Τι χρειαζσαι γιαενα κινητο πιατο απο το Α...Ω

george0083

AVClub Enthusiast
23 May 2007
769
Παιδια θα ηθελα τα φοντα σας με link για να μπορεσω να υπολογισω το κοστος!Θελω οτι χρειαζεσαι οως polar amount αν το γραφω σωστα που δεν τα ξερω.το πιατο θε ηθελα να ειναι απο 1-1,20 το μεγιστο οτι λετε οιχρειαζεται απο εσας
Ευχαριστω

Παιδια θα ηθελα τα φοντα σας με link για να μπορεσω να υπολογισω το κοστος!Θελω οτι χρειαζεσαι οως polar amount αν το γραφω σωστα που δεν τα ξερω.το πιατο θε ηθελα να ειναι απο 1-1,20 το μεγιστο οτι λετε οιχρειαζεται απο εσας
Ευχαριστω

Υπάρχουν δύο επιλογές: Η μία είναι πιάτο μέχρι μέγεθος 100*110, κατά προτίμηση αλουμινένιο για να είναι ελαφρύ (προτίνω Gibertini OP100 ή Triax AL110) και Diseqc moter. Η δεύτερη μπορεί να πάει σε μεγαλύτερο πιάτο και απαιτεί, βάση polar mount, actuator και vbox positioner.

φιλε malakudi εχω το gilbertini που λες σε βαση στο τοιχο με γωνια 90 μοιρων
αρα το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα μοτερ τι προτινεις?
ο δεκτης που θα το χρησιμοποιει ειναι DM800HD

Έχω βάλει το SG-2100A στον κουμπάρο μου με Gibertini OP100 και παίζει άψογα εδώ και δύο χρόνια.

To SG-2100A δουλεύει σε μένα απροβλημάτιστα με Televes 1,20 από το 2005.

Το δεύτερο (πάλι SG-2100A) δουλεύει εδώ και 2 χρόνια με ενα 80εκ noname πιάτο πάλι απροβλημάτιστα!

εγώ έχω το triax μου 3 χρόνια κοντά και ένα stab μοτέρ και με τα τελευταία update στον dreambox δεν έχω κανένα πρόβλημα..

Αυτές οι 3 μάρκες γενικά (triax - stab - moteck) είναι ότι πιο αξιόπιστο έχει βγεί σε τέτοια μοτεράκια, με την Stab να είναι η "μητέρα" του USALS.