κάθε άλλο...
πολλά groups παράγουν πολύ ποιοτικά release οπου ξέρεις οτι θα έχεις εξασφαλισμένη μια α' ποιότητα σε σχέση με το κάθε 'ότι νάναι' που μπορεί να κάνει ο κάθε ανώνυμος.
Τα releases των internal encoders του scenehd...
Κάποια group έχουν σαν "σπίτι" κάποιο από τα διάφορα hd site, όπου και πρωτοανεβάζουν εκεί ότι νέο φτιάχνουν... Μιλάς λοιπόν για αυτούς που ανεβάζουν πρώτα στο sceneHD... Από εκεί τα τσιμπάνε απλοί "κατεβαστές", και τα ξανανεβάζουν αλλού... Επειδή όμως εκεί το κυρίως χαρακτηριστικό είναι η ταχύτητα και όχι η ποιότητα, συνήθως όταν βλέπεις αλλού να τα λένε "scene releases", συνήθως είναι υποτιμητικό...
φυσικά όμως δεν χρειάζεται με το πρώτο σου post να επιτίθεσαι έτσι σε δύο μέλη ε?
μιλάμε όταν είδα αυτή την απάντηση δεν το πίστευα στην αρχή,
φίλε είσαι τόσο άσχετος που αν έρχονταν κάποιος σε αυτό το thread και έλεγε ότι τα scene realeses είναι κολοκύθια βραστά θα ήταν ποιο σχετικός απο σένα.
παιδιά δεν ήταν καθόλου επίθεση,
αλλά θεωρώ πως ο lykman δεν έπρεπε να δίνει παραπλανητικές απαντήσεις αφου δεν ξέρει τι παίζεται με τα scene realeses..
Kανένα πρόβλημα, επιλογή σου να εμπιστευτείς τον lykman επειδή απλά ήταν ευγενικός.
Και ένα τελευταίο, εντάξει ο τρόπος μου δεν ήταν ευγενικός είμαι νέος το καταλαβαίνω ότι τα βάζεται μαζί μου,
όμωςπιο κακό κατά τη γνώμη μου είναι ότι δίνονται λάθος πληροφορίες....
μιλάμε όταν είδα αυτή την απάντηση δεν το πίστευα στην αρχή,
φίλε είσαι τόσο άσχετος που αν έρχονταν κάποιος σε αυτό το thread και έλεγε ότι τα scene realeses είναι κολοκύθια βραστά θα ήταν ποιο σχετικός απο σένα.
Τypes Yo Man αν ξέρεις έστω και λίγα αγγλικά και θέλεις να μάθεις τι είναι τελικά τα scene realeses πήγαινε εδώ >
http://www.aboutthescene.com/
1ον, έχεις προσβάλει ήδη τον lykman με τον χαρακτηρισμό "άσχετος" πράγμα που αντιτίθεται και στους κανονισμους του forum αλλά και τις τυπικής ευγένειας.
2ον Ξαναδιάβασε το post σου αλλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του παραλήπτη ,δηλαδή του lykman...
Κανείς δεν γεννήθηκε να γνωρίζει τα πάντα φίλε μου και εδώ εάν νομίζεις ότι κάποιος λανθάνει, μπορείς με ωραίο τρόπο να τον ενημερώσεις! φιλικά πάντα !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.