Re: Απάντηση: Re: Τι έχετε κάνει και τι σκοπεύετε να κάνετε με το χαράτσι της ΔΕΗ;
Τωρα με μπερδεψες. Το προβλημα δηλαδη ειναι το χαρατσι; Και ο αρρωστος που δεν εχει να πληρωσει ουτε τη ΔΕΗ περα απο το χαρατσι;;;; Σε εκεινον ειναι ok να του κοψει ο κακος του video το ρευμα;Ααααα Να γιατί δεν μπαίνω εγώ στο "Που πάει η χώρα..."( Tα αναλύουμε στο twitter.. δεν θα το αντέξω κι εδω..)
Ας μην αναλύσουμε τα αυτονόητα λοιπόν φίλε send .
Η επιβολή πρόσθετου φόρου (μη ανταποδοτικού..Γι αυτό και το λέμε "χαράτσι" ε?) στους λογ/μούς της ΔΕΗ για να αυξήσει το Ελληνικό κράτος τους οικονομικούς δείκτες που θα καταδείξουν στο τέλος του ισολογισμού μειωμένο έλλειμα είναι παράνομη . ΔΕΝ θα εξηγήσουμε εδώ τώρα το γιατί ( ίσως έχει εξηγηθεί,αλλά δεν έχω και όρεξη πάλι από την αρχή ...)
Ο τελευταίος καταναλωτής υποχρεούται χωρίς να το επιλέξει και άσχετα με την οικονομική κατάσταση που η ίδια η κυβέρνηση τον έχει οδηγήσει επειδή οι Τράπεζές της βρίσκονται με δική της υπαιτιότητα σε αρνητικό Core Tier I , να το καταβάλει. Και στην συνέχεια αφού παρ 'όλα αυτά ανακεφαλοποιεί τις Τράπεζές της ( καλύπτοντας και τις επισφάλειες , πράγμα που σημαίνει ότι κάνείς δεν χρωστάει πια σ'αυτές ,αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι της πίτας) τον απειλεί ότι θα του κόψει το ρεύμα(το πληρωμένο του) εάν δεν την βοηθήσει να δημιουργήσει πρωτογενές πλεόνεσμα ΠΑΛΙ εις βάρος του και για το καλό του.
Οχι παλληκάρι μου .
Τα παραπάνω που λές ...ανήκουν σε μια ήπια οικονομική κατάσταση η οποία ελέγχεται με τους τρόπους που αναρωτιέσαι και παραδειγματίζεις με στόχο να επανεφέρνει τους κατεργάρηδες στον "σωστό" οικονομικοκοινωνικό status.
Δυστυχώς.....σε άλλη εποχή ζούμε σήμερα !