Εχω ένα δέκτη παλιό και θέλω να τον αλλάξω γιατί κολλάει αρκετές φορές. με ενδιαφέρει να παίζει nova, να έχει μενού ελληνικό και αν γίνεται να συνδέεται με σκληρό...
τι προτείνετε ???:FSGSFGS4:
τι προτείνετε ???:FSGSFGS4:
Άν έλεγες και μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις θα μας βοηθούσες.
Για να παίζει Nova κατευθείαν θα πρέπει να έχεις δέκτη με ενσωματωμένο σύστημα αποκωδικοποίησης irdeto. Εναλλακτικά σε έναν σχεδόν οποιοδήποτε δέκτη που έχει CI βάζεις ένα CAM irdeto και σε αυτό την κάρτα σου μέσα για παίζει. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν θα περιοριστείς σε δέκτες με ενσωματωμένο irdeto αλλά σε κάποιους πιο καλούς με περισσότερες δυνατότητες. Απαιτείται η αγορά του CAM φυσικά extra.
Γνώμη μου εφόσον θα πάρεις νέο δέκτη να κοιτάξεις για HD από τώρα.
1. Vantage HD 7100 S (έχει usb και e-sata για σύνδεση σκληρό εξωτερικά)
2. Hivion HD-9090X Ultima
3. Clarke-Tech C-Tech HD 5000-C
κάνε search στο internet για on-line (και όχι μόνο) μαγαζιά ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ που να έχουν δορυφορικούς δέκτες. (εγώ είμαι Αθήνα, δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο)
Πάντως από προσωπική άποψη, πήγαινε σε κανένα μαγαζί με "Τύπο" πάρε 3-4 περιοδικά που να έχουν σχέση με τον χώρο των "δορυφορικών", διάβασέ τα και μετά πίστεψε με θα μπορείς να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα. Άσε που οι διαφημίσεις θα σε βοηθήσουν. Θα έχει και μαγαζιά από ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.