Τι φοράνε οι γυναίκες.....

ρε γμτ, η κόρη μου είναι 4 ετών ... μέχρι τα πρώτα μετεφηβικά της χρόνια, υποψιάζομαι ότι ούτε το άτιμο το κομματάκι θα φορούν ...

Χμ. Μεγάλη κουβέντα....

Σπύρο είναι στο χέρι σας (με τη σύζυγο προφανώς), όσο κομμάτι και να φοράει στο σώμα, στο μυαλό να είναι λες και φοράει κάτι κανονικό.

Αρκεί να υπάρχει αυτή η διαπαιδαγώγηση και η ισορροπία στο μυαλό της.-bye-

Re: Απάντηση: Re: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Τζιμ επειδη γεννηθηκα μια δεκαετία μετά
ποια είναι η σταση τσαγέρας?
σε ψήνω μέχρι να σφυρίξεις?

Όχι βρε συ....:flipout:

Το "σπάσιμο" του καρπού (σαν να δίνουν για χειροφίλημα) και το βλέμα απλανές προς τα πλάγια....

Η πλάκα είναι ότι τα κοριτσάκια φτιάχνονται, χτενίζονται, βάφονται, ντύνονται προκλητικά και όλα αυτά τα κάνουν για να αρέσουν στα αγοράκια, και τα αγοράκια είναι χύμα εντλώς, με αθλητικά και τα φανελάκια τους......

Απάντηση: Re: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Η πλάκα είναι ότι τα κοριτσάκια φτιάχνονται, χτενίζονται, βάφονται, ντύνονται προκλητικά και όλα αυτά τα κάνουν για να αρέσουν στα αγοράκια, και τα αγοράκια είναι χύμα εντλώς, με αθλητικά και τα φανελάκια τους......

Οι γυναίκες αγόρι μου-μικρές και μεγάλες,πρωτίστως υπηρετούν την ατομική τους ματαιοδοξία.Κατά δεύτερο λόγο στολίζονται,για λόγους συναγωνισμού με τα άλλα θήλεα....... και κάπου πρός το τέλος για να αρέσουν στον αντρικό πληθυσμό...

Re: Απάντηση: Re: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Οι γυναίκες αγόρι μου-μικρές και μεγάλες,πρωτίστως υπηρετούν την ατομική τους ματαιοδοξία.Κατά δεύτερο λόγο για λόγους συναγωνισμού με τα άλλα θήλεα....... και κάπου πρός το τέλος για να αρέσουν στον αντρικό πληθυσμό...
Υποκλινομαι!!!

το θέμα είναι ότι κάπου μεταξύ facebook, joystick,ματαιοδοξίας, θηλυκού ανταγωνισμού κι εγω δεν ξέρω ποιού άλλου καλού ή κακού, έχουν χάσει τη μπάλα και ούτε πού ξέρουν τί νιώθουν και τί σκέφτονται για το άλλο φύλο, με όοοοο,τι προεκτάσεις μπορεί να έχει αυτό για την ισορροπία τους......

Ενώ κάποτε που ζωή των γυναικών άνηκε πρώτα στον πατέρα της και μετά στον άντρα της ήταν καλύτερα?
Απαντήσεις του στυλ "μην φτάνουμε στα άκρα" προσωπικά δεν μου λένε κάτι.

Όταν ακούω ματαιοδοξία,ένα πρόσωπο μπορεί να μου έρθει στο μυαλό...και δεν είναι γυναίκα.

20gbjpc.jpg

το θέμα είναι ότι κάπου μεταξύ facebook, joystick,ματαιοδοξίας, θηλυκού ανταγωνισμού κι εγω δεν ξέρω ποιού άλλου καλού ή κακού, έχουν χάσει τη μπάλα και ούτε πού ξέρουν τί νιώθουν και τί σκέφτονται για το άλλο φύλο, με όοοοο,τι προεκτάσεις μπορεί να έχει αυτό για την ισορροπία τους......

Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Ανάλογα με την εποχή τους, κάνουν.
θυμάμαι και τη δική μου εποχή είχαμε ανάλογα ντυσίματα, φερσίματα κλπ κλπ κλπ.......

Re: Απάντηση: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Ενώ κάποτε που ζωή των γυναικών άνηκε πρώτα στον πατέρα της και μετά στον άντρα της ήταν καλύτερα?
Απαντήσεις του στυλ "μην φτάνουμε στα άκρα" προσωπικά δεν μου λένε κάτι.

Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα, πάντως υπήρχε μια σχετική ισορροπία στην κοινωνία όπως και σημαντικές αξίες σαν το ήθος και τη φιλία. Η γυναίκα είχε μια θέση και ο άντρας μία άλλη. Σήμερα πλέον έχουν όλα ανατραπεί. Δεν υπάρχουν θέσεις και περιορισμοί. Οι γυναίκες κάνουν τα πάντα, κινούνται όπως θέλουν, είναι προκλητικές, επιθετικές, πολλές φορές και ''κυνηγοί''. Μπορεί τη μια στιγμή να κάνουν τα γλυκά μάτια σε εσένα και την άλλη στον φίλο σου. Παλαιότερα ήταν περισσότερο αφοσιωμένες στους συζύγους και στην οικογένεια. Τώρα δείτε που πάνε τα διαζύγια. Ποιός φταίει γι αυτό ?

Η ελευθερία είναι καλή, η πολύ ελευθερία όμως μάλλον βλάπτει.

οι γυναίκες φταίνε λοιπόν ...

φαντάζομαι γυναίκα δημόσιο υπάλληλο ....

από τη μία να φταίει για τον εκφυλισμό των αξιών και από την άλλη για το χρέος .....

παναζά μου !!!!

*και επειδή το έχουν παραξηλώσει μήπως να αρχίσουν να φοράνε καμιά μπούρκα ?

Ναι ηταν σιγουρα καλυτερα παλια οι γυναικες να ανεχονται τον καθε ..... μιας και δεν ηταν οικονομικα ανεξαρτητες...

Εγώ έχω αρχίσει και πιστεύω αυτό που λέει ο κουμπάρος μου
"από την ώρα που δώσαμε στη γυναίκα δουλειά & αυτοκίνητο, καταστράφηκε ο πλανήτης" :flipout:

Αφήστε τες να κάνουν ότι θέλουν, πόσο χειρότερα μπορούν να τα κάνουν, από ότι είναι ήδη μέχρι σήμερα;
Προκλητικές ας είναι, πρόστυχες να μην είναι. Έχει διαφορά...

Εγώ έχω αρχίσει και πιστεύω αυτό που λέει ο κουμπάρος μου
"από την ώρα που δώσαμε στη γυναίκα δουλειά & αυτοκίνητο, καταστράφηκε ο πλανήτης" :flipout:

Το έχει φιλοσοφήσει το θέμα ο κουμπάρος......

όποιος θέλει να βρει παπαδιά βρίσκει, όποιος θέλει να βρει τσουλάκι βρίσκει... απορώ τι συζητάμε..

τώρα είναι όλα στη φόρα, κάποτε γινόντουσαν στα κρυφά και ήταν κοινό μυστικό... κλάιν μάιν...

το πρωί θα σας γράψω ένα σκηνικό από τον στρατό σχετικό με αυτό...

υ/γ) ρε Θ. ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις twitter ... ο kanekos69 και ο cocobilly θα είναι μια τρίχα από τα @@@@ σου!