Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Κακαλιός Στέργιος said:
Διαφωνώ.

Ένα κεσεδάκι τι να σου κάνει? ολόκληρο βυτίο έπρεπε να του πετάξουνε.

Και μάλιστα φαγωμένο και ...χωνεμένο....:icon15:

Φυσικα και διαφωνω,προφανως ο κυριος ηταν απο τους αβολευτους γι αυτο και ειχε αυτη την αντιδραση.Με οτι κριτηρια ψηφιζουμε με τα ιδια κριτηρια λειτουργουν και οι πολιτικοι μας.

Εγώ διαφωνώ ως προς τη χρονική στιγμή που έπεσε ο κεσές. Ξαφνικά ο Πανίκας βρίσκεται "διωκόμενος" και όλοι είναι εναντίον του και μάλιστα προεκλογικά. Αν ο κεσές έπεφτε μετεκλογικά θα είχε μεγαλύτερη αξία. Τώρα απλά έσβησε τις περισσότερες αρνητικές εντυπώσεις που είχε δημιουργήσει ο Ψωμιάδης με τις απίστευτα προκλητικές δηλώσεις του.

διαφωνω με τα γιαουρτωματα γενικως ..
αν και μου ερχεται να παρω κουβα με γιαουρτι σε μερικους ....

απλα θα μπορουσε να μιλησει σε ενα ραδιοφωνικο σταθμο για το προβλημα του η να διαλεξει αλλη στιγμη και οχι στην εκλογικη περιοδο.....

τις εκλογες γιαυτο τις εχουμε για να τους γιαουρτωνουμε εκει !!!!!

Last edited:
Διαφωνω με το γιαουτρωμα. Για ενα μπερντακι μαυρο ομως στις εκλογες ειναι οτι πρεπει σε καθε ρεμαλι που φταιχνεται με τα λεφτα του καθε μεροκαματιαρη.Γιαυτο Μαυρο Δαγκωτο!

Σε συζητηση που είχα και σχολίαζα οτι δεν έφτανε το ένα, ειπώθηκε το εξης: Ε και αυτος εχει βαλει τοσο κοσμο σε δουλείες, εχει γλυτώσει μαγαζία, κτλ κτλ... ΜΠΡΑΒΟ!
Αυτο το καταλαβάινω ως: εχει στερήσει θέσεις απο άλλους που δεν ειχαν βύσμα και ίσως ήταν και καλύτεροι, εχει λαδώσει την εφορία κτλ...Ετσι παει μπροστα ο τόπος μας τι νομίζατε...

Δεν βρίσκομαι ελλάδα και δεν έχω διαβάσει τι ακριβώς έγινε και γιατί και απο ποιον και που και λοιπά.
Ακουσα απλά ότι τον γιαούρτωσαν.
Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν "παίζει και να ήταν στημένο" και διατηρώ αυτή την άποψη.

Δεν συμφωνώ βέβαια κατά τα άλλα.

Παλιά και γνωστά τα κόλπα.Ο ψωμιάδης ,που είναι ευκολος στόχος,λόγω γραφικότητας ,γιαουρτώνεται.Η κυρία Ντόρα που κανει ταξίδια στην Αμερική,και την υποδέχονται εκεί με ζητωκραυγές ´Νατη ,νατη η πρωθυπουργός´και αυτή χαμογελά,ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζει εξωτερική πολιτική που δεν συμφέρει τήν χώρα,´αγκαλιάζεται´απο ολες τις εφημερίδες.Ο ανδριανοπουλος,που επιτίθεται στον Καρολο Παπούλια,γιατί καταδίκασε το γκουαντανάμο,αντί να τον φτύνει όλη η Ελλάδα ,χαϊδευεται,οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια ,που συγκαλυπταν 20 χρόνια ρεμούλας και τώρα ξαφνικά ξύπνησαν έχουν υψηλη τηλεθέαση...Οι μισθοφόροι που γράφουν τερατολογίες για να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό,και να υποταχθεί πλήρως στο άρμα της κοντολίζας,κυκλοφορούν πλουσιοι και ωραιοι´.
Κατα τα άλλα ο Ψωμιάδης μάς φταιει.Θεωρώ ανέξοδο ´προοδευτισμό´να βρίζει κανείς τον Ψωμιάδη..Αυτο ειναι το εύκολο.Με τούς άλλους που είναι πολύ πιό επικίνδυνοι ,αλλά καλύπτονται απο το λούστρο τής δήθεν αστικής συμπεριφοράς και ευεγένειας τι γινεται???

Kαι για ναχουμε καλό ρώτημα.Το τίποτα της κυρίας Φωφης ,που εκμεταλλευθηκε το ονομα του αξιόλογου πατέρα της ,πώς και το πριμοδοτεί ο ελληνικός λαός???
Oοο γραφική ειναι η κυρά Φωφη,που δεν εχει φωνή,αλλο τόσο ο κυρ ψωμιάδης ,που μιλα´πολύ και δεν λέει τίποτα.

Ελάτε τώρα ρε παιδιά...

Το πράγμα μιλαέι από μόνο του...

Αυτός που του πέταξε το γιαούρτι, κανένας κωλοαθηναίος θα ήταν και μάλιστα το γιαούρτι θα ήταν από Αθηναϊκή βιομηχανία. Έτσι δεν είναι κύριε Ψωμιάδη?

Παντως απο το μητσοτακέικο θα παμε κατα διαολου στην εξωτερικη πολιτικη. Το εχουν παραδοση.

Σπύρος Σούρλας said:
Παλιά και γνωστά τα κόλπα.Ο ψωμιάδης ,που είναι ευκολος στόχος,λόγω γραφικότητας ,γιαουρτώνεται.Η κυρία Ντόρα που κανει ταξίδια στην Αμερική,και την υποδέχονται εκεί με ζητωκραυγές ´Νατη ,νατη η πρωθυπουργός´και αυτή χαμογελά,ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζει εξωτερική πολιτική που δεν συμφέρει τήν χώρα,´αγκαλιάζεται´απο ολες τις εφημερίδες.Ο ανδριανοπουλος,που επιτίθεται στον Καρολο Παπούλια,γιατί καταδίκασε το γκουαντανάμο,αντί να τον φτύνει όλη η Ελλάδα ,χαϊδευεται,οι μισθοφόροι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια ,που συγκαλυπταν 20 χρόνια ρεμούλας και τώρα ξαφνικά ξύπνησαν έχουν υψηλη τηλεθέαση...Οι μισθοφόροι που γράφουν τερατολογίες για να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό,και να υποταχθεί πλήρως στο άρμα της κοντολίζας,κυκλοφορούν πλουσιοι και ωραιοι´.
Κατα τα άλλα ο Ψωμιάδης μάς φταιει.Θεωρώ ανέξοδο ´προοδευτισμό´να βρίζει κανείς τον Ψωμιάδη..Αυτο ειναι το εύκολο.Με τούς άλλους που είναι πολύ πιό επικίνδυνοι ,αλλά καλύπτονται απο το λούστρο τής δήθεν αστικής συμπεριφοράς και ευεγένειας τι γινεται???

Ναι ρε Σπύρο, μαζί σου σε όσα λες, αλλά εδώ για το λαμόγιο τον Ψωμιάδη μιλάμε.
Ο άνθρωπος (???) είναι υψίστης ποιότητος μαϊντανός.

Θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα μαγαζί στο λαγκαδά που έκανε εγκαίνια. Μιλάμε για μαγαζάκι (ακριβώς δε μπορώ να αναφέρω για ευνόητους λόγους). Εγώ είχα πάει εκεί ως γνωστός-γνωστού (ω! γνωστέ!).

Ε, λοιπόν, εκεί που είμασταν καμιά 25 άτομα χαλαροί, άλλος στο πεζοδρόμιο, άλλος μέσα στο δρόμο, τσουπ! έρχεται μια μερσέντα και κατεβαίνει ποιος? σωστά μαντέψατε! ο Ψωμιάδης! αφού δίνει τα συχαρίκια του στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, κάνει μια τζούρα πορτοκαλάδα και τσουπ! εξαφανίζεται πάλι!
Να φανταστείτε ότι ο οδηγός δεν έσβησε τη μερσέντα καθόλου...

Όχι ότι θα έπρεπε να μας φταίει μόνο ο Ψωμιάδης, αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας φταίει ΚΑΙ αυτός... :fahne90:

Dimosthenis said:
Παντως απο το μητσοτακέικο θα παμε κατα διαολου στην εξωτερικη πολιτικη. Το εχουν παραδοση.

Xτές έδειχνε η τι βί τον Μπαμπά,να μιλάει ,μάλλον σε ελληνες του εξωτερικού,όπου έλεγε πόσο περήφανος,ειναι πού πάντα υπηρέτησε το συμφέρον τής χώρας.Ρίγησα απο συγκίνηση:bang:

Στέργιο,δεν ειμαι με τον Ψωμιάδη.Απλώς άλλοι είναι πολύ πιό επικίνδυνοι.Και δεν φαινονται .Αυτός φαινεται.
Και σίγουρα αυτά τα φαινόμενα δεν πολεμιούνται στέλνοντας την Σ.Δ.Ο.Ε.,οπως τούκαναν στίς προηγούμενες εκλογές.
Αλήθεια ο καθηγητής Βούγιας,που πόζαρε σε όλα τα life-style περιοδικά,και κράτησε και την κορούλα του στην θεσσαλονίκη να σπουδάσει,αφού πρίν είχε ξεπουλήσει κάθε ιδεολογία ,τι κάνει άρα γε??

Ο Ψωμιάδης μου είναι ιδιαιτέρως συμπαθής , γιά δύο λόγους :
πρωτον τον βρίζουν όλοι , με ύφος αφ' υψηλού , ότι είναι λαικιστής κλπ κλπ
δεύτερον λίγο πριν τις εκλογές θυμούνται να του κάνουν επίθεση , συνήθως λασπολογικού χαρακτήρα , και
τρίτον , μου αρέσει όταν συνδιαλέγεται με τους δημοσιογράφους . Λέει ό,τι ακριβώς θα ήθελα να τους πω και δεν μου επιτρέπει η καλή μου ανατροφή .

Το να είναι καλός νομάρχης δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνει ένας νομάρχης και δεν καταλαβαίνω τι θα έκανε η Πατουλίδου ως νομάρχης . ( Δεν θυμάμαι αν είναι αυτή ή η Άράπογλου που υπόσχεται ένα laptop γιά κάθε 10χρονο μαθητή ) .

Δημήτριος Ντοκατζής said:
δεύτερον λίγο πριν τις εκλογές θυμούνται να του κάνουν επίθεση , συνήθως λασπολογικού χαρακτήρα , και
τρίτον , μου αρέσει όταν συνδιαλέγεται με τους δημοσιογράφους . Λέει ό,τι ακριβώς θα ήθελα να τους πω και δεν μου επιτρέπει η καλή μου ανατροφή .

Το να είναι καλός νομάρχης δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να κάνει ένας νομάρχης και δεν καταλαβαίνω τι θα έκανε η Πατουλίδου ως νομάρχης . ( Δεν θυμάμαι αν είναι αυτή ή η Άράπογλου που υπόσχεται ένα laptop γιά κάθε 10χρονο μαθητή ) .

Ο εύκολος τρόπος κάποιος να παριστάνει τον αριστερό-βλέπε Κίμωνας Κουλούρης-είναι να βρίζει τον Ψωμιάδη.Και φυσικά η Ε.Σ.Η.Ε.Α,που καταπίνει την καμιλο και διυλίζει τον κώνωπα,κάνει τα στραβά μάτια στίς λίστες τών γενίτσαρων που αμείβονται απο το εξωτερικό,απο Μ.Κ.Ο,κ.λ.π.,κ.λ.π.,κ.λ.π.Αλλά για τον Ψωμιάδη βγάζει ανακοινώσεις.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Σπύρος Σούρλας said:
Kαι για ναχουμε καλό ρώτημα.Το τίποτα της κυρίας Φωφης ,που εκμεταλλευθηκε το ονομα του αξιόλογου πατέρα της ,πώς και το πριμοδοτεί ο ελληνικός λαός???
Oοο γραφική ειναι η κυρά Φωφη,που δεν εχει φωνή,αλλο τόσο ο κυρ ψωμιάδης ,που μιλα´πολύ και δεν λέει τίποτα.

ελα ντε ;;;;;;;;

που ειναι αυτη ;;;;; δεν ακουγεται τιποτα ;;;;;

εχει εργο ;;;;; ......................

Δημήτριος Ντοκατζής said:

Σου ειναι συμπαθης γιατι ειναι σκυλας οπως και ο Ζαφειρης Μελάς, αλλα δεν λες την αληθεια.....:slapface: