Τι φοράει ο Dream σας?

Τι φοράει ο Dream σας?

• Total voters
    0

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
"Χάλια το Gemini", "Nabilo με κλειστά μάτια", "newenigma το πιο σταθερό" "Pli και ξερό ψωμί" κλπ.κλπ. Οπως γίνεται αντιληπτό από τα μέχρι σήμερα γραφόμενα υπάρχουν ιδιαίτερες συμπάθειες προς το ένα ή το άλλο Image. Το μόνο σίγουρο είναι πως για τον Dreambox σας υπάρχει το κατάλληλο firmware ακόμα και αν τρέχετε κάποιο multiboot (Flashwizard - BA) η προτίμηση σας στέφεται σε κάποιο από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Πείτε μας λοιπόν ποιο είναι αυτό και για ποιο λόγο είναι το ιδανικότερο για σας.

Last edited:
Εγώ στον 600αρι έχω το Gemini 4.40 και δεν αντιμέτωπίζω κανένα πρόβλήμα μέχρι τώρα,μαζί με το plugin PLi On Gemini,κάνει άριστα την δουλειά του αφού συνδεεται στον server της PLi,για updateKeys και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται,και μοιράζω το σήμα σε εναν 500αρι που έχω στο υπνοδωμάτιο χωρίς πρόβλημα και κολήμματα.

Last edited:
Σε 500αράκι έχω δοκιμάσει Gemini, Nemesis και SifTeam. Τελικά κατέληξα στο SifTeam λόγω σταθερότητας.

Gemini-Newnigma ειναι οι βασικές επιλογές μου
Και το Nabilo καλό, αλλά δεν μου κάθισαν κάποια πράγματα....

Κι εγώ ποτέ δεν δοκίμασα κάτι άλλο εκτός gemini είμαι οπαδός χωρίς βέβαια να λέω οτι τ¨άλλα δεν είναι καλά.
Πέρασα και το 3,80 με το HD Skin και δεν υπάρχει κάτι ποιο ωραίο

Στην αρχή είχα Nabilo, αλλά από τότε που πήγα στο Gemini δεν ξαναγύρισα πίσω.

Βασικά gemini 3.80
Λόγω barry allen έχω στο usb και nabilo & pli

έχω συνηθήσει το "blue button" στο gemini και δεν το βρίσκω στα άλλα...

DM800

Gemini, επειδή το έχουν οι περισσότεροι. Δεν έχω δοκιμάσει όμως και άλλο (ως νέος dreamboxάκιας) και με ενδιαφέρει πολύ ένα συγκριτικό ανάμεσα στα διάφορα images.

Mε PLI hellenit μια χαρά 2 db7020 που εχω χωρις κολλήματα.
Σε λίγο θα πάρω και τον τρίτο....

experimental στην flash του 800, Gemini - Nabilo - Newenigma - Pli στο στικ
sCVS στην flash του 7020, Gemini - Nabilo στο στικ.
Το Gemini είναι η πρώτη μου προτίμηση.