Τι δουλειά κάνετε.....

-Δικηγορος με εξειδικευση σε Εμπορικο δικαιο.
-Υπευθυνος Επενδυτικων Σχεσεων και Εταιρικων ανακοινωσεων σε Εισηγμενη εταιρια.
-Μετοχος σε επιχειρηση ενοικιασης πολυτελών καταλυμάτων στην Σαντορίνη.

Senior Software Engineer in Core Banking Systems σε πολύ γνωστό ελληνικό πολυεθνικό όμιλο.

Κοινώς θα έλεγα εξειδικευμένος προγραμματιστής τραπεζικών μηχανογραφικών συστημάτων.

:)

Re: Απάντηση: Τι δουλειά κάνετε.....

Τακης Σωτηροπουλος said:
-Δικηγορος με εξειδικευση σε Εμπορικο δικαιο.
-Υπευθυνος Επενδυτικων Σχεσεων και Εταιρικων ανακοινωσεων σε Εισηγμενη εταιρια.
-Μετοχος σε επιχειρηση ενοικιασης πολυτελών καταλυμάτων στην Σαντορίνη.

Το τελευταίο γιατί μας το θύμησες με 38 βαθμούς θερμοκρασία!!! :) :) :)
Και επειδή εσύ ντρέπεσαι,το ποστάρω εγώ για να δροσιστούμε λίγο.

www.santorini-villas.gr

Απάντηση: Re: Τι δουλειά κάνετε.....

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Νικόλ,σε λίγες ημέρες το φίλτρο που έχει η Μηχανογράφηση θα μπλοκάρει το
AVCLUB και έτσι δεν θα μπορώ να μπαίνω καθόλου όπως γινόταν και στο Avforum.
Απ´ότι βλέπω όμως εσύ που δουλεύεις πιο πολύ από τους δικούς μου υπαλλήλους,ποστάρεις συνέχεια σε εργάσιμες ώρες.
Εγώ έχω τα μέσα στην Μηχανογράφηση της εταιρείας και δε μου μπλοκάρουν το site :p
Η δουλειά μου είναι τέτοια ώστε να μου επιτρέπει να μπορώ να ποστάρω. Εξ' άλλου δεν εργάζομαι πάντα πρωινές ώρες, όταν ποστάρω το πρωί είμαι στο σπίτι, δηλ. είμαι απόγευμα στην δουλειά. Αμέσως να την πεις την κακία σου!

Έχω τελειώσει γεωπόνος και τώρα είμαι υποψήφιος διδάκτορ στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής στο αντικείμενο των συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και υδρογόνου με παράλληλη ερευνητική δραστηριότητα σε αυτό το αντικείμενο.

Re: Απάντηση: Re: Τι δουλειά κάνετε.....

Νικόλ said:
Εγώ έχω τα μέσα στην Μηχανογράφηση της εταιρείας και δε μου μπλοκάρουν το site :p
Η δουλειά μου είναι τέτοια ώστε να μου επιτρέπει να μπορώ να ποστάρω. Εξ' άλλου δεν εργάζομαι πάντα πρωινές ώρες, όταν ποστάρω το πρωί είμαι στο σπίτι, δηλ. είμαι απόγευμα στην δουλειά. Αμέσως να την πεις την κακία σου!

Αφού εσύ μου την είπες πρώτη,τι να κάνω κι εγώ;
Μας έχει πιάσει φαίνεται φαγούρα-ξέρεις που-και τους δύο :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι δουλειά κάνετε.....

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Το τελευταίο γιατί μας το θύμησες με 38 βαθμούς θερμοκρασία!!! :) :) :)
Και επειδή εσύ ντρέπεσαι,το ποστάρω εγώ για να δροσιστούμε λίγο.

www.santorini-villas.gr

Θα σε πετυχω καπου στο νησι, δεν θα σε πετυχω?:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι δουλειά κάνετε.....

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Αφού εσύ μου την είπες πρώτη,τι να κάνω κι εγώ;
Μας έχει πιάσει φαίνεται φαγούρα-ξέρεις που-και τους δύο :)
Εγώ δεν την είπα σε εσένα, απλά εξέφρασα την άποψη μου για την συγκεκριμένη τράπεζα πριν μάθω πως εργάζεσαι εκεί....δεν έχω λόγο για να την πω σε εσένα!:)

Τεχνικος στο Αεροδρομιο Ελ.Βενιζελος....και να κανω και μια ερωτηση...μηπως ειναι δυνατον να βοηθησει καποιος στην ευρεση εργασιας για την γυναικα μου; δυσκολες οι εποχες!!! μιας και ειμαστε εδω ολοι μια παρεα ισως μπορει καποιος να δει το βιογραφικο της!!! εχει τελειωσει Τ.Ε.Ι Οικονομια και Δοιηκηση και προυπηρεσια γυρω στα 7 χρονια.

Απόφοιτη Οικονομικών, ασκούμενη στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (HELLENIC AID) του Υπουργείου Εξωτερικών και σε λίγο -ελπίζω- Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Αναπτυξιακή Διοίκηση. :)