Τι χρειαζομαι ?

nicket456

New member
19 August 2010
22
Hello ,

Μετα τις συμβουλες σας για αγορα μιας 32C650 (3 χρονια?) και 2 pc-monitor της LG για τα δωματια με μεγαλη επιτυχια θα ηθελα ακομη μια φορα λιγο βοηθεια.

Αυτην την φορα οι απαιτησεις δεν ειναι τηλεοπτικο σημα και αναπαραγωγη αρχειων απο usb αποθηκευτικο μεσο.

Χρειαζομαι μια τηλεοραση η οποια θα ειναι συνδεδεμενη all the time μεσω HDMI σε ενα XPS 17 με i7 επεγεργαστη.

Η χρηση που κανω ειναι μεσω του laptop [browsing-αναπαραγωγη ταινιων (torrent)-τηλεοπτικο μεσω του laptop-και εργασια(κειμενογραφοι,στατιστικα και αλλα)]. Ολα γινονται μεσω laptop .....αλλα μου εχουν βγει τα ματια στην 17-αρα!

Αποσταση θεασης ειναι δεν ειναι 2 μετρα αλλα ας πουμε 2,5 (απο τοιχο σε τοιχο) max για να ειμαστε μεσα. Λειτουργιες οπως 3D και smart features της τηλεορασης δεν με απασχολουν, δεν εχω ασχοληθει ποτε!

Σκεφτομουν να επιλεξω κατι σε 50 ιντσες και πανω αλλα ολοι μου λενε οτι ειμαι υπεβολικος. Τι αλλα χαρακτηριστικα πρεπει να κοιταξω? Καπου διαβασα για τρεις επιλογες στην ουσια σε αυτες τις διαστασεις (Sony-Panasonic-Samsung) αλλα δεν μπορω να βρω το νημα!

Budget: 800 -1000 .............προσπαθουμε για τα 800 και οχι για τα 1000 γιατι ειναι και δυσκολοι καιροι!

ΤΗΧ......and fire @ will

η δικια μου γνωμη ειναι οτι μια 32 με 39 ιντσες ειναι οτι πρεπει για εσενα...η sony ειναι για μενα μια καλη επιλογη σε 32 την εχω εγω για παρομοια δουλεια που την θες εσυ..αν ομως υπαρχει περιπτωση να βλεπεις και πανω απο τα 2,5 μετρα τοτε πρεπει να παρεις μεγαλυτερη απο 32αρα..
και αφου ολα γινοντε μεσω hdmi δεν χρειαζετε να δωσεις τοσα λεφτα...μια απλη hd 1080p και εισαι οκ
ελπιζω να βοηθησα αν και νεος στην παρεα...

Thx apache7

Κοιταω δλδ μονο την αναλυση αντε και τα Hz να ειναι ψηλα? Αν παω σε μικροτερη αυτο θα ειναι 46 ιντσες τουλαχιστον. Πιο μικρη δεν παιρνω.

Καμια προταση δοκιμασμένη?

δυστηχως απο 46 εγω δεν εχω εμπειρια...και δεν θελω να εκφρασω γνωμες φιλων μου γιατι ο καθε ενας εχει τα δικα του στανταρτς,να ξερεις ομως οτι οκ η αναλυση αλλα τα hz στην πραγματικοτητα δεν ειναι οσα λενε ονομαστικα αλλα σχετικα λιγοτερα μπορει και τα μισα..με μια απλη αναζητηση εδω μεσα θα καταλαβεις τι ακριβως θελω να πω

Ούτως ή άλλως στα 60 Hz θα είναι το σήμα που θα δέχεται η τηλεόραση, οπότε και 50 Hz τηλεόραση να πάρεις, αν δε βλέπεις αθλητικά θα είσαι εντάξει. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να βολευτείς με την 46" Samsung F5000.

Re: Απάντηση: Τι χρειαζομαι ?

Αυτο για τα 60 Hz το λες μαλλον για την μεσω HDMI συνδεση. Οποτε μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος συνδεσης που μπορω να χρησιμοποιησω.

Αθλητικα δεν βλεπω (τακτικα), αλλα θα δω καποιες φορες. Παιζει ρολο αν γινεται αναπαραγωγη απο αρχειο ή τηλεοπτικο σημα?

Οσο για την διασταση.....θεωρεις τις 46 ιντσες επαρκεις για τα 2,5 μετρα?