Τι φοράει ο Dream σας?

Τι φοράει ο Dream σας?

• Total voters
    0
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο καινούργιο περιοδικό που κυκλοφόρησε το Digital Satellite TV πολύ καλά άρθρα και μου άρεσε ιδιαίτερα το άρθρο για τα διάφορα images για dreambox αφού μ έβαλε σε σκέψεις για το newenigma που δεν ήξερα οτι ασχολούνται αποκλειστικά με enigma2. Σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά.

παιδια γεια σας και απο μενα εχω και εγω Dream 500-s ποιο image πρεπει να βαλω για να βλεπω και nova με την oritzinal καρτα που εχω της νοβα ,γιατι σε ενα pli που εχω τωρα δεν μου ανοιγει την ova καρτα μου ?
και που τα βρισκω αυτα τα image ?
ευχαριστω

Dreambox 7000S με PLi Jade στη flash και τέλος !

Αρχικά είχα Gemini αλλά αλλαξοπίστησα :)

Και μάλλον θα αλλαξοπιστήσω πάλι προς Nabilo μεριά λόγω υποστήριξης gbox (πάω να κάνω το μεγάλο NDS κόλπο...)

DREAMBOX 800. Παίζει 3 μέρες με Newnigma2 v. 2.2 χωρίς να κολλήσει, ούτε στα HD κανάλια (απίστευτο).

Pli και ξερό ψωμί, όπως λέει και ο Alex. Είναι εξαιρετικά σταθερό με τρομερές ευκολίες και πραγματικό webx-tv που λειτουργεί. Η δημιουργία ppanel είναι απλή για power-users τα mounts δουλεύουν πραγματικά και πάντα, η μεταφορά του var και του epg σε mount είναι πανεύκολη και τα maxvar images αφήνουν ΠΟΛΥ χώρο. Η μόνη "έλλειψη" που βλέπω εγώ σε σχέση με άλλα είναι το openvpn plugin, το οποίο όμως φροντίζουν να ετοιμάσουν σε plugin και μελλοντικά μέσα στο image.

παιδια γεια σας και απο μενα εχω και εγω Dream 500-s ποιο image πρεπει να βαλω για να βλεπω και nova με την oritzinal καρτα που εχω της νοβα ,γιατι σε ενα pli που εχω τωρα δεν μου ανοιγει την ova καρτα μου ?
και που τα βρισκω αυτα τα image ?
ευχαριστω

Πακέτα ccam 2.0.9, newcs, cccam config. Στο αρχείο /var/etc/Cccam.cfg βγάλε το # από τις γραμμές

CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88

CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff

και κάνε restart το emu.

Υ.Γ. Με το SifTeam 1.9.2c και cccam2.0.9/newcs η κάρτα nοβα (v5) έπαιξε αμέσως.

Last edited:
Gemini στον 7020
Gemini στον 7025
kai Gemini στον 500αρη που θα ερθει συντομα.

Επειδη τον πρωτο καιρο ενασχολησης με τα δορυφορικα ξεκινησα με αυτο και το χρησιμοποιουσα καιρο , αν και δοκιμασα και PLI σε καποια φαση η αλλαγη με ξενισε και ξαναγυρισα πισω

dm500 δοκίμασα gemini, nabilo και edg nemesis και κατέληξα στο τρίτο λόγω ταχύτητας και σταθερότητας.

Newnigma και gemini

!!!!!!!!!!Nabilo!!!!!!!!!!!Για τα πονηρα

Και pli για καποια plugins!!!!

Ψήφισα Nemesis, είναι άψογο, όπως και το Nabilo.
Οι αρχάριοι και οι μόνιμα αμαθείς συνήθως επιλέγουν gemini!

ρε παιδες μολις πηρα τον 500αρι και του φορεσα το τζεμινι 4,40.Βεβαια ακομα δεν ξερω τις δυνατοτητες του δεκτη γιατι μαλλον χρειαζομαι βοηθεια.Οποιος μπορει να με βοηθησει ας στειλει ενα πμ.

Αναγκαστικα Gemini 3.8 στον DM800 εν αναμονη του νεου Nabilo και EDG Nemesis 4.2 στον 7020. Απο τα καλυτερα που εχω βαλει στον 7020 ποτε και κριμα που δεν εχουνε βγαλει και κανα ιματζ προσφατο και για τον DM800. Ενα βγαλανε στην αρχη και μετα εξαφανιστηκαν.