Τι δέκτη προτείνετε σε έναν αρχάριο;

gia sas. ithela na matho gia dreambox 500 s kikloforune klonus .ine kalo? ti provlimata ehi?skeftome na to paro.tha metanioso?

Καλημέρα.

1. όχι για ενα αρχαριο.

2. Υπαρξιακα, καταγωγής κλπ

3. Ναι.

Φίλε μου αν έχεις γνώση από δίκτυα, ftp, και λίγο Linux μπορείς να ξεκινήσεις με ένα 500αράκι.
Εμένα ήταν ο πρώτος μου δέκτης αλλά μέχρι να τον πάρω για κανά μήνα έψαχνα αρκετά για sites με υποστήριξη.
Εννοείται πως με έχει αποζημιώσει μέχρι τελευταίο λεπτό του ευρώ.

Αν δεν έχεις γνώσεις από δίκτυα Linux κλπ καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο γιατί θα φωνάζεις συνέχεια κάποιον που ξέρει για να σε βοηθήσει.
Για σένα δεν είναι κακό αλλά για τον αλλο μπορεί να είναι.

Απάντηση: Re: Τι δέκτη προτείνετε σε έναν αρχάριο;

παπαδες κανει ο tecview...........βραστη την καρτα.......και οργανωσου γιατι αλλο να βλεπεις nova και αλλο premiere κλπ...κλπ....:guitarist:

Αν θες να δεις μυστικούς, αλλά όχι τόσο, κόσμους προτίμησε τον dm800.
Διαφορετικά πάρε τον icord και μια μοντούλα irdeto για τη νόβα.
Εγώ, αρχάριος ήμουν και είμαι, έβαλα πιάτα τον Ιούνιο φέτος και πήρα τον dreambox dm800. Και δεν το μετάνιωσα....

+1

Δεν κρύβω ότι κι εγώ φοβόμουν τα περί Linux όταν άκουγα για dreambox αλλά κατόπιν προσωπικής εμπειρίας και όχι ραδιοαρβύλας, είδα ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Ενα ftp πρόγραμμα χρειάζεται. Σιγά τα ωά. Σαν να παίζεις με τον file explorer είναι. Αν δεν ξέρετε να περιηγείστε μές στον file explorer ε τότε ούτε χρήστης PC δεν λέγεται κάποιος.

Εννοείται ότι οι γνώσεις περί δορυφορικής βοηθούν γενικώς σε ότι δέκτη κι αν πάρει κάποιος.

Last edited:
χαιρετω, και εγω newbie... !!

τι παιζει με ιντερνετ? πιοs δεκτης μπορεί να συνδέεται μεσω ethernet και τι μπορεις να κάνεις εάν έχεις τον δέκτη σου στο δύκτιο?

thanks.

Απάντηση: Re: Τι δέκτη προτείνετε σε έναν αρχάριο;

χαιρετω, και εγω newbie... !!

τι παιζει με ιντερνετ? πιοs δεκτης μπορεί να συνδέεται μεσω ethernet και τι μπορεις να κάνεις εάν έχεις τον δέκτη σου στο δύκτιο?

thanks.
παιζει ο drambox που τον θεωρω κορυφαιο στο ειδος του και ο tecview που τον θεωρω λιγο αναξιοπιστο.ο πρωτος θελει private server ενω ο δευτερος ειναι plug and play απλα κανει πολλες διακοπες στο φως

Παιδιά καλώς ήρθατε στο Avclub! -bye-

Πάνω κάτω αυτές είναι οι επιλογές μέσω διαδικτύου.
Η ουσία είναι ότι και οι δύο εκδοχές έχουν εμπορευματοποιηθεί παράνομα, πέρα από κάθε έλεγχο και όρια.

Re: Απάντηση: Τι δέκτη προτείνετε σε έναν αρχάριο;

+1

Δεν κρύβω ότι κι εγώ φοβόμουν τα περί Linux όταν άκουγα για dreambox αλλά κατόπιν προσωπικής εμπειρίας και όχι ραδιοαρβύλας, είδα ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Ενα ftp πρόγραμμα χρειάζεται. Σιγά τα ωά. Σαν να παίζεις με τον file explorer είναι. Αν δεν ξέρετε να περιηγείστε μές στον file explorer ε τότε ούτε χρήστης PC δεν λέγεται κάποιος.

Εννοείται ότι οι γνώσεις περί δορυφορικής βοηθούν γενικώς σε ότι δέκτη κι αν πάρει κάποιος.

+1000 -bye-

Παιδιά καλώς ήρθατε στο Avclub! -bye-

Πάνω κάτω αυτές είναι οι επιλογές μέσω διαδικτύου.
Η ουσία είναι ότι και οι δύο εκδοχές έχουν εμπορευματοποιηθεί παράνομα, πέρα από κάθε έλεγχο και όρια.

ρε παιδια χωρις μισόλογα, τι μπορεις να δεις τελικά εαν ο δεκτης είναι συνδεμένος στο ιντερνετ? αξίζει τον κόπο ή όχι..

Πολύ απλά, όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος στο internet δεν βλέπεις τίποτα.
Πρέπει κάποιος να σε μυήσει, να πληρώσεις, για να δεις!
(αυτό εννοώ με "εμπορευματοποίηση")

Πολύ απλά, όταν ο δέκτης είναι συνδεδεμένος στο internet δεν βλέπεις τίποτα.
Πρέπει κάποιος να σε μυήσει, να πληρώσεις, για να δεις!
(αυτό εννοώ με "εμπορευματοποίηση")
Εκτός αν έχεις καλούς φίλους :flipout:.

δηλαδή να ξεκινησω με εναν
TEACView... οκ απλό.

αλλά :guitarist: :guitarist::guitarist::guitarist: "που θα βρω ενά φιλαράκι :BDGBGDB55:μα νου που πως δουλέβει στα αλήθεια... :music-smiley-006::music-smiley-006::music-smiley-006:

δηλαδή να ξεκινησω με εναν
TEACView... οκ απλό.

αλλά :guitarist: :guitarist::guitarist::guitarist: "που θα βρω ενά φιλαράκι :BDGBGDB55:μα μου πει πως δουλεύει στα αλήθεια... :music-smiley-006::music-smiley-006::music-smiley-006:

αν θελεις τελεια εικονα υποστηριξη και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο προτεινω τους παρακατω δεκτες για να μην εχεις προβληματα μιας και εισαι αρχαριος στο ειδος μην ξεχνας το ethernet...κανει πολλα!

humax:
http://www.techmarket.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=15&products_id=1016

nanoxx:
http://www.techmarket.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=24&products_id=83

O NANOXX 9500 HD PVR kάνει 339 . Η απορία μου είναι :
σε σχέση με μια κάρτα PC όπως h SKYSTAR2 HD που κάνει 90 ευρώ και με τα υπόλοιπα+ψιλά φτιάχεις κι ένα βασικό HTPC (CPU ΑΜD 5050,M/B με 8400 ITX,2 G RAM,Τροφοδοτικό ninja,φτηνό HDD )
τι κερδίζεις και τι χάνεις σε προβολή HD καναλιών, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ!

Ευχαριστούμε για κάθε πιθανή βοήθεια, εκ μέρους των newbies στα δορυφορικά!

Last edited: