ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. Μέλος Σωματείου 18 June 2006 7,396 ΛΑΓΟΝΗΣΙ 11 January 2009 #1 Παρέλαβα σήμερα από συμφορουμίτη ένα Sony Vaio με bluray.Βάζοντας ένα αντίστοιχο δισκάκι στο drive,αρνείται να το αναπαράγει βγάζοντάς μου μήνυμα ότι πρέπει να κάνω update το ΑΑCS key.Το link όμως που μου δίνει είναι νεκρό.Τι μπορώ να κάνω;
Παρέλαβα σήμερα από συμφορουμίτη ένα Sony Vaio με bluray.Βάζοντας ένα αντίστοιχο δισκάκι στο drive,αρνείται να το αναπαράγει βγάζοντάς μου μήνυμα ότι πρέπει να κάνω update το ΑΑCS key.Το link όμως που μου δίνει είναι νεκρό.Τι μπορώ να κάνω;
psytransas AVClub Enthusiast 5 February 2008 849 Θεσσαλονικη 11 January 2009 #2 Να βαλεις το Anydvd HD και ξεφορτονεσαι ολες τις προστασιες του Bluray...
Simos.I Moderator Staff member 17 June 2006 28,577 Land of Dystopia 11 January 2009 #3 προφανώς αφορά κάποια προστασία του δίσκου ,κλείδωμα αμάν με αυτά DRM, της Microsoft, το Anydvd HD, θα κάνει δουλειά. Last edited: 11 January 2009
προφανώς αφορά κάποια προστασία του δίσκου ,κλείδωμα αμάν με αυτά DRM, της Microsoft, το Anydvd HD, θα κάνει δουλειά.