Υπάρχουν και ποιο ειδικευμένα πράγματα δλδ όπως το να στήσεις αντί για dnla έναν samba server που θα σου έδινε πολύ ποιο καλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων. Αυτό που δεν έχω καταλάβει ακόμα είναι η usb μόδα των dac ιδίως στα pc. Με λίγα λόγια καταργούνε την κάρτα ήχου που είναι χίλιες φορές ανώτερη σε ποιότητα και κάνουν την μετάδωση των αρχείων ήχου σε usb μέσω sodtware. Τελείως άκυρο και σαν σκέψη και σαν εκτέλεση. To κατανοώ μόνο σε περιπτώσεις tablet που έχουν κάρτες ήχου για τα πανυγήρια αλλά ακατανόητο για desktop.
Για το νήμα θα το ανοίξω μόλις ολοκληρώσω το ψάξιμο. Δεν είναι μόνο ότι θα πρέπει να βρω και την κατάλληλη μητρική αλλά ότι θα πρέπει να έχει συμβατότητες και με linux καθώς σε τέτοιο σύστημα θα το φτιάξω με xbmc σαν περιβάλλον εργασίας. Μετά θα του προσθέσω και fm/dab radio και οτιδήποτε άλλο μπορει να πάρει.
Ξέρω αρκετά καλά από δίκτυα αν έχεις οτιδήποτε απορία ρώτησε
Για το νήμα θα το ανοίξω μόλις ολοκληρώσω το ψάξιμο. Δεν είναι μόνο ότι θα πρέπει να βρω και την κατάλληλη μητρική αλλά ότι θα πρέπει να έχει συμβατότητες και με linux καθώς σε τέτοιο σύστημα θα το φτιάξω με xbmc σαν περιβάλλον εργασίας. Μετά θα του προσθέσω και fm/dab radio και οτιδήποτε άλλο μπορει να πάρει.
Ξέρω αρκετά καλά από δίκτυα αν έχεις οτιδήποτε απορία ρώτησε