Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

και στα ελληνικά για τους υπόλοιπους :
ε καλά τώρα Βαγγελάκι , από σένα δεν περίμενα και τίποτα σοβαρό να μας πείς .Οπως πάντα είσαι βαθυστόχαστος , εμβριθέστατος , προπέτης και αμετροεπής.

Τελικά κόμματα τύπου ´σοσιαλδημοκρατίας´,απεδείχθησαν μιά χαρά κολυμβήθρες τού Σιλωάμ,για Κουλούρηδες και τούς κλώνους τους.
Και βέβαια απενοχοποιήσαν εναν ολόκληρο λαό.
Κλέψε αρκεί να δηλώνεις προοδευτικός.
Γινε λαμόγιο αρκεί να δηλώνεις προοδευτικός.
Ολα επιτρέπονται,αρκεί να δηλώνεις ´προοδευτικός´.
Και η παρουσια τών Ψωμιάδηδων κανει κάποιους να ξεχνάνε τις δικές τους ´πομπές´,γιατί είπαμε:Χτυπωντας Ψωμιάδη,έχεις αποκτήσει εισιτήριο για τον ´προοδευτικό´παράδεισο.Εχεις αυξημένες πιθανότητες να γίνεις Κιμωνας Κουλούρης.

Υπάρχουν και χειρότερα από Ψωμιάδη και Πατουλίδου.
Κάτι σαν υιός Μητσοτάκης, υιός Βαρβιτσιώτης, υιός Αλευράς, ακόμα και υιός Κουτσόγιωργας. Αλήθεια αυτός πως τολμάει και βγαίνει και έχει άποψη για το πως πρέπει να κυβερνηθεί η χώρα;
Ο μπαμπάκας του δεν είναι που κατηγορήθηκε για απάτες, υπεξαιρέσεις και κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος; Όταν ήταν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και αλώνιζε;
Και τελικά έσβησε μέσα στο δικαστήριο την ώρα που τον δικάζανε.
Αν δεν έσβηνε έτσι που θα ήταν τώρα άραγε;

Πέρα πάντως από συμπεράσματα & πλάκα, για το συγκεκριμένο συμβάν, πήρε τ'αυτί μου, από ράδιοαρβύλα, πως ο κύριος που γιαουρτοπρόσφερε τον Ψωμιάδη, εκτός από το κόκκινοπότερου πολιτικού προφίλ του, έχει και ένα παιδί αρκετά απονήρευτο που εργάζεται σε ένα μπουγατσατζίδικο και οι «συνάδελφοί» του, που είναι γαλαζοπότεροι, τον έψηναν (έως και κολλούσαν χοντρά) τι να ψηφήσει, με αποτέλεσμα να τον αγανακτούν χωρίς να μπορεί να αντιδράσει (ένας προς τρείς), και να επιστρέφει σπίτι μαινόμενος. Δυστιχώς με το γιαούρτωμα ο Ψωμιάδης στα μάτια των πολλών, μάλλον πήρε άφεση αμαρτιών και συμπάθεια κάτι που επιδιώκει τόσα χρόνια με ψευκοκόντρες με την κυβέρνιση, με μπουζουκοάριες, με την συνεχή παρουσία του σε βαφτίσια κηδείες και εγκαίνια και με το προφίλ του εργατοπατέρα και φυλέσπλαχνου συμπολίτη. Δυστυχώς σ αυτήν την πόλη που όλοι κόπτωνται πως νοιάζονται, δεν υπάρχει ούτε ένας αρμόδιος με εξασθενισμένο προσωπικό συμφέρον, ούτε ένας με αγάπη για την γενέτειρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Panagiotis Manopoulos said:
. Ζητω η μαγκια. Ζητωωωωωωωω. Ζητω η αλλαζονεια. Ζητωωωωωωωωωω. Ζητω που καηκαμε. Ζητωωωωωωωωωωωωωωω.

Ξέρεις τι καλό κάνει το γιαούρτι στο κάψιμο ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Δημήτριος Ντοκατζής said:

ωραιος :flipout::flipout::flipout:

Τσάκωνας Βασίλης said:
Re: Κάτι σαν υιός Μητσοτάκης, υιός Βαρβιτσιώτης, υιός Αλευράς, ακόμα και υιός Κουτσόγιωργας

Και στην χώρα αυτή η βασιλιάδες διώχτηκαν, η βασιλεία μένει.

