Τι είναι τα Scene-releases?

Εγώ πάντως είμαι με τον Grief. Όταν κάποιος γράφει "παπάτζα" (βλέπε καλώδια ρεύματος πχ) και μάλιστα με στόμφο ειδικού, δε του αξίζει ήρεμη και σοβαρή απάντηση, αλλά η ειρωνία.

Κάθε ένας που γράφει κάτι - ειδικά όταν απαντάει σε ερώτηση τρίτου - οφείλει να έχει διπλοελέγξει αυτό που θα πει. Ο lykman αν έκανε μία στειχιώδη έρευνα για τα scene releases στο google, θα έβρισκε τη σωστή απάντηση.

Επίσης, σε αυτό το thread, τη μεγαλύτερη παπάτζα την έγραψες εσύ - and I quote "πολλά groups παράγουν πολύ ποιοτικά release οπου ξέρεις οτι θα έχεις εξασφαλισμένη μια α' ποιότητα σε σχέση με το κάθε 'ότι νάναι' που μπορεί να κάνει ο κάθε ανώνυμος." πράγμα που μπορεί να ίσχυε και να ισχύει ακόμα για scene-releases που αφορούν games ή apps ή άλλα, αλλά σίγουρα ΟΧΙ για τα HD encodes. Δεν ξέρω ούτε ΕΝΑ scene group που να έχει έστω ανεκτή ποιότητα encoding. Αλλά και την εποχή των dvdrips, τα scene-releases πολλές φορές ήταν αστεία με τους ηλίθιους κανόνες τους για αναλύσεις και cd images, ενώ ακόμα ποιο άθλιο είναι που εξακολουθούν να τα διανέμουν σε κομμάτια από rar/zip. Απλώς ΘΛΙΒΕΡΑ.

είσαι προκατειλημμένος και κολλημένος ...

ειδικα στο hdbits όλα τα scene release είναι καλά εως άριστα πράγμα που σημαίνει οτι δεν έχω αναγκαστεί να σβήσω ή να ξανακατεβάσω κανένα. εξάλλου δεν μίλησα για όλα τα groups...

όσο για τα rar κομμάτια είναι από απαραίτητα έως ανούσια ανάλογα με το τρόπο και το μέσο που κατεβάζεις. μην μπούμε σε λεπτομέρειες, τα ξέρεις...

και εάν με τσαντίσεις κι άλλο θα φροντίσω να έχει τόσα errors η γραμμή σου που θα σου κάνει corrupt οτιδήποτε κατεβάζεις και θα παρακαλάς να βρίσκεις θλιβερά κομμάτια rar

Απάντηση: Re: Τι είναι τα Scene-releases?

Εγώ πάντως είμαι με τον Grief. Όταν κάποιος γράφει "παπάτζα" (βλέπε καλώδια ρεύματος πχ) και μάλιστα με στόμφο ειδικού, δε του αξίζει ήρεμη και σοβαρή απάντηση, αλλά η ειρωνία.

Κάθε ένας που γράφει κάτι - ειδικά όταν απαντάει σε ερώτηση τρίτου - οφείλει να έχει διπλοελέγξει αυτό που θα πει. Ο lykman αν έκανε μία στειχιώδη έρευνα για τα scene releases στο google, θα έβρισκε τη σωστή απάντηση.

Με την ίδια λογική, θα μπορούσε και ο αρχικός χρήστης να μην ρωτήσει καν, και να χρησιμοποιήσει μόνο το google. Ετσι ούτε και εγώ θα έκανα λάθος, ούτε το φόρουμ θα χρειαζόταν να υπάρχει, και οι ιδιοκτήτες θα γλίτωναν και τα έξοδα του host (αν όλα τα βρίσκαμε από το google χωρίς παραπέρα συνομιλία) -bye-

Από εκεί και πέρα ελπίζω ότι ο "στόμφος ειδικού" δεν πάει σε εμένα, γιατί μάλλον είναι από υπερβολικό ως άτοπο...
Οχι ότι συμφωνώ με την ειρωνεία ως αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...

Το παραπάνω μπορεί να είναι η άποψή σου, αλλά δεν συμφωνεί με τους κανόνες που αποδέχτηκες κατά την εγγραφή σου.

Τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή, και θα αντιμετωπιστεί όπως της αρμόζει.

@sfortis: Η γραμμή μου είναι ήδη χάλια, πως να την κάνεις χειρότερη; Τυπικό παράδειγμα κακών scene releases είναι του group Sinners. Όλα είναι άθλια.

@lykman: Αυτός που ρωτά, καλά κάνει και ρωτά. Αυτός που απαντά όμως, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την απάντησή του. Δεν εκφέρουμε γνώμη όταν απαντάμε σε μία ερώτηση. Η γνώμη μπορεί να είναι λάθος. Η απάντηση όμως, όχι. Σε θέματα που δεν είχα την απάντηση και έκανα ερώτημα σε κάποιο φόρουμ, έχω βαρεθεί να διαβάζω τις άσχετες απαντήσεις από άτομα που απλώς θέλουν να πουν κι αυτοί τη γνώμη τους, ενώ δεν κατανοούν καν την ερώτηση!!! Δε λέω πως ανοίκεις σε αυτή την κατηγορία, αλλά θα έπρεπε κι εσύ να προσέχεις τι απαντάς.

@moderator: Οι κανόνες είναι σεβαστοί και όταν τους παραβώ με τη συμπεριφορά μου μπορείς να έρθεις και να "την αντιμετωπίσεις όπως της αξίζει". Ως τότε όμως μην μπαίνεις στον κόπο δήθεν να απειλείς με bold. Μεγάλα παιδιά είμαστε, είναι προφανές πως αναφερόμουν σε προσωπική εκτίμηση της αντιμετώπισης ανάλογων περιπτώσεων και όχι στους κανονισμούς του φόρουμ. Αν θες τώρα να συζητήσουμε την συγκεκριμένη άποψή μου, μιλώντας γενικότερα, ναι, θεωρώ πως δε μπορεί το politically correct και το "όλοι έχουμε μια γνώμη" να ισχύει έτσι απλά. Όταν κάποιος γράφει κατ' επανάληψη "παπάτζες" - δηλαδή πράγματα που όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά προσβάλλουν και τη νοημοσύνη μας, φυσικά και δεν του αξίζει μία απλά απάντηση. Ο πολύς καθωσπρεπισμός βλάπτει σοβαρά τη νοημοσύνη μας.

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά μήπως έχεις μπερδέψει την έννοια του φόρουμ; Δεν έχεις μπει σε κάποιο tech support site, ώστε να περιμένεις να σου απαντήσει μόνο ο εξειδικευμένος τεχνικός.

@lykman: Αυτός που ρωτά, καλά κάνει και ρωτά. Αυτός που απαντά όμως, πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την απάντησή του. Δεν εκφέρουμε γνώμη όταν απαντάμε σε μία ερώτηση. Η γνώμη μπορεί να είναι λάθος. Η απάντηση όμως, όχι. Σε θέματα που δεν είχα την απάντηση και έκανα ερώτημα σε κάποιο φόρουμ, έχω βαρεθεί να διαβάζω τις άσχετες απαντήσεις από άτομα που απλώς θέλουν να πουν κι αυτοί τη γνώμη τους, ενώ δεν κατανοούν καν την ερώτηση!!! Δε λέω πως ανοίκεις σε αυτή την κατηγορία, αλλά θα έπρεπε κι εσύ να προσέχεις τι απαντάς.

Φαντάσου δλδ να είχα προτείνει και σε κάποιον να πάρει μητρική AMD, για επεξεργαστή ιντελ, που θα του κόστιζε και σε χρήμα... :slapface:

Εδώ ένα μπέρδεμα (ίδιων) ονομάτων έκανα (γιατί τα υπόλοιπα περί ποιότητας π.χ. συνεχίζουν και ισχύουν), και κοντεύει να γίνει το θέμα του μήνα... Μάλλον γυμνός με πίσσα και πούπουλα θα έπρεπε να ήμουν τώρα... Τέντι μπόις σκέτος...

Μήπως τα έχεις με κάποιον άλλο και τα ακούω εγώ? Γιατί ακόμα και στα αρχικά προσβλητικά σχόλια απάντησα χαλαρά (αφού προφανώς έκανα λάθος και δεν το αρνήθηκα πουθενά), αλλά έχω αρχίσει και πιστεύω ότι πλέον η φάση αρχίζει και ξεπερνάει τα όρια της λογικής...

Ρε παιδιά σε λίγο θα φοβόμαστε να απαντήσουμε σε κάποια ερώτηση όπως το πάτε.

Αν είναι να πρέπει να ανοίξω τρεις εγκυκλοπαίδειες, να ψάξω το google και το wikipedia πριν απαντήσω, τότε θα χρειαστώ και τον δικηγόρο μου.

Ήμαρτον, forum είναι. Λέμε τις απόψεις μας 3 λάθος 13 σωστές και βγαίνει το αποτέλεσμα.

@moderator: Οι κανόνες είναι σεβαστοί και όταν τους παραβώ με τη συμπεριφορά μου μπορείς να έρθεις και να "την αντιμετωπίσεις όπως της αξίζει". Ως τότε όμως μην μπαίνεις στον κόπο δήθεν να απειλείς με bold.

Αγαπητέ, όταν βλέπω λανθάνουσες παραβατικές συμπεριφορές θα τις επισημαίνω, και με bold και με έγχρωμα και με ότι θέλω. Είναι δικαίωμά μου, και γίνεται στα πλαίσια της πρόληψης αυτών των συμπεριφορών. Υποχρέωσή σου (και των υπολοίπων) είναι να το σεβαστείς αυτό. Δεν είναι θέμα υπό συζήτηση.

Το παραπάνω μήνυμά σου παραβαίνει τους κανονισμούς (παρ. 2.6, ζ).

Οι "απειλές" μου δεν είναι "δήθεν". Σε αυτό το νήμα έχουν ανέβει οι τόνοι χωρίς ουσιαστικά λόγο. Όποιος συνεχίσει σε αυτό το ύφος θα προκαλέσει το κλείδωμα του θέματος και τις προβλεπόμενες από τους Κανονισμούς συνέπειες.

esir , septic , sinners , reveille , refined , chakra , eureka , ctrlHD , hV , dic , iLL , thor , hdex , progress

εχω χασει την μπαλα , τελικα ποιοι ειναι καλοι κατα την γνωμη σας , για να ξερουμε και τι να επιλεγουμε ......

esir , septic , sinners , reveille , refined , chakra , eureka , ctrlHD , hV , dic , iLL , thor , hdex , progress

εχω χασει την μπαλα , τελικα ποιοι ειναι καλοι κατα την γνωμη σας , για να ξερουμε και τι να επιλεγουμε ......

Προσωπικά εμπιστεύομαι πλήρως τους Εσιρ, ακολουθούν οι νέες (μιας και άλλαξαν οι encoders) των ιλλ (ειδικά του γκαρίμ: εγγύηση), και των κοντρόλHD.
Θορ είναι το παλιό όνομα των Εσιρ. Εχει απομείνει το ΘορΑ, για τα άνιμ.

Αποφεύγω τα σιννερς και τσακρά, χαμένος χρόνος και ratio.

που και που για καμιά μέτρια ταινία, ρεφάιντ, χαβέ, ρεβίλ, σέπτικ.

Για τους άλλους δεν έχω γνωμη, κάποιοι από αυτούς δεν επιτρέπονται καν στο .org!

ESIR (ή THOR) & ctrlHD είναι εγγύηση κατ εμέ σε HD υλικό.
hV: Αν δεν βρω τους παραπάνω
Eureka: τους αποφεύγω γιατί τα option που βάζουν δεν παίζουν πάντα στο Egreat μου.

