Τι Δώρο???

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Καιρός κρίσης βέβαια
Αλλά τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας φτωχό??? ή ακριβό
Εγώ πάντως θα μου κάνω δωρο μερικά δισκάκια απο τις Ελληνόφωνες περιοχές της κάτω Ιταλίας

Απάντηση: ΤΙ ΔΩΡΟ???

Το καλύτερο δώρο θα είναι να βρούμε τους εαυτούς μας αν και το βλέπω πολύ δύσκολο.

Έχουμε χάσει τη μπάλλα, δε ξέρουμε τι μας γίνεται.

Δίπλα μας άνθρωποι δεν έχουν γάλα για τα παιδιά τους και στέγη για να κοιμηθούν και εμείς κοιμόμαστε ήσυχοι.

Αυτές οι γιορτές θα είναι η μεγαλύτερη φούσκα της ελληνικής σύγχρονης ιστορίας...

Απάντηση: ΤΙ ΔΩΡΟ???

Δυστυχως Στεργιο θα διαφωνησω μαζι σου.Υπαρχουν εκαντοταδες χιλιαδες συμπατριωτες μας που δεν πηρανε ,ουτε μαλλον προκειται να παρουν χαμπαρι το τι συμβαινει στους υπολοιπους.Πιθανον να νοιωθουν καποια <συμπαθεια> οπως για τα παιδακια της Αφρικης ,αλλα τιποτε παραπανω.
Οσο για την αφυπνιση που ευχεται ο Βασιλης ,δεν προκειται να ερθει τοσο ευκολα. Το <μαζι τα φαγαμε> του Παγκαλου εχει βαθυτατες ριζες και δεν αφορα 1.000-2.000 που φαγανε παρα παρα πολλα ,αλλα κι αυτους που με ενα μισθο δημοσιου υπαλληλου και χωρις κανενα αλλαο<επισημο-δηλωμενο> εισοδημα απεκτησαν 2-3 σπιτια ,εξοχικα κλπ.

Re: ΤΙ ΔΩΡΟ???

Δυστυχώς δεν υπάρχει δώρο για να πάρουμε δώρο...

Σοβαρό δωρο θα ήθελα να κάνω σε μένα και στην οικογένεια μου μια αξιοπρεπή εργασία..

Τεχνολογικό δωρο μου έκανα ηδη. Ηχεία logitech των 30 ευρώ. Ειχα κάποια πολύ καλά yamaha με ξύλινο sub αλλα τα ειχα χαρίσει σε φιλο που του είχαν χαλάσει τα δικα του και δεν είχε να παρει αλλα. Εδώ και τρια χρονιά περίπου ήμουν με τα ηχεία της οθόνης στον υπολογιστή. Με τα logitech αρχισα να ακούω περισσότερούς ήχους και να ευχαριστιέμαι παλι μουσικη.

Γενικότερα, ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτο μας είναι χαμόγελό και όμορφη συμπεριφορά στους δικους μας αλλα και παραέξω. Αυτό γυρνάει πίσω πολλαπλασιασμένο. Το έχω παρατηρησει. Όταν ειμαι "στραβός" χαλαω μεν τους άλλους αλλα και μένα στην τελική.

Καλές γιορτές σε ολους εύχομαι είτε με δώρα είτε χωρίς!

Μία βόλτα στο κοντινό ορφανοτροφείο για να δώσω τα παλιά παιχνίδια της κόρης μου και να περάσω, έστω μισή ώρα με τα παιδάκια.
Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από τις αγκαλίτσες τους...

To καλυτερο δωρο που θα θελα να κανω σε μενα, ειναι κατι το οποιο θελω να προσφερω σε ενα αγαπημενο μου προσωπο, το οποιο δυστυχως δεν αγοραζεται.
Για ο,τι αγοραζεται δεν υπαρχει λογος να στεναχωριομαστε οταν δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα, αυτο θα παραμεινει εκει κ θα ρθει η στιγμη που θα μπορουμε να το χουμε.

εγώ δώρο για τον εαυτό μου δεν πρόκειται να πάρω.
Εκτός αν χαλάσει το κινητό μου (που μόλις έκλεισε τα 5 χρόνια).

θα ήθελα πάντως για δώρο να ξαναδώ φωτάκια στα σπίτια όπως τις άλλες χρονιές

Δεν νομίζω,ότι υπάρχουν δώρα απο τα "δικά" μας,που να μπορούν να μας κάνουν να ξεχαστούμε και να χαρούμε σαν άλλοτε -και να είχαμε αυτήν την δυνατότητα,δεν μπορούμε να χαρούμε ανέμελα πιά.

Ακόμα κι η ψευδαίσθηση του ταξιδιού,η παρηγόρια της μουσικής,είναι πολύ πιό πρόσκαιρη και δεν λυτρώνει απο την σκληρή πραγματικότητα,που τριγυρνάει γύρω μας,στους αγαπημένους μας,στα σπίτια μας κι επιστρέφει αδυσώπητη αμέσως μετά...

Μία βόλτα στο κοντινό ορφανοτροφείο για να δώσω τα παλιά παιχνίδια της κόρης μου και να περάσω, έστω μισή ώρα με τα παιδάκια.
Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο δώρο από τις αγκαλίτσες τους...

Ρε φίλε σε ειχα παρεξηγήσει
και εγώ είμαι υπερ της άποψης του come Armagedon

Καιρός κρίσης βέβαια
Αλλά τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας φτωχό??? ή ακριβό
Εγώ πάντως θα μου κάνω δωρο μερικά δισκάκια απο τις Ελληνόφωνες περιοχές της κάτω Ιταλίας
Πολύ ωραία επιλογή!
Ανέκαθεν είχα ιδιαίτερη συμπάθεια στη μουσική της κάτω Ιταλίας... :smile: