Στο αρχικό σου ποστάρισμα έγραψες ότι δε σε ικανοποιεί ο ήχος του πικάπ συγκεκριμένα.καταρχην να ευχαριστησω όλους όσους ενδιαφερθηκαν για το θεμα μου,γιατι δεν ειναι ο καθενας υποχρεωμενος να ασχολειται με το προβλημα μου.
Στο αρχικό σου ποστάρισμα έγραψες ότι δε σε ικανοποιεί ο ήχος του πικάπ συγκεκριμένα.
Με το CD δηλαδή είσαι ευχαριστημένος; Παίζει καλά με το CD; Αν ναι, συνεχίζεις να ψάχνεις το θέμα πικάπ - κεφαλή - βελόνα - προενισχυτής phono.
Αν έχεις παράπονο και με το CD, τότε προφανώς ελέγχεις τον ενισχυτή και τα ηχεία... Το πιο εύκολο είναι να δοκιμάσεις έναν καλύτερο ενισχυτή, δικάναλο, αν έχει κάποιος φίλος να σου δανείσει έναν ....
φιλε tasos98 νομιζω μια χαρα τα λες.
λοιπον παιδια το cd ακουγεται καλουτσικα(ειναι καθαρο και αναλυτικο). βεβαια αφού δεν υπαρχει καποιο σοβαρό subwoofer
(εκτός από ένα της roister το ΗΤ-2000),δεν εχω απαιτησεις για πολύ χαμηλό μπασσο και με ενταση.
οταν συνδεω εξωτερικο equalizer μετα απο καποια ωρα ρυθμισεων μπορω να βρω τον ηχο που μου αρεσει οταν παιζει cd.
το πικαπ ομως δεν ειναι καθολου αναλυτικο. (ΕΧΩ αν διαβασες πιο πανω phono stage και κεφαλη ortofon). οποτε? τι κανω?
φιλε tasos98 νομιζω μια χαρα τα λες.
λοιπον παιδια το cd ακουγεται καλουτσικα(ειναι καθαρο και αναλυτικο). βεβαια αφού δεν υπαρχει καποιο σοβαρό subwoofer
(εκτός από ένα της roister το ΗΤ-2000),δεν εχω απαιτησεις για πολύ χαμηλό μπασσο και με ενταση.
οταν συνδεω εξωτερικο equalizer μετα απο καποια ωρα ρυθμισεων μπορω να βρω τον ηχο που μου αρεσει οταν παιζει cd.
το πικαπ ομως δεν ειναι καθολου αναλυτικο. (ΕΧΩ αν διαβασες πιο πανω phono stage και κεφαλη ortofon). οποτε? τι κανω?
Φιλε μου ,αυτο το μηνυμα σου ,μου δινει να καταλαβω οτι μαλλον εισαι σε τελειως λαθος δρομο.Κατα τη γνωμη μου ,πατα φρενο και αρχισε τις ακροασεις συστηματων τοσο δικαναλων ,οσο και πολυκαναλων.Οταν μετα απο αρκετες ακροασεις-εμπειριες διαλεξεις τι απο τα δυο σ αρεσει περισσοτερο ,τοτε ευχαριστως να το ξανασυζητησουμε.Δεν νομιζω οτι σου φταει ουτε η κεφαλη ,ουτε τα ηχεια ,ουτε τιποτε αλλο,απλα μπερδευεις τον εντυπωσιασμο που σου δινει ο πολυκαναλος ο ηχος με τον μινιμαλισμο που προσφερει ο δικαναλος σ αυτη τη κατηγορια τιμης.Οταν γραφεις για subwoofer και εκουαλαιζερ τοτε το προβλημα ειναι σε σενα -δηλ στο τι ηχο θελεις να ακους και πολυ λιγοτερο στα μερη του συστηματος σου.Προφανως και υπαρχουν αδυναμοι κρικοι στο συστημα σου,αλλα το κυριοτερο προβλημα ειναι η δικη σου ηχητικη προτιμηση-οποια και αν ειναι αυτη.
Ελπιζω να μην το εκλαβεις οτι το λεω υποτιμιτικα,απλα τελειως φιλικα καταθετω την εντυπωση που σχηματισα
βασικα βρηκα την denon 304,σε καλη τιμη.θα την βαλω να δω διαφορες.και βλεπουμε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.