Ναι πράγματι. Μόνο που ενώ είχαμε μια βασιλική οικογένεια, τώρα έχουμε 300 ! !
Συν τους παρατρεχάμενους (παρά τω Βασιλέω)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Το γιαουρτι κανει και πολυ καλο στην τσεπη (αρκει να εχεις φιλους που δε σε "πουλανε στα δυσκολα").

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ti επαθε ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ?

Το γιαουρτι κανει και πολυ καλο στην τσεπη (αρκει να εχεις φιλους που δε σε "πουλανε στα δυσκολα").

Πανάκεια τελικώς αυτό το γιαούρτι . Κάνει καλό στο κάψιμο , κάνει καλό στην υγεία , αδυνατίζει άρα κάνει καλό στην σιλουέττα , κάνει καλό στην τσέπη και εν τέλει προάγει και την φιλία ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις συσφίγγει τους συγγενικούς δεσμούς και διατηρεί τις παραδόσεις ( κουμπαριές ) . Πλήρες δηλαδή το γιαουρτάκι.

Παντως τωρα που το σκεφτομαι ειμαστε πολυ αγνος σα λαος. Ακου καρτελ γαλακτος. Αλλες χωρες εχουν καρτελ κοκαινης.

Παντως τωρα που το σκεφτομαι ειμαστε πολυ αγνος σα λαος. Ακου καρτελ γαλακτος. Αλλες χωρες εχουν καρτελ κοκαινης.

ε, εάν το διακινούσαν σε σκόνη δεν θα διέφεραν και πολύ από το άλλο καρτέλ.

:flipout:

και στα ελληνικά για τους υπόλοιπους :
ε καλά τώρα Βαγγελάκι , από σένα δεν περίμενα και τίποτα σοβαρό να μας πείς .Οπως πάντα είσαι βαθυστόχαστος , εμβριθέστατος , προπέτης και αμετροεπής.

βρε ασε τις βλακωδεις ειρωνιες και τις σαχλαμαρες για την ορθογραφια μου ....
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι ρε;;;;;;;;;
σου επιτεθηκα εγω προσωπικα ποτε ;;;;;;; με ξερεις και απο χτες ;;;;;

στο θεμα μας....ανθρωπος που εχει παρει θεση κατα των μεταναστων μου καθεται στο στομαχι ...... :slapface:

και εγω μεταναστης ειμαι και οταν βγαινει καποιος ψωμιαδης εδω τα ιδια λεω .....

μη μου μιλατε για πατουληδου και λοιπους αθλητες και ηθοποιους υποψηφιους ταχα μου προοδευτικους ...

γιατι νομιζεις πως κατηγοροντας τον ψωμιαδη προτεινω καποιων αλλον ;;;;;;;;;;;;;;
πηραμε την λεξη προοδευτικος και την καναμε καραμελα ;;;;;;;
δηλ, οποιος δεν ειναι θρησκοληπτος Δεξιος σαν τον Ψωμιαδη με ξενοφοβια και στυλ σκυλα .. ειναι οποσδηποτε προοδευτικος πασοκος η αριστεριστης ;;;;;;;

δηλ, μονο ο Ψωμιαδης σας εμεινε ρε παιδια;;;;;;;; δεν υπαρχει αλλος .........

δηλ , τι οριζουμε προοδευτικο;;;;; ( αυτο το ρωταω στον Σουρλα που με ειρωνευαιτε και αυτος .......) και γιατι οποιος δεν ειναι με τον ψωμιαδη να βαφτιζετε ψευτοπροοδευτικος ;;;

και τα Γιαννενα δεξιο Νομαρχη εχουν αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι ψωνιο να τρεχει στα καναλια .......

και εχει επειδηξει εργο .....

Last edited:
Σας υπενθυμίζω οτι τα γιαούρτια έχουν ακριβύνει τόσο ώστε σε λίγο καιρό να είναι οικονομικότερο να πετάμε dvd player με έξοδο HDMI.

ΟΠΟΤΕ

Make home cinema NOT WAR

.......

Last edited:
Μπελλος Ευαγγελος said:
βρε ασε τις βλακωδεις ειρωνιες και τις σαχλαμαρες για την ορθογραφια μου ....
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να με ειρωνευεσαι ρε;;;;;;;;;
σου επιτεθηκα εγω προσωπικα ποτε ;;;;;;; με ξερεις και απο χτες ;;;;;

τσ τσ τσ ...όχι και ρε...