και εάν με τσαντίσεις κι άλλο, θα φροντίσω να έχει τόσα errors η γραμμή σου που θα σου κάνει corrupt οτιδήποτε κατεβάζεις και θα παρακαλάς να βρίσκεις θλιβερά κομμάτια rar
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά ??? Να το κανω κι εγώ άμα είναι σε όσους δεν συμπαθώ .... :BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Από αυτούς που αναφέρεις, στο scene ΔΕΝ ανήκουν σίγουρα οι: esir (thor - thora), ctrlHD, hV, iLL. Ανήκουν σίγουρα οι sinners, septic. Να αποφεύγετε τα scene releases, τουλάχιστο μέχρι να σταματήσουν να ανταγωνίζονται ποιος θα το βγάλει πρώτος (αυτός είναι ο αγώνας των scene groups) και να ανταγωνίζονται ποιος θα κάνει καλύτερη ποιότητα.

Τα encodes των internals του hdbits (esit, ctrlhd, hv, iLL) είναι κορυφαίας ποιότητας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Last edited:
Αγαπητέ, όταν βλέπω λανθάνουσες παραβατικές συμπεριφορές θα τις επισημαίνω, και με bold και με έγχρωμα και με ότι θέλω. Είναι δικαίωμά μου, και γίνεται στα πλαίσια της πρόληψης αυτών των συμπεριφορών. Υποχρέωσή σου (και των υπολοίπων) είναι να το σεβαστείς αυτό. Δεν είναι θέμα υπό συζήτηση.

Η λανθάνουσα παραβατική συμπεριφορά από μέρους μου ποια είναι ακριβώς; Ότι έδειξα υποστήριξη στον Grief όταν όλοι πέσανε να τον φάνε; Επειδή έχω δει τους κανονισμούς, το να την λένε τρίτοι χρήστες σε κάποιον για συμπεριφορά είναι επίσης "λανθάνουσα παραβατική συμπεριφορά". Αν κάποιος έπρεπε να πει κάτι στον Grief, που είναι και νέος και μπορεί να μη ξέρει κάποια πράγματα συμπεριφοράς στο φόρουμ, αυτός είναι ο moderator.

Έχουμε γίνει πολύ καθωσπρέπει. Ο Grief είπε τον lykman άσχετο, πράγμα που είναι (στο συγκεκριμένο ζήτημα). Το να συνδέεις το scene με ένα site, είναι σαν να ρωτούσε κάποιος "Τι είναι δημοκρατία;" και να του απαντούσαν "Α, είναι ένα παλιό κόμμα που μετά άλλαξε όνομα και έγινε Νέα Δημοκρατία". Και θα επιμείνω, είναι άλλο να εκφέρεις μία γνώμη σε κάποιο θέμα - η γνώμη μπορεί να είναι λάθος - και άλλο να απαντάς σε ερώτηση. Είναι πρωταρχικό όταν μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μία ερώτηση να ξέρεις την απάντηση. Όχι να ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως ξέρεις την απάντηση, να ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ξέρεις την απάντηση. Ας πάρουμε σαν παράδειγμα ένα φόρουμ με ιατρικά θέματα. Μπαίνει κάποιος και λέει τη γνώμη του για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τι καλά που είναι, πόσο τον έχουν βοηθήσει κτλ. Θεμιτό. Βλακώδες μεν, αλλά θεμιτό. Τώρα κάποιος ρωτάει τι να κάνει που έχει καρκίνο του πάγκρεας, και το ίδιο άτομο του απαντά να πάρει ομοιοπαθητικά φάρμακα. Αυτό πλέον δεν είναι θεμιτό, είναι εκτός από βλακώδες και επικίνδυνο για το άτομο που κάνει την ερώτηση.

Η λανθάνουσα παραβατική συμπεριφορά από μέρους μου ποια είναι ακριβώς; Ότι έδειξα υποστήριξη στον Grief όταν όλοι πέσανε να τον φάνε; Επειδή έχω δει τους κανονισμούς, το να την λένε τρίτοι χρήστες σε κάποιον για συμπεριφορά είναι επίσης "λανθάνουσα παραβατική συμπεριφορά". Αν κάποιος έπρεπε να πει κάτι στον Grief, που είναι και νέος και μπορεί να μη ξέρει κάποια πράγματα συμπεριφοράς στο φόρουμ, αυτός είναι ο moderator.

