Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη σαν δικηγόρος που είσαι αυτά ποινικά τι μπορεί να επισύρουν;

Εγώ πάντως θα το διαβάσω αύριο και θα το διασκεδάσω (τώρα δεν έχω χρόνο...)

Οπως τότε που ξεμαλιάστηκαν δυό γκόμενες και στο τέλος με έβρισαν κι όλας (η μία ήταν πρώην για να μη βάλετε στο μυαλό σας τίποτα άσχημο ακόμα δεν έχω γίνει τσακωτός!)

"Πνίχτε τον" είπαν τα μερμήγκια και ορμήσαν στον ελέφαντα.

Χαλαρώστε, δε τρέχει τίποτα.

-bye-

Καλα Ντοκ τώρα.
Αυτοί απο την πρωτη μερα που ιδρυθηκε το avclub έχουν την ιδια αχαρακτηριστη συμπεριφορά.
Παρομοια γραφανε για τον Supersonic,τον Browser τον Dipie και πολλούς άλλους.

Εξεστιν Κλαζομενίοις Ασχημονείν.

Αλλως τε με αυτά τρέφονται...

Δημήτρη σαν δικηγόρος που είσαι αυτά ποινικά τι μπορεί να επισύρουν;

Δεν θέλησε ο Σπύρος να το συνεχίσει , τότε. Τώρα ένα θέμα με τίτλο "οι κομπλεξικοί του avclub" επειδή θεωρεί συλλήβδην όλα τα μέλη ως κομπλεξικούς για μένα εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της διατάξεως περί λόγω εξυβρίσεως ( ο send ως ποινικολόγος τα ξέρει καλύτερα ) . Φυσικά ευθύνη φέρει και ο ιστότοπος που τα δημοσιεύει

οι αντιπαραθέσεις δεν βοηθάνε σε τίποτα.

αλλά πως ξεκίνησαν κι έγιναν τα δυο φόρα;
δεν γνωρίζω τίποτα.

άκουσα το ένα προέρχεται από το τρίτο που υπολειτουργεί.

ποιός είναι ο Κος Καφάτος;

Last edited:
Ορίστε τι γράφει ο κ. Τσαρουχάς από εκεί :

"Καλά μιλάμε... το ποιός έχει πραγματικά πρόβλημα και προσπαθεί να ξε-βαλτώσει είναι πλέον προφανές. Ακούσατε ακούσατε... Μόλις είδα ότι ανοίχθηκε θέμα στο av κλάμπ, που αναφέρει ότι το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι το AVSite, θεωρεί κομπλεξικά τα μέλη του avclub. Λες και το AVSite μίλησε, εξέφρασε άποψη για το avclub.

Κύριοι, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πάτε μπροστά. Αν θέλετε συμβουλές ευχαρίστως. Σταματήστε επιτέλους να πωρώνετε τον κόσμο. Εκτίθεστε ανεπανόρθωτα. Αρκούν όσα ήδη έχετε γράψει εδώ μέσα. Δημήτρη Ντοκατζή, δεν σε αναγνωρίζω.

- Όπως όμως είναι προφανές, εδώ δεν έχουμε κανέναν λόγο να εκνευριστούμε ή να αντιδράσουμε σε ότι μας καταλογίζουν. Κοινώς δεν μας ενδιαφέρει ρε παιδιά η άποψή σας όποια κι αν είναι αυτή. Ειδικά όταν την εκφέρουν μερικοί... μχμφφ μπουαχαχαχα!

Ε ρε γέλια Κυριακή βράδυ... Μπράβο μπράβο!"

δεν γνωρίζω τίποτα.

Α δεν βοηθάνε??

Eγώ κατι ´πικραμένους´ειδα ,παντως που νοιαζονταν για τίς αγγελιες τους.-bye--bye--bye-
Δεν το ξερετε το διπλανο site??

Last edited:
Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

... τότε. Τώρα ένα θέμα με τίτλο "οι κομπλεξικοί του avclub" επειδή θεωρεί συλλήβδην όλα τα μέλη ως κομπλεξικούς ...

Συγγνωμην για την παρεμβαση, αλλα το παραπανω ειναι ψευδες!

Εφόσον έπρεπε να κάνω 1000 μηνύματα, τι να κάνω; ας διαγραφόταν οι αγγελίες οι παλιές, με ένα μεταβατικό στάδιο.

Η άποψη μου είναι καθαρή Κανένας Νόμος που να ισχύει αναδρομικά.

Και την φορολόγηση των ελ. επ. την πήραν πίσω...

Καμία πίκρα... :music-smiley-004: απλώς να το ήξερα πιό πριν...

Και συνεχίζει ο αξιότιμος Γ.Δ. από κεί

"Έχω μια απορία. Αν σου στέλνουν διάφοροι γράμματα και σου λένε πόσο βλάκας είσαι, θα φταίει το ταχυδρομείο; Εσύ, αντί να δεις γιατί σε λένε όοοολοι αυτοί βλάκα θα κάνεις μήνυση στο ταχυδρομείο με δικαιολογία ότι και καλά, υιοθετεί τις απόψεις αυτών; Μιλάμε για και γαμώ τις παράνοιες "

Κοινώς δημοσιεύω το κείμενο που σε λέει βλάκα , αλλά δεν έχω ευθύνη , γιατί είσαι βλάκας και θάπρεπε να το ψάξεις .( ή άλλοιώς : δημοσιεύω το κείμενο που σε λέει κομπλεξικό, αλλά δεν έχω ευθύνη , γιατί είσαι κομπλεξικός και θάπρεπε να το ψάξεις )

Δηαλδή πόσο πιο προσβλητικοί πρέπει να γίνουν ;

Last edited:
Εφόσον έπρεπε να κάνω 1000 μηνύματα, τι να κάνω; ας διαγραφόταν οι αγγελίες οι παλιές, με ένα μεταβατικό στάδιο.

Η άποψη μου είναι καθαρή Κανένας Νόμος που να ισχύει αναδρομικά.

Και την φορολόγηση των ελ. επ. την πήραν πίσω...

Καμία πίκρα... :music-smiley-004: απλώς να το ήξερα πιό πριν...

Mα αλλάζετε διαρκώς nicks ..Μην κοροιδευομαστε τώρα.
Και παραπονειστε κιολας.

Απλά είναι τα πράγματα.

Αυτό το φόρουμ φτιάχτηκε απο το μηδέν και βρίσκεται σήμερα στην πρώτη θέση μεταξύ των ομοειδών σάϊτς κι είναι απο τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.Φτιάχτηκε απο χομπίστες,που δεν ήθελαν να "στεγάζονται" πλέον σε φόρουμ,που ανήκε σε επαγγελματία του χώρου.

Θελήσαμε να φτιάξουμε ένα ανεξάρτητο φόρουμ,που ν' ανήκει και να διοικείται απο απλούς χομπίστες.Αυτό έγινε,παρά τις προβλέψεις,κάποιου κυρίου:music-smiley-005:,ότι θα διαλύσουμε σε 6 μήνες.Αλλοι πάνε για διάλυση κι αυτό είναι που πονάει πολύ...

δεν γνωρίζω τίποτα.

ποιός είναι ο Κος Καφάτος;

Μη χολωσκάς. Υπάρχει ένας nikosxeng εκεί που έκανε παράπονα για τις αγγελίες εδώ.

Τον ξέρεις??? Α, ναι βρε........... ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ......

Ειλικρινά λυπάμαι γιατί δε σου κάναμε μόνιμο ban στον λογαριασμό που πόσταρες δεκάδες αγγελίες και σε αφήσαμε να φτιάξεις καινούριο και να συνεχίζεις να ποστάρεις στις αγγελίες. Και αντί να πεις ένα ευχαριστώ, βγαίνεις στο άλλο site και λες σαν παράπονο κάτι για το οποίο έπρεπε να είχες τιμωρηθεί.

Και καλό θα ήταν εφόσον έχετε (όπως λέτε) στο avsite κοινούς φίλους με εδώ, να βλέπατε πρώτα τι γίνεται πριν αρχίσετε ομαδών να πυροβολείτε.........

Γιαυτο θα τα σβήναμε εδώ και ας το γελάτε. Δε θα αφήναμε κάτι προσβλητικό για τρίτο site ούτε για 20 δεύτερα.

και πιστέψτε με έχει γίνει........

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Προσωπικά μπορεί να το αντιλαμβανόσαστε ειλικρινά έτσι.Το πιστεύω,ότι έτσι είναι.

Απο την στιγμή όμως που εσκεμένα διατηρείται κι υποδαυλίζεται εντέχνως,το δυσφημιστικό-συκοφαντικό θέμα στον αέρα,μ' ευθύνη του εκεί φόρουμ,δεν είναι δικό σας προσωπικό θέμα πλέον,αλλά αυτών που το διατηρούν προκειμένου κατα την δική τους εκτίμηση,ν' αποκομίσουν οφέλη.

Εδώ δεν πιστεύω,να αμφιβάλετε ότι παρόμοιο συκοφαντικό θέμα,θα είχε σβηστεί πάραυτα...

Αυτό είναι μέρος της ποιοτικής διαφοράς μεταξύ των δύο φόρουμ.

Είμαι μέλος κ στα 2 φορά κ πραγματικά με στεναχωρούν τα όσα ακούγονται και από τις 2 πλευρές τις τελευταίες μέρες.
Δυστυχώς καταλαβαίνω πως πρόκειται για κόντρες των ίδιων πάντα προσώπων κ δεν ξέρω που αποσκοπούν.
Σκεφτείτε πως υπάρχουν κ χιλιάδες άλλα μέλη που τους ενδιαφέρει μόνο η γνώση ,η ανταλλαγή απόψεων κ όχι οι προσωπικές σας κόντρες.
Τα ίδια θα έγραφα κι από κει !
Φιλικά.....
Ένα απλό μέλος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι είναι τα μέλη του avclub σύμφωνα με το avsite ;

Γιαυτο θα τα σβήναμε εδώ και ας το γελάτε. Δε θα αφήναμε κάτι προσβλητικό ούτε για 20 δεύτερα.

μα είπαμε ...εκεί το αφήνουν γιατί είσαι βλάκας ( κομπλεξικός ) και αυτοί απλώς το δημοσιεύουν . Εσύ φταίς που δεν το έχεις ψάξει .

Και μετά η πλήρης υποκρισία . Ανηρτημένου του θέματος , κάνουμε ενωτικά κυρήγματα και μιλάμε για δημοκρατικές ευαισθησίες . Λες και είναι δημοκρατική κατάκτηση να αποκαλείς τον άλλο "κομπλεξικό" . Η ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο υπό τον μανδύα της ελευθερίας της έκφρασης

Status
Not open for further replies.