Τι είδαμε να φοράει ο κόσμος.

mstr

Supreme Member
23 July 2009
4,392
Επηρεασμενος απο το αντιστοιχο νημα στο headfi,και απο πολλες θεασεις των beats,οπου παρατηρω τελευταια να τα φορανε τουριστες,ανοιγω αυτο το νημα.
Πιστευω ολοι μας εδω,αν παρατηρησουμε καποιον στο δρομο να φορα ακουστικα (δε μιλω τοσο για ψειρες,αλλα για on ear/over ear περισσοτερο),θα προσεξουμε τι μοντελο ειναι.

Τα πιο συχνα που βλεπω ειναι βεβαια τα beats,σε διαφορα χρωματα,μοντελα κτλ,γνησια,μαιμου,δε ξερω,παντως βλεπω πολλα.Τους τελευταιους μηνες εχω δει παρα πολλα στο μουσειο,οπου δουλευω για τη σεζον.Οπως ειπα βλεπω πολλους τουριστες να τα φορανε,αλλα βλεπω ανα καιρους και Ελληνες στο δρομο με beats.

Το ιδιο συχνα βλεπω και κατι ακουστικα μοδατα,σε διαφορα χρωματα,που τα φορουν και κοπελες,πιο πολυ σαν αξεσουαρ μοδας,συνδυαζοντας το και με τα ρουχα τους σαν χρωμα.Δεν εχω καταλαβει τι μοντελο ειναι,αλλα παρατηρησα μια μερα εγραφαν "wesc".

Ακολουθουν διαφορα on ear μοντελα,κυριως sony,και καποια on ear akg εχω δει καποιες φορες,καποια απλα μοντελα μαλλον,καθως και καποια jvc,pioneer κτλ.

Απο μοντελα που εχω,μια φορα ειδα εναν τουριστα στο μουσειο να φορα τα sony MDR 1R,ενω 2-3 φορες παλιοτερα εχω πετυχει καποιους να φορανε τα Koss PortaPro,και μια φορα εναν με τα Koss KSC75.

Καποια φορα ειδα επισης να φορα καποιος τα sennheiser hd 25 i ii, τα οποια τα εχει και ενας dj σε ενα μπαρακι που παω που και που εδω στην πολη μου.

Αν δειτε καποιον να φορα καποιο μοντελο που ειναι απο τα "ψαγμενα",ή απλα αν βρισκετε ενδιαφερον το να γραψετε τι βλεπετε συνηθως εξω,γραψτε το σε αυτο το νημα.

Συνήθως φοράω τα monster purity HD σε cyan αλλα τώρα τελευταία πήρα και τα monster purity pro σε black που είναι και ασύρματα αλλα γενικά έχω δει κάμποσους με razer αν και πιο πολύ για το όνομα θα τα έχουν παρα για την ποιότητα

χθές , σταθμός μετρό Πανόρμου, ένας 20αρης με τα ενυπωσιακά - μπάνικα
razer kraken , σε χρώμα που τραβά τα βλέματα

18077.jpg

δεν θα τα φόραγα τα razer γιατί δεν μαρεσούν καθόλου σε εμφανίσει.
Tώρα ψήνομε να πάρω τα beats studio 2 αν και δεν ξέρω γιατί στα λεφτά που κάνουν 300 euro έχω πάρει τα purity pro που είναι και ασύρματα

monster_nokia_purity_headphones.jpg
a3bf4af67b8f6ab172f4727087af.jpg