Τί είναι αυτό το μήνυμα;

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,244
Αθήνα
Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Και πως το κάνω reinstall; :nounder:

attachment.php

Attachments

• ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓŽΒΈΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    ΓŽβ€ΊΓŽΒ¬ΓŽΒΈΓŽΒΏΓβ€š.jpg
    35.8 KB · Views: 129
Απάντηση: Re: Τί είναι αυτό το μήνυμα;

σου λέει ευγενικά να πάρεις pc...

Εσύ ακόμα παρηγοριά ψάχνεις που δεν έχεις πάρει ακόμη Mac...:flipout:

Κάνε repair permisions. Αν δεν τότε προέρχεται από κάποιο software που θέλει αναβάθμιση. Έχεις το Roxio Titanium στον Mac σου?

Αν ναι "This message will appear at various times, whether or not Spin Doctor is running. To put an end to it, update to the latest version of Spin Doctor. Then launch Spin Doctor and select “Install Audio Capture Support” from the CD Spin Doctor menu. This updates the kext file (located in the /System/Library/Extensions folder) to a version that is compatible with Snow Leopard.

The kext file itself is required if you want to use CD Spin Doctor’s “Audio Music Capture” option. This allows you to “instantly” start recording whatever audio is currently playing on your Mac."

Μπάμπη, προφανώς μετά τον κλώνο που κάναμε λόγω του σκασίματος του δίσκου σου, με άλλον καινούργιο, σου είχα πει ότι κάποια αρχεία πιθανότατα να μην παίζουν. Στην διαδικασία τότε μου είχε βγάλει σχετικά μηνύματα, χωρίς να ξέρω όμως, αφού δεν μου έλεγε, τι αφορούσαν...

Οπότε, ότι δεν παίζει, το σβήνεις κ το εγκαθιστάς εκ νέου.

 Νίκος;1411801 said:
Κάνε repair permisions. Αν δεν τότε προέρχεται από κάποιο software που θέλει αναβάθμιση. Έχεις το Roxio Titanium στον Mac σου?

OK Νικόλα, θα το κάνω, σ´ευχαριστώ. Roxio δεν έχω.

Μηπως αλλαξες προσφατα σκληρο δισκο;

Απ´όταν έγινες διαχειριστής βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ρε μπαγάσα... :D

Μπάμπη, προφανώς μετά τον κλώνο που κάναμε λόγω του σκασίματος του δίσκου σου, με άλλον καινούργιο, σου είχα πει ότι κάποια αρχεία πιθανότατα να μην παίζουν. Στην διαδικασία τότε μου είχε βγάλει σχετικά μηνύματα, χωρίς να ξέρω όμως, αφού δεν μου έλεγε, τι αφορούσαν...

Οπότε, ότι δεν παίζει, το σβήνεις κ το εγκαθιστάς εκ νέου.

Μιχάλη , τα είπαμε και το ξέρω αλλά δεν έχω δεί κάτι να μην δουλεύει, απλά μου πετάει αυτό το ξεκάρφωτο μήνυμα που και που.