Τι είδους συσκευές έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα

argi

Banned
17 July 2006
7,032
salmonela
ξεκιναω
dvds - htpc
τελικους -ολοκληρωμενους-προενισχυτη-
sub woofers -bass shakers
scaler
προβολεις
ηχεια
φροντιστη ρευματος
φιλτρα ρευματος
equalizer

προβολεις

ηχεια

dvds - htpc

equalizer

Τι είδους συσκευές έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα;

μου φαινεται αβασιμη ή πολύ γενική η ερώτηση.....

...Η πιό "κουλή" συσκευή που εχω π.χ. "χρησιμοποιήσει" ως τώρα ειναι το....
HR3000 της Hughes Aerospace, τρισδιάστατο ραντάρ με εμβέλεια 320 Nautical Miles, ή το επίγειο Starter της General Electric για τους J79-GE-8 του Phantom F-4 (και αφου το εβαζα εμπρός, και το ίδιο το αεροπλάνο(!) :p:p:p)

...οχι δεν το πετούσα, μόνο το εβαζα εμπρός....:p:p:p

Οπως καταλαβαινετε, θελει επαναδιατύπωση η ερώτηση....

Last edited:
Για το εδώ χόμπυ:

Projector,Τηλεόραση, VHS, SVHS, DVD, SACD, DVDAUDIO, Minidisk, UPS, DAT Recorder, LP, Ενισχυτη, ηχεία παθητικά, ηχεία ενεργά, subwoofers, PC, HTPC, Mac, Linux-PC κ.α.

Για άλλα χόμπυ: Σεισμική τράπεζα, αεροτράπεζα, παλμογράφος, πειραματικές διατάξεις σε εργαστήριο εδαφομηχανικής και θεμελιώσεων, πειραματικές διατάξεις σε εργαστήριο αντοχής υλικών, ηλεκτροσυγκόλληση, 16καναλες κονσόλες, ΗD Recording Equipment, routers, modems, τηλεσκοπια, Scanner, Printer, Plotter,τηλεφωνα σταθερα, τηλεφωνα κινητα, τηλεφωνα ασύρματα, walkie talkie , υπερηχογράφο για έλεγχο δομικών κατασκευών, ... κ.α.

Γενικότερα, τοστιέρες, πληντύρια, ψυγεία, aircondition,... κλπ κλπ κλπ:ADFADF1:

Last edited:
Για άλλα χόμπυ: Σεισμική τράπεζα, αεροτράπεζα, παλμογράφος, πειραματικές διατάξεις σε εργαστήριο εδαφομηχανικής και θεμελιώσεων, πειραματικές διατάξεις σε εργαστήριο αντοχής υλικών, ηλεκτροσυγκόλληση, 16καναλες κονσόλες, ΗD Recording Equipment, routers, modems, τηλεσκοπια, Scanner, Printer, Plotter,τηλεφωνα σταθερα, τηλεφωνα κινητα, τηλεφωνα ασύρματα, walkie talkie , υπερηχογράφο για έλεγχο δομικών κατασκευών, ... κ.α.

Γενικότερα, τοστιέρες, πληντύρια, ψυγεία, aircondition,... κλπ κλπ κλπ:ADFADF1:
:flipout:Μαεστρο, Ασε μας κι εσυ.:flipout: Αν αρχίσουμε να παραθέτουμε (εμενα Χ**τε με) τι δουλευει καθημερινά ο καθένας, πάει το φορουμ, θα κλεισει λόγω ελλειψης χώρου.

Ας προσγειωθούμε.

Εγω δουλευω

42''LCD TFT Phlips
HTPC>HDMI
DVB-T+DVD combo (on component-progressive)
ενα ψευτικο 5.1 ενισχυτή 6X20W (ερχεται ο 510 της sony αφου πουλησα το ραδιοφωνο...κατσε να φτιάξω το αμαξι πρώτα...)
Arion 8100Ci (επεται DM600, βλεπε πανω)
1.80μ Prime focus polar mount (this is CRETAAAAAA)
2 Rotel-clopyright της Koda (Tele)(οικονομια - σπίτι ανοιγουμε)
3 μικρά Creative για Surround Και Center
1 Sub αλλα αν το συνδεσω θα μεινω χωρίς...σπίτι (θα μας διωξουν)- παιζει Bass redirect στα μεγαλα LR
και βλεπω HD downloads μια χαρουλα.:firstprize:

Και τα δικά μου τα..ψιλά

TV LCD SONY KLV-V40A10E(Για προβολέα..λίγο δυσκολο το βλέπω,λόγω χώρου)
HTPC ΜΕ HDMI
DVB-S DREAMBOX DM 600 S
AV RECEIVER DENON AVR-3806
DVD DENON-3910(Tο οποιο πωλείται ηδη στις αγγελίες)
SPEAKERS KEF CODA 10,KEF CODA 7,CRYSTAL AUDIO SYSTEM 4 CENTER
SUB JAMO

ξεκιναω
dvds - htpc
scaler
προβολεις
ηχεια
φροντιστη ρευματος
φιλτρα ρευματος
equalizer

Όλα τα παραπάνω ΕΚΤΟΣ απο προενισχυτες, bass shakers (ουτε που ξερω τι ειναι αυτο), scaler και φροντιστή ρεύματος!

Επιπλέον,χρησιμοποιώ : Ups, σταθεροποιητές τάσης, PS3, Blu-Ray player, και μια 32αρα LCD τηλεοραση ενος γνωστου μου....:operator:

φραπεδοχτυπητυρι καθημερινως !!!!!!!

ξυριστικη μηχανη που και που και φυσικα ολα τα αλλα χαιφιντελιστικα εκτος Μπαςς σεικερ !!!!!!!!

πισι
εκτυπωτη
ενυσχητη
ηχεια

ολα αυτα παιζουν σε 15ωρη βαση !

γενικα εχω χειριστει πολλα μηχανηματα και μπιχλιμπιδια μεχρι και ανιχνευτη μεταλων.........

Last edited: