Τι είναι καλύτερα? Πάνω ή κάτω?

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Έχω ένα ηλεκτρικό πανί. Τι είναι καλύτερα για να αποφύγω μελλοντικές ζάρες. Να το έχω όσο περισσότερο γίνεται ανοιχτό ή να το μαζεύω μετά από κάθε χρήση? Έχω την εντύπωση ότι όταν το μαζεύω μετά είναι ακόμα καλύτερο (κάτι πολύ μικρές ζάρες γίνονται ακόμα μικρότερες). Μπορεί βέβαια να είναι και η ιδέα μου. Εσείς τι κάνετε?

Ευχαριστώ -bye-

Αν έχεις την δυνατότητα λόγου χώρου να το έχεις μόνιμα ανοιχτό θα ήταν το καλύτερο . αν βέβαια ίσχυε κάτι τέτοιο δεν βλέπω το λόγο για ηλεκτρική . Μία σταθερή θα ήταν το ιδανικότερο. Εγώ έχω χειροκίνητη και αναγκαστικά την μαζεύω μετά την προβολή με αποτέλεσμα να παρουσιάζει κάποιες ψιλές . Κατά διαστήματα την αφήνω ανοιχτή όλο το βράδυ και επανέρχεται κάπως στα ίσια της . Βέβαια αυτό το τελευταίο μπορεί και να είναι απλά ιδέα μου.

Αν έχεις τη δυνατότητα κατά διαστήματα να το αφήνεις ανοιχτό για κανά δυο μέρες θα είσαι και ο πρώτος.

Εγώ αυτό κάνω το "ξεχνάω" καμιά βδομάδα κατεβασμένο και μετά από 5 χρόνια συμβίωσης 0 ζάρες

Aν έχεις δυνατότητα το καλύτερο είναι ο τοίχος! Δεν κάνει με τίποτα ζάρες, παρά μόνο ύστερα από 6,5 ρίχτερ σεισμό.
Χωρίς πλάκα τώρα, αν έχεις δυνατότητα να αφήνεις συνεχώς την οθόνη ανοιχτή, τότε γιατί να μην χρησιμοποιήσεις τον τοίχο που θα βρίσκεται από πίσω της με πολύ καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και με την κοινή μπογιά.

Αν έχεις τη δυνατότητα κατά διαστήματα να το αφήνεις ανοιχτό για κανά δυο μέρες θα είσαι και ο πρώτος.

Εγώ αυτό κάνω το "ξεχνάω" καμιά βδομάδα κατεβασμένο και μετά από 5 χρόνια συμβίωσης 0 ζάρες

5 χρονια χωρις ζαρες?

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

τι οθονη εχεις ρε συ Νικο?

Aν το πανι σου ειναι screenline, υποχρεωτικα να το μαζευεις διοτι ειναι λεπτο και μπορει να ξεχειλωσει. Ζαρες λογικα δεν θα δεις.
Αν ειναι Da-lite αφηνε το ανοιχτο οσο μπορεις.

Re: Απάντηση: Τι είναι καλύτερα? Πάνω ή κάτω?

Aν το πανι σου ειναι screenline, υποχρεωτικα να το μαζευεις διοτι ειναι λεπτο και μπορει να ξεχειλωσει. Ζαρες λογικα δεν θα δεις.
Αν ειναι Da-lite αφηνε το ανοιχτο οσο μπορεις.

Είναι ultrascreen....

ισως ειναι καλυτερο να το μαζευεις για να μη γεμιζει σκονη,ειδικα αν στο χωρο που φιλοξενειται "κυκλοφορουν" καπνιστες για την αποφυγη κιτρινιλας η πνευμονοπαθειας...!!
παντως προσεχε οταν την μαζευεις μην εχει παρει ο υπνος κανα ξεχασμενο κουνουπι κ εχεις πλεον κοκκινες κηλιδες κ αναρωτηθεις μηπως φταιει ο lcd σου!!!:ADFAD2::furious3: