Τι είναι αυτό;

Re: Απάντηση: Τι είναι αυτό;

Διέκοψα κάθε σχέση με τον νες όταν απέτυχα ένα μεσημέρι να φάω σούπα..
Το τρέμουλο ήταν τόσο δυνατό που όταν έφτανε το κουτάλι στο στόμα μου ήταν άδειο!

:flipout::flipout::flipout:

Βρε Μήτσο, δε ξέρω αν το λες σοβαρά ή όχι αλλά σε φαντάζομαι.............................

pf... γεμίσαμε ανθhellinες στο φόρουμ..:BDGBGDB55:

Υπάρχουν και οι Αραβόφιλοι ...................... ένας μικρός Αραβικός καφές .............. και δεν κοιμάσαι ένα 48ωρο! :BDGBGDB55:

Τα πράγματα είναι απλά..... κοιμάσαι το βράδυ και το πρωί ξυπνάς με τη Χερτζίκοβα δίπλα σου.....(όπου Χερτζίκοβα βάλτε τον πιο ραφιναρισμένο καφέ).....

Κατεβάζεις τη πρώτη γουλιά ( όπου κατέβασμα γουλιάς βάλτε "μόλις ξύπνησε η Χερτζίκοβα άρχισε να μου τα χώνει" !!!) :flipout:

Ναι μεν ραφινέ αλλά εμένα δεν μου κάνει....με χαλάει (όχι η Χερτζίκοβα αλλά λέμε τώρα...) :BDGBGDB55:

Πιο είναι το δίδαγμα ?????

Ότι ακόμα και η Χερτζίκοβα έχει προβλήματα ?? -bye-

Ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες........

Ο καφές όμως είναι διαφορετικός, κάποιος μπορεί να σε πειράξει λίγο, κάποιος πολύ κάποιος καθόλου !!!!!

Και αν τον βαρεθείς τον αλλάζεις εύκολα....:flipout:

Ότι όλες οι γυναίκες είναι ίδιες........

Ο καφές όμως είναι διαφορετικός, κάποιος μπορεί να σε πειράξει λίγο, κάποιος πολύ κάποιος καθόλου !!!!!

Και αν τον βαρεθείς τον αλλάζεις εύκολα....:flipout:

Ωραία τα λες ............... την Χερτζίκοβα όμως την αλλάζεις εύκολα ή την κρατάς για πάντα? :BDGBGDB55:

και τις γυναίκες τις αλλάζεις εύκολα, τώρα ειδικά με τόση ποικιλία που υπάρχει.......

χμ... ραφήνα ε; για πες νοικιάζεται κανένα σπίτι εκεί; :2thumb22sup:

χμ... ραφήνα ε; για πες νοικιάζεται κανένα σπίτι εκεί; :2thumb22sup:

Νοικιάζω εγώ στη Σαρωνίδα αν θέλεις !!!! :BDGBGDB55:

@Τόλη παικταρά μου το έχω αφήσει εδώ και καιρό το σπορ !!!!! Βαριέμαι πλέον !!!!:flipout::flipout:

Πίνω μόνον εσπρεσάκι !!!!:antlers:

και στη Σαρωνίδα όμορφα είναι. Έχει και εκεί παραλίες και όμως καταλαβαίνεις αυτή την εποχή έχει πολύ ''παιχνίδι''.....

''εσπρεσάκι'' love for ever !!!

Δε σηκωνόταν από το κρεβάτι της το πρωί για λιγότερο από 15κ δολάρια Χρήστο.:grinning-smiley-043

Ναι ε? 15 κιλά πολλά είναι! Ζύγισα (σε ζυγαριά ακριβείας) τα δολλάρια (μονοδόλλαρα) που έχω καί βγαινουν κάπουν στα 2.5 γραμμάρια ............... άρα έχω πολύ δρόμο ακόμα!

Καλησπέρα Τζίμ -bye-

@ Κλέκορα ...................... γιατί παλλήκάρι μου κλαίς ................. ποιός σε πείραξε να τον μαλλώσω? -bye-

Ναι ε? 15 κιλά πολλά είναι! Ζύγισα (σε ζυγαριά ακριβείας) τα δολλάρια (μονοδόλλαρα) που έχω καί βγαινουν κάπουν στα 2.5 γραμμάρια ............... άρα έχω πολύ δρόμο ακόμα!

Καλησπέρα Τζίμ -bye-

@ Κλέκορα ...................... γιατί παλλήκάρι μου κλαίς ................. ποιός σε πείραξε να τον μαλλώσω? -bye-

αυτό προσπαθώ και εγώ να τις "μαλώσω":BDGBGDB55:

:flipout: