Τι είναι αυτό;

Μιχαλη ο κλασσικος Nescafe ειναι γροθια στον οργανισμο. (επινα 4-5 ημερησιως με 2 κ.γ. ο καθενας)

Ισως να ειναι η ισχυρη δοση καφεινης που περιεχει, αλλα για παραδειγμα ο εσπρεσο δεν με κανει να εχω τρεμουλα ουτε το στομαχι μου κανει κομπο, οποτε μαλλον καποιο αλλο συστατικο του ειναι που δεν παλευεται με τιποτα.

Τελευταια την εχω βρει λιγο παραπανω με τον gold της ιδιας εταιρειας.

Μιχαλη ο κλασσικος Nescafe ειναι γροθια στον οργανισμο. (επινα 4-5 ημερησιως με 2 κ.γ. ο καθενας)

Ισως να ειναι η ισχυρη δοση καφεινης που περιεχει, αλλα για παραδειγμα ο εσπρεσο δεν με κανει να εχω τρεμουλα ουτε το στομαχι μου κανει κομπο, οποτε μαλλον καποιο αλλο συστατικο του ειναι που δεν παλευεται με τιποτα.

Ο Ελληνικός σε πειράζει ?

Για τα νεσκαφεειδή ακούγεται ότι είναι υπολείμματα καφέ... ότι πετιέται απο τον κανονικό καφέ!

Εδώ και τρία-τέσσερα χρόνια τον έκοψα λόγω ταχυπαλμίας, όποτε έπινα (κυρίως φραπέ)... πίνω ένα φίλτρου ή Ελληνικό χωρίς κανένα πρόβλημα.
Επίσης φίλος που είναι μανιακός με το καφέ (μηχανές κτλ σπίτι του) αρνείται να πιει νεσκαφεειδή ή σκόνη (τα γνωστά τύπου στιγμιαίου καπουτσίνο κτλ)
Πίνει μόνο χαρμάνια απο κεντρική και νότια αμερική φίλτρου και εσπρέσο.

Δεν έχω ιδέα προσωπικά, ούτε ασχολούμαι (τα πρωινά πίνω ακόμα γάλα με νες κουικ... λολ) απλά μεταφέρω εμπειρίες.

έτσι φαίνεται! ...αυτά τα πρόσθετα και το είδος της επεξεργασίας είναι πολύ ύποπτα.

καλό είναι γενικά να αποφεύγουμε να πίνουμε πολλούς στιγμιαίους και άλλους "ύποπτους".
δες εξάλλου και το φίλο μας το Θανάση που του έπεσαν τα μαλλιά... :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Τι είναι αυτό;

Δεν έχω ιδέα προσωπικά, ούτε ασχολούμαι (τα πρωινά πίνω ακόμα γάλα με νες κουικ... λολ) απλά μεταφέρω εμπειρίες.

Το γαλατάκι είναι το καλύτερο. Εγώ δεν το πίνω το πρωί, αλλά το μεσημέρι και το βράδυ πίνω από ένα ποτήρι μαζί με το φαγητό. Ειδικά το Family στη μπλε συσκευασία είναι υπέροχο.

Re: Απάντηση: Τι είναι αυτό;

Ε, άμα πίνεις κάνα λίτρο......:flipout:

Τι λίτρο;
Μόνο;
Γατάκι! :flipout:

Ένας λόγος που δεν πίνω espresso είναι ότι θέλω πάνω από ένα κιλό (το παίρνω από το macro) την εβδομάδα.
Ενώ με 1.5 κιλό νες (2 μεγάλα κουτιά) περνάω ένα μήνα. :p

Και αυτός στιγμιαίος είναι... Τι διαφορά μπορεί να έχει; :p
Άσε που σαν γεύση δεν με ενθουσίασε...

δες εξάλλου και το φίλο μας το Θανάση που του έπεσαν τα μαλλιά... :BDGBGDB55:
Μπα...
Μήτσομ, από τη μέρα που το ξύρισμα θεωρήθηκε πολιτική τοποθέτηση άφησα αφάνα...

γενικα με την καφεινη θελη προσοχη μετρο και κυκλο αν μπορει να γινετε,γιατι ο οργανισμος αποκταει ανοχη οποτε τα 2 καφεδακια γινοται 4 κλπ......... και καφεινη δεν εχει μονο ο καφες....

Διέκοψα κάθε σχέση με τον νες όταν απέτυχα ένα μεσημέρι να φάω σούπα..
Το τρέμουλο ήταν τόσο δυνατό που όταν έφτανε το κουτάλι στο στόμα μου ήταν άδειο!

Το καταλληλο thread που να με παρει!Ταχυπαλμιες και αυπνια απο ενα διπλο espresso στις 8 το απογευμα!ΟΥΥΥΥΦ!

Τελικά από όλο το thread ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ποιός είναι ο καλύτερος καφές.

Απάντηση: Re: Τι είναι αυτό;

Τελικά από όλο το thread ακόμα δεν έχω βγάλει συμπέρασμα ποιός είναι ο καλύτερος καφές.

λες να κάνουμε το θρεντ "δικός μου καφές vs δικός σου" όπως cd vs vinyl, λάμπα vs tranzistor κλπ κλπ???