Τι είδε μια φωτογραφική μηχανή στο συγκριτικό του Avclub στο Pioneer Center...

IMG_4746.JPG

http://lh3.ggpht.com/__vxMV2dIa7U/Sx2FJOuFcqI/AAAAAAAAAbE/_lgvxwzh0Sw/IMG_4746.JPG

Pop quiz: Τι δεν πηγαίνει καλά σε αυτή τη φωτογραφία; :D

Re: Απάντηση: Τι είδε μια φωτογραφική μηχανή στο συγκριτικό του Avclub στο Pioneer Ce

και εδω αλλη μια παρατηρηση μου..δειτε στα σημεια που κυκλωσα..πως στην δεξια εικονα η σκια στο μαγουλο του..ειναι πολυ μικροτερη απο την αριστερη εικονα..σαν να χανεται πληροφορια στις σκιες..απο τις φωτο λοιπον..σαν να γερνω προς την δεξια..τηλεοραση να μαρεσει

Εγώ νομίζω ότι είναι πάλι θέμα input lag, όπως φαίνεται και εδώ:

IMG_4651.JPG

Η kuro έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με την Panasonic (φαντάζομαι λόγω χαμηλότερου input lag λόγω interpolation της Panasonic) οπότε βλέπουμε ένα διαφορετικό frame μάλλον. Μαζί με όλα αυτά που αναφέρει ο Γιάννης.

Αν ήσουν εκεί θα έβλεπες ότι η κούρο είχε και βαθύτερο μαύρο, και μεγαλύτερη φωτεινότητα. Γενικά προτιμούσα την κούρο εκτός και αν υπήρχε γρήγορη κίνηση σε μεγάλο μέρος της οθόνης, όπου η κούρο μου κιτρινο-πρασινιζε (phosphor trails; ).

Re: Απάντηση: Τι είδε μια φωτογραφική μηχανή στο συγκριτικό του Avclub στο Pioneer Ce

Εμένα 2 μέτρα άνθρωπο (πλαγίως) πως δεν με είδε αυτή η κάμερα?

Αν και μέσα στα σκοτάδια, σε είδε... -bye-

IMG_4691.JPG

http://lh5.ggpht.com/__vxMV2dIa7U/Sx5TnA06plI/AAAAAAAAAjg/UJqEo7eJ0Rs/IMG_4691.JPG

IMG_4693.JPG

http://lh5.ggpht.com/__vxMV2dIa7U/Sx5TnWetDRI/AAAAAAAAAjk/Av1u4dMvFIs/IMG_4693.JPG

IMG_4695.JPG

http://lh4.ggpht.com/__vxMV2dIa7U/Sx5TnuZjKII/AAAAAAAAAjo/qXpfqFCGGHI/IMG_4695.JPG

αρχοντικο στιλ εεε δε μπορειτε να πειτε!!! στα μαυρα για να ταιριαζει με τη κουρο!!!

Το "NO DISC" του Player; :flipout: :flipout:

Καλά που πήγες και το παρατήρησες τόσο μικροσκοπικό που είναι;;; :flipout:
Δεν έκατσα πολύ μέσα στο δωμάτιο (ήταν ήδη γεμάτο), αλλά νομίζω ότι δεν χρησιμοποιούσαν τα bluray players εκείνη την ώρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είδε μια φωτογραφική μηχανή στο συγκριτικό του Avclub στο

Εγώ νομίζω ότι είναι πάλι θέμα input lag, όπως φαίνεται και εδώ:

IMG_4651.JPG

Η kuro έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με την Panasonic (φαντάζομαι λόγω χαμηλότερου input lag λόγω interpolation της Panasonic) οπότε βλέπουμε ένα διαφορετικό frame μάλλον. Μαζί με όλα αυτά που αναφέρει ο Γιάννης.

Αν ήσουν εκεί θα έβλεπες ότι η κούρο είχε και βαθύτερο μαύρο, και μεγαλύτερη φωτεινότητα. Γενικά προτιμούσα την κούρο εκτός και αν υπήρχε γρήγορη κίνηση σε μεγάλο μέρος της οθόνης, όπου η κούρο μου κιτρινο-πρασινιζε (phosphor trails; ).

σου κιτρινοπρασιζε ε? σαν εμενα λοιπον..που ειχα αγορασει την πλασμα πανασονικ pz85 και την αλλαξα γιατι διαπιστωσα οτι εβλεπα αυτο ακριβως σε γρηγορες κινησεις.. (phosphor trails)

Μόνο μέσα;; Κέντρο... :flipout:
Η κούρο είχε χαμηλότερο μαύρο και ταυτόχρονα φωτεινότερο λευκό. Συγκεκριμένα νούμερα δεν θυμάμαι, αν και μου τα είπαν...

Νομίζω σε αυτό παίζει ρόλο η γωνία λήψης. Το δωμάτιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, και δεν χώραγα να μπω μέσα. Οι φωτογραφίες βγήκαν στα ελάχιστα λεπτά που κάποιος βγήκε, ακριβώς από την πόρτα, εντελώς στην δεξιά γωνία του δωματίου. Η πανασόνικ ήταν στην δεξιά πλευρά, οπότε φαίνεται μεγαλύτερη.
Στο κέντρο δεν μπορούσα να πάω, δυστυχώς...

Η μόνη εντύπωση που αποκομίζω από τις φωτό του Γιώργου είναι η μεγαλύτερη φωτεινότητα της Κούρο.
Πέφτω μέσα;

Μέσα έπεσες κατά το ήμισυ......

.........
Τόσο την kuro (ως κάτοχος) όσο και την V10 τις έχω δει αρκετές φορές, ποτέ όμως σε άμεση αντιπαράθεση. Τα αποτελέσματα λίγο πολύ ήταν γνωστά από πριν, αλλά τα διαπιστώσαμε και ιδίοις όμμασι. Στην απόδοση του μαύρου η kuro ακόμη δεν έχει αντίπαλο. Το μαύρο της Panasonic είναι επίσης πολύ καλό, αλλά ευρισκόμενη δίπλα στην κορυφαία έδειχνε ότι ήταν αδύνατο να την ανταγωνιστεί. Διαφορά υπήρχε επίσης στην φωτεινότητα, με την kuro να έχει μετρηθεί από τον Μανώλη στα 135 nits περίπου, ενώ η V10 γύρω στα 100 nits. Σε θεάσεις ταινιών τόσο σε σκοτεινά όσο και φωτεινά πλάνα, η υπεροχή της kuro ήταν φανερή.

Στο θέμα της κίνησης τώρα. Με ενεργοποιημένο το Frame Interpolation στην Panasonic, η κίνησή της είναι ομαλή και αψεγάδιαστη και σαφώς καλύτερη συγκρινόμενη με την kuro. Με απενεργοποιημένη την σχετική επιλογή, τα μικροπροβληματάκια στην απόδοση των 24p ήταν ορατά και στις 2 τηλεοράσεις. Το μόνο πρόβλημα (αν μπορεί βέβαια να χαρακτηριστεί έτσι) είναι ότι ενεργοποιώντας το frame inerpolation χάνεται ένα μέρος της κινηματογραφικής αίσθησης που μπορεί να προσφέρει η τηλεόραση, πράγμα στο οποίο συμφώνησαν πολλοί απ' τους παρευρισκόμενους. Κάποιους αυτό δεν τους πειράζει, άλλους όμως μεταξύ των οποίων κι εγώ, τους ενοχλεί.
......

Νομίζω σε αυτό παίζει ρόλο η γωνία λήψης. Το δωμάτιο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, και δεν χώραγα να μπω μέσα. Οι φωτογραφίες βγήκαν στα ελάχιστα λεπτά που κάποιος βγήκε, ακριβώς από την πόρτα, εντελώς στην δεξιά γωνία του δωματίου. Η πανασόνικ ήταν στην δεξιά πλευρά, οπότε φαίνεται μεγαλύτερη.
Στο κέντρο δεν μπορούσα να πάω, δυστυχώς...

Αν μη τι άλλο, από τη γωνία που τράβηξες τη φωτογραφία, θα έπρεπε να φαίνεται "τραβηγμένη" η αριστερή τηλεόραση..

Για δείτε το καλύτερα..

Αν μη τι άλλο, από τη γωνία που τράβηξες τη φωτογραφία, θα έπρεπε να φαίνεται "τραβηγμένη" η αριστερή τηλεόραση..

Για δείτε το καλύτερα..

Γιατί βρε; Ο ευρυγώνιος "τραβάει" περισσότερο τα αντικείμενα που είναι πλησιέστερα σε αυτόν... :p

Απάντηση: Re: Τι είδε μια φωτογραφική μηχανή στο συγκριτικό του Avclub στο Pioneer Ce

Για δείτε το καλύτερα..

Δημήτρη μου... τι έπαθες παληκάρι μου; :D Τί να δούμε; Τι βλέπεις εσύ που θα πρέπει να το δούμε κι εμείς;
Σου φαίνεται ο δεξιός κυριούλης λίγο πιό στρουμπουλός; :flipout:

αλλά κυρίως το μπλεδίζων μαύρο (λόγω του SPVA που φόραγε).

Ίσως να μην φαίνεται καλά στις φωτογραφίες, η Toshiba είχε το χαρακτηριστικό "μπλε" μαύρο των SPVA...

Λύσσαξες βρε... :flipout: :flipout: -bye-

Είμαστε σίγουροι πως είναι SPVA το πάνελ της Toshiba; Eμένα το scanning backlight αλλού με παραπέμπει... :chinscratch: