανω και αν αυτο γινεται?

Αφού είσαι στρατιωτικός πως θα κάνεις τη δουλειά του ασφαλιστή; Έξτρα και ΜΑΎΡΑ φαντάζομαι.

εχω την εντυπωση οτι για να πουλας προιοντα (πχ ασφαλειες ζωης, συνταξιοδοτικα) τα οποια ειναι συνδεμενα με ομολογα, μετοχες, εμπορευματα κτλπ πρεπει να εχεις ενα πτυχιο επαρκειας ή κατι τετοιο. (ξερω οτι βγαζουν μια σχολη αλλα δεν ξερω περισσοτερα)

δες εδω http://www.psas.gr/Εξετάσεις/tabid/90/Default.aspx

αμα βγαλεις ακρη ενημερωσε μας...

Δεν υπάρχει σχολή, αλλά υπάρχουν εξετάσεις για να πάρεις την αντίστοιχη πιστοποίηση και να μπορείς να εγγραφείς στο επαγγελματικό επιμελητήριο.

http://www.eea.gr/dikaiologitika.html#b4

Όπως είπε και ο jim πιο πάνω:

Στις ασφαλιστικές ζητούνται πωλητές με την καραμπίνα.

Επιμόρφωση, σεμινάρια κλπ τα αναλαμβάνουν αυτοί.

Πας και τους λες, ήρθα!

Απάντηση: Re: ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

Αφού είσαι στρατιωτικός πως θα κάνεις τη δουλειά του ασφαλιστή; Έξτρα και ΜΑΎΡΑ φαντάζομαι.

Εισαγγελέας είσαι ?

η δημόσιος κατήγορος ?
:icon15:

Re: Απάντηση: Re: ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ

Εισαγγελέας είσαι ?

η δημόσιος κατήγορος ?
:icon15:
Τις σκέφτεσαι πολύ αυτές τις εξυπνάδες και τις γράφεις ή σου βγαίνουν αυθόρμητα;

"Αφού είσαι στρατιωτικός πως θα κάνεις τη δουλειά του ασφαλιστή;
Έξτρα και ΜΑΎΡΑ φαντάζομαι
."

Για ασφαλιστής, δεν ξέρω...
Για ασφαλίτης, ίσως δεν αρκεί...
Για ρουφιάνος της ασφάλειας, είναι σε καλό δρόμο !!! :)
Τώρα που ιδρύεται και επίσημα η υπηρεσία δίωξης των οικονομικών εγκληματιών, αυτών των σεσημασμένων, που δεν τους φθάνουν οι υπέρογκοι μισθοί και κάνουν και δεύτερη δουλειά...

Από που προκύπτει το μαύρα; Είπε ότι δεν θα πληρώνει φόρους και δεν θα κόβει αποδείξεις; Από τον κανονισμό προσωπικού του Δημοσίου προβλέπεται άδεια για παράλληλη άσκηση μη συναφούς επαγγέλματος, εδώ και πολλά χρόνια.

Από που προκύπτει το μαύρα; Είπε ότι δεν θα πληρώνει φόρους και δεν θα κόβει αποδείξεις; Από τον κανονισμό προσωπικού του Δημοσίου προβλέπεται άδεια για παράλληλη άσκηση μη συναφούς επαγγέλματος, εδώ και πολλά χρόνια.

να λέμε και καμιά παπαρία να περνά η ώρα μωρε ...

θα συνεργαστούν οι ασφαλιστικές με μαυρα τιμολόγια σε επίπεδο μικροασφαλιστή :ADFADF1: γιατί όχι ?

ρε παιδια με απλα μαθητικα δημοτικου αντε κ γυμνασιου ο ασφαλιστικος κ αντασφαλιστικος διαμεσολαβητης τι ειναι??? :damnyou: