Τι φοράει ο Dream σας?

Τι φοράει ο Dream σας?

• Total voters
    0
Εμένα ο 500s είναι γυμνός !!! Δεν φοράει τίποτα. Πιο καλό παιδί μπορεί να βοηθήσει ? Κερνάω καφέ και άλλα εδέσματα. Μέχρι και tequilla Black βρε θα σας έχω !!!

Ξεκινησα ως γνησιο φρεσκουδι με gemini (dm800) αλλα απο τοτε που βγηκε το νεο Nabilo
δςεν το αλλαζω με τιποτα...

Σε DM800
στην Flash Experimental
sto stik newnigma, nabilo, Gemini
-Καλύτερο θεωρώ το newnigma.-

Σε DM7020
στην Flash το μανίσιο
σε στικ Gemini - Nabilo - EDG Nemesis
-Καλύτερο θεωρώ το Gemini.-

Σε 7020 δοκιμάζω τώρα το Nabilo Darkstar II στη flash και έχω εντυπωσιαστεί! Χρόνια χρησιμοποιούσα το Ooozoon στη flash και Gemini - PLi multiboot σε USB. Μεταξύ των 2 προτιμώ το PLi που θεωρώ ελαφρώς πιο "ψαγμένο", αλλά πιο φιλικό στο χρήστη είναι μακράν το Gemini. Απ' ότι φαίνεται πάντως θα καταλήξω στο Nabilo...

DM800HD
Στην Flash experimental
Στο USB stick Nabilo, Newnigma, Gemini, PLi.
Σαν 1η επιλογή το Nabilo αν και πολλές φορές αρνείται να συνδεθεί στο net για updates ή plugin dowload. Κάπου διάβασα ότι φταίει ο πάροχος μου που είναι η HOL αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί (δεν το κάνει πάντα).

Απάντηση: Re: Τι φοράει ο Dream σας?

DM800HD
Στην Flash experimental
Στο USB stick Nabilo, Newnigma, Gemini, PLi.
Σαν 1η επιλογή το Nabilo αν και πολλές φορές αρνείται να συνδεθεί στο net για updates ή plugin dowload. Κάπου διάβασα ότι φταίει ο πάροχος μου που είναι η HOL αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί (δεν το κάνει πάντα).
Υπάρχει λύση για αυτό. Ψάξε να βρεις προηγούμενα θέματα για το Nabilo 0.9 ή 08. (δεν θυμάμαι ακριβώς)

Απάντηση: Re: Τι φοράει ο Dream σας?

βαζεις στο /etc/hosts αρχείο του dreambox την γραμμή
66.96.243.6 www.nabilosat.info

Αντίστοιχα σε pc με windows (για να μπορέσετε να συνδεθείτε στο forum κτλ), την βάζετε στο C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS|ETC\hosts