Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,018
Πειραιάς - Αιγάλεω
Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Παρακαλώ αναφέρατε μάρκα, χρονολογία αγοράς και τρόπος πληρωμής.

Επίσης φίλος που είναι στην πιάτσα μου είπε ότι τώρα σου κάνουν δώρο την απόσυρση, έχουν δηλαδή χαρτιά απόσυρσης και σου κάνουν μόνο αυτό σαν δώρο, εσύ κερδίζεις 1500+ πάνω κάτω, αλλά το χαρτί της απόσυρσης μπορείς να το βρείς με 400 πάνω κάτω στην αγορά... δηλαδή κοροιδεύουν οι εταιρίες!

Nissan Qashqai 1.6, αγορά Ιούνιο του 2011, μετρητής η αγορά.

Δώρα: συναγερμός, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και ανεμοθραύστες στα 4 παράθυρα.
(πατάκια, τρίγωνο και πυροσβεστήρας εννοούνται!)

χε..πως την πατησαμε ετσι τοτε..

Hyundai santa fe auto full extra, οταν το 2009 καταργησανε τους φορους πολυτελειας, μετρητοις και τσαμπα service και ανταλλακτικα για 10 χρονια.

Επειδη δεν υπηρχε τιποτα αλλο να βαλεις παραπανω για δωρο, ο αντιπροσωπος μου υποσχεθηκε και μου εφερε 1 μηνα αργοτερα ενα καλυμα για το δαπεδο του πορτ μπαγκαζ.

Καλοριζικο Jpil !!

Last edited:
Εγώ πήρα συναγερμό Γιάννη.
Η άλλη επιλογή που είχα ήταν ρεζέρβα (προτίμησα το κιτ που δεν πιάνει χώρο)

ford focus 1.6 2003

Κανενα απολυτως δωρο. Εκανα το λαθος να ρωτησω αν δινουν καποιο δωρο και με κοιτουσαν σαν να ημουν εξωγηινος.
Ακουω για συναγερμους κλπ και επαθα πλακα. Ουτε αποσμητικο ελατο δεν μου εδωσαν.

Opel Corsa 1.3 DTE ecoflex τον περασμενο Γεναρη

Εκπτωση απο τιμη καταλογου 1400 ευρω (δικην αποσυρσης)

Το 1997 αγόρασα καινούργιο το VW Passat 1.6
Κανένα απολύτως δώρο,αν και τους πίεσα μπας και βγεί τίποτα...
Το εδωσα το 2008 και πήρα ενα καλομεταχειρισμένο 1.8Τ του 2002.(μου βαλε ο εμπορος δώρο το cruise control)
Καινούργιο αυτοκίνητο ξανα δεν.......

Τον περασμένο Ιούνιο, seat leon 1.4 tsi.
Απόσυρση στο όνομα μου (χωρίς να έχω αμάξι να αποσύρω) κέρδος 400 ευρώ. Αγορά του Ibiza που είχα στα 4500. Επειδή είχαν στοκ κάπου στα 40 leon μόνο σε κόκκινο, μου το άφησε 2000 κάτω. Τέλος για δώρα, επειδή κατάλαβε ότι θέλω να αγοράσω (και για να μην πάω σε άλλη αντιπροσωπεία), κέρδισα φιμέ μεμβράνες (εκτός του μπροστινού), αισθητήρες παρκαρίσματος, bluetooth kit και πατάκια-πυροσβεστήρα- τρίγωνο.

Μitsubishi Lancer Intense 1800cc Mάιος του 08.
Συναγερμός, αισθητήρες παρκαρίσματος, πατάκια, τρίγωνο, φαρμακείο,πυροσβεστήρα (τα οποία δεν ήταν και τα καλύτερα της αγοράς) και τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.Επιπλέον και μετά απο πολύ ζόρι κατάφερα και μια πολύ καλή έκπτωση σε εργοστασιακή αεροτομή.Επιπλέον, όπως έχει διαπιστωθεί, τα δώρα "παίζουν" και στην διάθεση του κάθε αντιπροσώπου και εμπόρου.

Συγνώμη αλλά Intense 1800cc και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, τα πατάκια και η δωρεάν οδική βοήθεια δεν ήταν standard???
Στο δικό μου asx 1600cc invite (μοντ 11) ήταν...

ford focus 1.6 2003

Κανενα απολυτως δωρο. Εκανα το λαθος να ρωτησω αν δινουν καποιο δωρο και με κοιτουσαν σαν να ημουν εξωγηινος.
Ακουω για συναγερμους κλπ και επαθα πλακα. Ουτε αποσμητικο ελατο δεν μου εδωσαν.

Πως και έτσι;

Φίλος πήρε το fiesta πέρυσι με δόσεις από την ford στην Λ. Αθηνών και του έκανα δώρο, αισθητήρες, συναγερμό και αεροτομή!

Συγνώμη αλλά Intense 1800cc και οι αισθητήρες παρκαρίσματος, τα πατάκια και η δωρεάν οδική βοήθεια δεν ήταν standard???
Στο δικό μου asx 1600cc invite (μοντ 11) ήταν...
Nαι, έχεις δίκιο.Τα πατάκια και η οδική ήταν.Το parktronik όμως όχι.-bye-

Το Νοέμβρη του '09 πήρα Ford Fusion με δώρο σένσορες παρκαρίσματος και πατάκια.
Αλλά τώρα μου ήρθε επιστολή, από την εδώ Ford, που μ'ενημερώνουν για ειδικές τιμές αν το αλλάξω (δεν σκοπεύω, καινούργιο είναι) και για...

ΔΩΡΕΑΝ SERVICE ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ αν ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ που θα πάρει Ford ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΗ!

Αν κάποιος σκοπεύει να ψωνίσει τώρα κοντά, θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν ερχόμασταν σ'επαφή* για να τον "συστήσω".
Για τον ίδιο δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα αλλά για μένα πολλά.
Κρίμα είναι άλλωστε να πηγαίνουν χαμένα τέτοια δώρα των εταιρειών.
Ευχαριστώ.

* Καλύτερα με π.μ. Να μην αγχωθώ να μπαίνω στο νήμα κάθε τόσο:BDBDG54:

edit: ...αγχώθηκα.

Last edited:
Περιμένω για παραλαβή, ένα Polo 1.2 TDI Bluemotion.

Δώρο αισθητήρες παρακαρίσματος και συναγερμός. Πολύ ευχαριστημένος γενικότερα από τον έμπορο.

Re: Απάντηση: Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Κλέαρχεεεεεεε... τα Ford είναι πιο γερά! Ford να πάρεις. :music-smiley-005::flipout:

(...αν ξέρετε και κάποιον κολητό σας...)

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι δώρο σας έκαναν με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου;

Περιμένω για παραλαβή, ένα Polo 1.2 TDI Bluemotion.

Δώρο αισθητήρες παρακαρίσματος και συναγερμός. Πολύ ευχαριστημένος γενικότερα από τον έμπορο.

Ποιος έμπορος;

Για Αθήνα μιλάμε;