Τι χρειάζομαι για να ακούω τον ήχο της TV με Bluetooth ακουστικά;

Skakinen

AVClub Fanatic
22 November 2006
10,596
Αθήνα
Προφανώς ένα ζευγάρι Bluetooth ακουστικά πχ από εδώ ή από εδώ και...;;;
...κάτι που που θα το συνδέσω (μάλλον) στην υποδοχή των ακουστικών της TV και θα στέλνει τον ήχο στα ακουστικά.
Κάτι από αυτά μήπως; Αυτά όμως είναι receivers ενώ εγώ θέλω transmitter.
Για βοηθήστε...Εννοείται ότι δεν έχω απαιτήσεις για ήχο περιωπής, απλώς θέλω ακουστικά για να μην ενοχλώ τους υπόλοιπους στο σπίτι αλλά να υπάρχει και ικανοποιητική ηχητική στάθμη.

Γενικότερα, η όλη ιδέα ''μπάζει'' κάπου; Έχω κάτι αρχαία ασύρματα Philips (IR) αλλά ο πομπός τους θέλει σύνδεση στο ρεύμα και υπάρχει ένα σχετικό φύσημα στον ήχο.
Γλυτώνω τα μειονεκτήματα αυτά αν πάω σε Bluetooth υλοποίηση; Ξέχωρα από το γεγονός ότι τα Bluetooth ακουστικά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο smartphone, tablet κλπ.

Δεν ξέρω τί γίνεται με lag και αν θα φτάνει συγχρονισμένος ο ήχος στα ακουστικά με μια τέτοιου είδους υλοποίηση.
Για το θέμα που ρωτάς δεν γνωρίζω και δεν το έχω ψάξει, για android media players όμως έχουν βγει τέτοιου είδους υλοποιήσεις με μια έξοδο jack όπου συνδέονται -συμβατικά- ακουστικά στο τηλεχειριστήριο. Δες πχ το Rii i25a αλλά και πάλι φοβάμαι ότι θα παίζει κάποιο lag..

Οπως τα λες ειναι.
Θελεις transmitter και οχι receiver.
http://www.ebay.com/itm/Wireless-Bl...Transmitter-/201415006258?hash=item2ee5451832
Για lag δεν γνωριζω, αλλα λογικα οτι lag εχει το rf, αλλο τοσο θα εχουν και αυτα.

Επειδη εψαχνα κι εγω να παρω, τελικα θα προτιμησω τα over ear και over ear με bluetooth δυσκολα βρισκεις.
Οποτε μου μενει μονο η rf λυση.
Πηγαινε να τσεκαρεις να δοκιμασεις καποια μοντελα γιατι 2 ωρες να εχεις στα αυτια σου ακουστικα, πρεπει να ειναι πολυ ανετα.
Τα on ear θα σου πιεζουν τα αυτια και δεν νομιζω να αντεξεις 2ωρο.
Κανονικα οταν τα φορεσεις δεν πρεπει να νιωθεις τιποτα.
Αν νιωθεις εστω και την παραμικρη πιεση, μετά από 2 ωρες αυτη η πιεση θα ειναι ανυποφορη.