Τι Φακο?

λοιποοοον παραγκειλα τον Solarforce L2r BLACK AA Battery flashlight Body και το Solarforce 300Lms R2 Cree Led 5Mode 0.8V-4.2V Bulb..
Ε ολα μαζι καπου 25ευρα νομιζω μια χαρα ειναι ε?...αντε να ρθει κ θα γραψω εντυπωσεις!

λοιποοοον παραγκειλα τον Solarforce L2r BLACK AA Battery flashlight Body και το Solarforce 300Lms R2 Cree Led 5Mode 0.8V-4.2V Bulb..
Ε ολα μαζι καπου 25ευρα νομιζω μια χαρα ειναι ε?...αντε να ρθει κ θα γραψω εντυπωσεις!

:SFGSFGSF::Banane0::ADFADF1:

ναι πειριμενω εντυπωσεις...ελπιχω να μην εισια ο τριτος που παιρνω στν λαιμο μου.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Χε χε χε....κοιτα, λογικα θα ναι καλυτερος απο τον ηδη υπαρχον λεντοφακο μου με αν θυμαμαι καλα ενα luxeon 3w'..τον εχω ηδη 3 χρονια αλλα μου χει δωσει την εντυπωση οτι δε φεγκει τοσο καλα πια...βγαζει ποιο γκριζο-γαλαζιο φως πια κ οχι τοσο εντονο.. τα λεντ χανουν ετσι αποδοση?..
Να ρωτησω κατι αλλο? Ποιος ας πουμε ειναι ενας Καλος Φακος?Στο ιδιο μεγεθος μ αυτον που πηρα..Καλος κ σε αντοχη κ σε μπολικο φως.Με κοστος ας πουμε μεχρι 80-100ε (δε ξερω αν φτανουν η αν ειναι πολλα)Να δω δηλαδη τι χαρακτηριστικα ενος πραγματικα καλου φακου απο περιεργεια.

Σε μικρό σχετικά μέγεθος?
Αυτός εδώ:

Olight M30

http://cgi.ebay.de/Olight-M30-Trito...iewItem&pt=US_Flashlights&hash=item1e5c344cc8

43.5mm/1.71"(D)X176.9mm/6.96"(L) με 2χ18500

και μια παρουσίαση
http://www.candlepowerforums.com/vb/showthread.php?t=231491

Υπάρχει και το αδερφάκι του itp A6 polestar που έγραψα πιο πριν, με 80 δολλάρια
http://goinggear.com/index.php?main_page=product_info&cPath=14_19&products_id=287
που παίρνει 6χΑΑ με διαστάσεις 4,7 x 18 cm περίπου

Last edited:
τωρα ξερεις τι ρωτας? εχει τοσο πραγμα που εγω δεν βγαζω ακρη....

αυτος που πηρες ειναισ στην αρχη των καλων φακων...

Παντα εξαρταται απο τι θελεις

Σε φακο μπορεις να εχει μονο ΔΥΟ απο τα τρια βασικα χαρακτηριστικα τους. Μεγεθος - Ισχυ - Διαρκεια Μπαταριας

δευτερα ερχονται ο τυπος μπαταριων (ειδικα για την ελλαδα) και το User Interface (πιστευω οτι το παρακαναμε...ο μεσος ανθρωπος δεν εχει ορεξη να ασχοληθει με τα πολυδιαμορφουμενα/προγραματιζομενα.....

πχ για φιλους που θελουν ενα 1χΑΑ φακο εχω δυσκολια να τους βρω κατι οικονομικα και απλο ακομα και στα 25 ευρω.....μονο ο ITP A2 υπαρχει....

καλος φακος ειναι πια αυτρο που συνδυαζει ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια (και στα μηχανικα και στα ηεκτρονικα)

εχεις πολυ διαβασμα για να αρχισεις να βγαζεις την ακρη αλλα θα προτεινα πριν αχισεις να ψαξεις απο εδω και απο εκει να δεις πρωτα την γκαμα των εταιριων fenix και Surefire....καλυπτουν ολες τις εφαρμοφες και πιστευω οτι σου δινουν την βαση να προχωρησεις και σε αλλα μοντελα...

Μαλιστα..αρα εξαρταται τι θελει καποιος...
Κοιτα, εμενα πχ δε με ενδιαφερει καθολου ο προγραμματισμος..
Αυτο που θελω απο εναν πχ καλο φακο για το σπιτι,ειναι κυριως οταν τον χρειαστω να αναψει! Μεχρι τωρα εχω εναν μικρουλι maglite αυτον με τις 2χΑΑΑ και πραγματικα 2-3 φορες μεβγαλε ασπροπροσωπο! Ο λεντατος που χω, την μια κατι ειχε κ δε αναβε, γιατι μετα απο μικρη πτωση καπως στραβα επιανε το ελατηριο τις μπαταριες, την αλλη με την παραμικρη βροχη πηρε υγρασια..Ε αυτο ειναι σπαστικο..Ο μονος πραγματικα αξιοπιστος που χα μεχρι τωρα ειναι ενας Scubapro υποβρυχιος,50ε απο Ιταλια, με 4 μπαταριες D , αλλα πολυ μεγαλη κουμουτσα!Αλλα τσακ αναβε, τσακ εσβηνε...Κιχ δε εχει κανει 3 χρονια τωρα...Ουτε λαμπακι δε αλλαξα ουτετιποτα....απλα εκανα μια χοντρη βλακεια κ πηγα να καθαρισω το κατοπτρο με ασετον ,το ψιλορημαξα, και τωρα δε φεγκει καλα..

Σε φακο μπορεις να εχει μονο ΔΥΟ απο τα τρια βασικα χαρακτηριστικα τους. Μεγεθος - Ισχυ - Διαρκεια Μπαταριας

Αυτός που του απάντησα πλησιάζει σε αυτό το τρίπτυχο πιο πολύ από όλους ίσως... Βέβαια και πάλι έχει άλλα μειονεκτήματα όπως το σχετικά ορατό pwm στο χαμηλό επίπεδο και το μικρό throw συγκριτικά με άλλους 4πήρυνους φακούς(12000lux@1m)

ναι πειριμενω εντυπωσεις...ελπιχω να μην εισια ο τριτος που παιρνω στν λαιμο μου.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τέταρτος! Τον παρήγγειλα και εγώ χθες. :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

καλοφαγωτος!!!

Μια τελευταια ερωτηση...κανας αξιολογος μικρος?? με μια ΑΑ η ΑΑΑ..Οχι λιθιου και τετοιες...Προυποθεση οσο δυνατοτερο φως, και αντε να χει κ δυο modes, ενα high και ενα Low...τον θελω για κολητο, που ειναι τεχνικος PC και χρησημοποιει συνεχεια φακουδακια. Μεχρι τωρα παιρνει με λεντ, αυτα που πουλανε στα χρωματοπωλεια με 2-3ε, και λεω να του κανω ενα δωρακι κατι αξιολογο κ καλο!..τιμη μεχρι κανα 20αρικο λεω...
Και μιας κ το πιασαμε το θεμα, υπαρχει κανας φακος για υποβρυχια μονο χρηση, με οσο δυνατον δυνατοτερο φως συγκεντρωμενο?μεγεθος σα κ αυτον τον solarforce που πηρα, ειναι μια χαρα.

Last edited:
υσκολο σε χαμηλη τιμη και αξιοπιστος.....

με εναν μικροκινδυνο Akoray Ak-106 3-mode (προγραμματιζομενος) απο dealexteme.com και kaidomain.com

για ριξτε κια μια ματια στο νεο τοπικ που ανοιξα

να συμληρωσω οτι οι μη προγραματιζομενοι (5mode 6-mode) εχουν βγαλει προβληματα στα ηλεκτρονικα. Οι αλοι ειναι αυτοι που εχουν ανοδιωμενα πασα

Καλημέρα. Μόλις πριν από λίγο τον παρέλαβα και εγώ. Του έβαλα μπαταρίες, άναψε τον έκλεισα και όταν πάτησα να τον ξανα ανοίξω δεν άνοιξε ποτέ. Έχετε καμμιά ιδέα;;;;; Ή την πάτησα;