Συμφωνώ ότι βάση κανονισμών δεν είναι αρμοδιότητα των μελών να "βάζουν στη θέση του" τον οποιοδήποτε συνομιλητή τους όταν συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά δεν υπάρχει πάντα κάποιος αρμόδιος από πάνω για να φροντίζει άμεσα αυτά τα θέματα. Δεν είμαστε υπάλληλοι σε βάρδια. Μερικές φορές μας προλαβαίνουν τα μέλη. Αυτό δεν είναι κακό, τη στιγμή που οι παρεμβάσεις γίνονται πολιτισμένα, όπως έγινε στην εδώ περίπτωση. Μάλιστα, είναι προς τιμήν του φίλου lykman το ότι δεν αρπάχτηκε και αποκλιμάκωσε την κατάσταση.

Από την άλλη, το δικό σου μήνυμα μπορεί να ερμηνευθεί από κάποιους ως υποστήριξη στον φίλο Grief, αλλά και από κάποιους άλλους, νεώτερους ίσως, ως προτροπή για ειρωνική συμπεριφορά. Αυτό είναι που θέλουμε να αποφύγουμε.

Έχουμε γίνει πολύ καθωσπρέπει. Ο Grief είπε τον lykman άσχετο, πράγμα που είναι (στο συγκεκριμένο ζήτημα).
Kαμία σχέση με καθωσπρεπισμό αλλά το 'άσχετος' και τα 'κολοκύθια βραστά' είναι λίγο προσβλητικά, δε νομίζεις; Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν του έλεγε π.χ. 'φίλε κάνεις λάθος, το σωστό είναι αυτό'.

Κι αν κάποιος εκφέρει λάθος άποψη πρέπει να τον πάρουμε με τις ντομάτες για να μην είμαστε 'καθώς πρέπει'; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι...

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου άρεσε αν το έκαναν σε σένα (και μη μου πεις ότι εσύ είσαι αλάνθαστος)...

Kαμία σχέση με καθωσπρεπισμό αλλά το 'άσχετος' και τα 'κολοκύθια βραστά' είναι λίγο προσβλητικά, δε νομίζεις; Δεν θα υπήρχε πρόβλημα αν του έλεγε π.χ. 'φίλε κάνεις λάθος, το σωστό είναι αυτό'.

Κι αν κάποιος εκφέρει λάθος άποψη πρέπει να τον πάρουμε με τις ντομάτες για να μην είμαστε 'καθώς πρέπει'; Υπάρχουν και άλλοι τρόποι...

Είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου άρεσε αν το έκαναν σε σένα (και μη μου πεις ότι εσύ είσαι αλάνθαστος)...

Δε θέλω να το τραβήξω άλλο, νομίζω το έχω γράψει δυο φορές ως τώρα, θα το επαναλάβω άλλη μία γιατί από την απάντησή σου φαίνεται πως δεν έχει γίνει κατανοητό. Είναι άλλο να εκφέρεις άποψη και άλλο να απαντάς σε ερώτηση. Δεν έχω κάτι με τον lykman, αλλά δες λίγο πως απάντησε. Δεν λέει "νομίζω πως scene release είναι ...", "γνώμη μου είναι πως τα scene release είναι ...." κτλ. Έδωσε μία σαφή, αλλά και λάθος, απάντηση. Επαναλαμβάνω, δε μιλάω για τις λάθος απόψεις που όλοι μπορούμε να έχουμε, μιλάω για τις λάθος απαντήσεις που ΔΕΝ πρέπει να δίνουμε αν δεν είμαστε 100% σίγουροι. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Όσο για μένα; Δεν απαντάω σε ερώτηση παρά μόνο αν είμαι σίγουρος. Αν δεν είμαι και πιστεύω πως πρέπει να απαντήσω, απαντάω στο στυλ "Νομίζω - χωρίς να είμαι και σίγουρος - πως η απάντηση στο ερώτημά σου είναι η ..."

Έχουμε γίνει πολύ καθωσπρέπει. Ο Grief είπε τον lykman άσχετο, πράγμα που είναι (στο συγκεκριμένο ζήτημα). Το να συνδέεις το scene με ένα site, είναι σαν να ρωτούσε κάποιος "Τι είναι δημοκρατία;" και να του απαντούσαν "Α, είναι ένα παλιό κόμμα που μετά άλλαξε όνομα και έγινε Νέα Δημοκρατία". Και θα επιμείνω, είναι άλλο να εκφέρεις μία γνώμη σε κάποιο θέμα - η γνώμη μπορεί να είναι λάθος - και άλλο να απαντάς σε ερώτηση. Είναι πρωταρχικό όταν μπαίνεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε μία ερώτηση να ξέρεις την απάντηση. Όχι να ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως ξέρεις την απάντηση, να ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ξέρεις την απάντηση. Ας πάρουμε σαν παράδειγμα ένα φόρουμ με ιατρικά θέματα. Μπαίνει κάποιος και λέει τη γνώμη του για τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, τι καλά που είναι, πόσο τον έχουν βοηθήσει κτλ. Θεμιτό. Βλακώδες μεν, αλλά θεμιτό. Τώρα κάποιος ρωτάει τι να κάνει που έχει καρκίνο του πάγκρεας, και το ίδιο άτομο του απαντά να πάρει ομοιοπαθητικά φάρμακα. Αυτό πλέον δεν είναι θεμιτό, είναι εκτός από βλακώδες και επικίνδυνο για το άτομο που κάνει την ερώτηση.

Από αυτούς που αναφέρεις, στο scene ΔΕΝ ανήκουν σίγουρα οι: esir (thor - thora), ctrlHD, hV, iLL. Ανήκουν σίγουρα οι sinners, septic. Να αποφεύγετε τα scene releases, τουλάχιστο μέχρι να σταματήσουν να ανταγωνίζονται ποιος θα το βγάλει πρώτος (αυτός είναι ο αγώνας των scene groups) και να ανταγωνίζονται ποιος θα κάνει καλύτερη ποιότητα.

Τα encodes των internals του hdbits (esit, ctrlhd, hv, iLL) είναι κορυφαίας ποιότητας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

το hV σε καμία περίπτωση δεν είναι internal. Δεν έγραψες "νομίζω". Το είπες ξεκάθαρα, σαφέστατα, και απάντησες σε ερώτηση δίνοντας (λάθος) απάντηση. Ωρα για πίσσα και πούπουλα λοιπόν... -bye-

Γενικότερα πάντως, δεν καταλαβαίνω την ένταση της Σταυροφορίας σου, και τσαντίζομαι με τα ακροβατικά σου στα όρια του να κρατηθείς εντός των Ορων του παρόντος site, ενώ ταυτόχρονα είσαι οριακά προσβλητικός σε όλα όσα γράφεις απευθυνόμενος προς εμένα...

Last edited:
Παίζουμε με τις λέξεις τώρα...

Δεν έβαλε μπροστά το 'νομίζω' και γι'αυτό πρέπει να τον ειρωνευτούμε και να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε.

Βλέπεις λοιπόν ότι ο καθωσπρεπισμός ισχύει και για την άλλη πλευρά (που επιτίθεται)!

Να κάνω μια ερώτηση φίλε malakudi:
Σου'χει τύχει ποτέ να είσαι 100% σίγουρος για κάτι αλλά τελικά να είναι λάθος;
Αν ναι, τί αντιμετώπιση θα ήθελες να είχες τότε;

υγ. δεν ξέρω αν έχεις τίποτα προηγούμενα, οπότε πάω πάσο. Απλά σε διαβάζω συχνά κ δεν έχεις δείξει τέτοιο ύφος στα μηνύματά σου...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Τι είναι τα Scene-releases?

το hV σε καμία περίπτωση δεν είναι internal. Δεν έγραψες "νομίζω". Το είπες ξεκάθαρα, σαφέστατα, και απάντησες σε ερώτηση δίνοντας απάντηση. Ωρα για να πίσσα και πούπουλα λοιπόν... -bye-
Στην πυρά! :devil-smiley-029: