Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Με την τσίμπλα στο μάτι στις 12.24????

Μάλλον, το προηγούμενο βράδυ άργησες να κοιμηθείς γιατί πάλευες με πιτσιρίκα που φόραγε πολλά ρούχα!!!-bye-:D

Είχα ελέγξει ταυτότητα πάντως... :BDGBGDB55:

Άρα για να συνοψίσουμε, καλώς ή κακώς οι γυναίκες φοράνε αυτά που φοράνε. Έμεις οι άντρες όμως τι κάνουμε ? Τι εννοώ με αυτό.... Κάποιοι από εμάς είμαστε ή θα γίνουμε μπαμπάδες. Φτάνει η κόρη μας λοιπόν 17 χρονών. Είναι Σαββατο βράδυ και την βλέπουμε ξαφνικά να ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι με ένα σούπερ σούπερ μίνι, 15 πόντους τακούνια και με μια μπλούζα που σχεδόν όλα φαίνονται, φυσικά τόσο βαμμένη που νομίζεις ότι είναι κλόουν.

Τι κάνεις φίλε μου ?

Το παίζεις αδιάφορος ?
Βάζεις τις φωνές ?
Προσπαθείς να της εξηγήσεις ότι δεν είναι σωστό ?
ή της λες μπράβο τι όμορφη που είσαι ?

Τα κοριτσακια μια χαρα ειναι (αν σκεφτει κανεις τα προτυπα που τους σερβιρουν) ,ολη η νεα γενια ειναι μια χαρα ,θελει απλως να πρασπαθησει καποιος να τους καταλαβει και η επομενη θα ειναι ακομα καλυτερη .
Πονηρα και προστυχα ειναι τα μυαλα και οχι τα ρουχα που φορανε ,το 15χρονο ειναι 15χρονο οτι και αν φορεσει ,τωρα εαν εγω δεν μπορω να το "ξεχωρισω" το πιθανοτερο να εχω εγω το προβλημα.

Τι σύνδρομο έχουμε ? Εμείς οι άντρες από τη φύση μας είμαστε ''κυνηγοί''....... φυσικά δεν εννοώ με καραμπίνες.....!

Τι σύνδρομο έχουμε ? Εμείς οι άντρες από τη φύση μας είμαστε ''κυνηγοί''....... φυσικά δεν εννοώ με καραμπίνες.....!

Του εφελκυσμού που λέει και ο Τάσος
images

Δεν υπαρχουν προστυχα μυαλα, μονο προστυχες πραξεις. Οπως το ματι παει απο μονο του σε κατι πολυ ομορφο ή πολυ ασχημο ετσι και το μυαλο "ενεργει" αυτοβουλως & ενστικτωδως. Το προβλημα ειναι οταν υπαρχει αδυναμια φιλτραρισματος με τα ισχυοντα ηθη και η καθε ενστικτωδης σκεψη γινεται και πραξη.
Υ.Γ.: Οταν τα 17χρονα κοριτσακια υπερπροβαλλουν & επιδεικνυουν την γυναικεια φυση τους και τον ερωτισμο τους σε βαρος της παιδικοτητας, δεν φταιει το μυαλο μας.
Και που ξερετε, καποια "παιδικα" μυαλα μπορει να ειναι πιο προστυχα απο τα δικα μας!
:speechless-smiley-0

Απάντηση: Re: Τι φοράνε οι γυναίκες.....

Άρα για να συνοψίσουμε, καλώς ή κακώς οι γυναίκες φοράνε αυτά που φοράνε. Έμεις οι άντρες όμως τι κάνουμε ? Τι εννοώ με αυτό.... Κάποιοι από εμάς είμαστε ή θα γίνουμε μπαμπάδες. Φτάνει η κόρη μας λοιπόν 17 χρονών. Είναι Σαββατο βράδυ και την βλέπουμε ξαφνικά να ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι με ένα σούπερ σούπερ μίνι, 15 πόντους τακούνια και με μια μπλούζα που σχεδόν όλα φαίνονται, φυσικά τόσο βαμμένη που νομίζεις ότι είναι κλόουν.

Τι κάνεις φίλε μου ?

Το παίζεις αδιάφορος ?
Βάζεις τις φωνές ?
Προσπαθείς να της εξηγήσεις ότι δεν είναι σωστό ?
ή της λες μπράβο τι όμορφη που είσαι ?

ναι καλα,θα τη δεις νομιζεις αν θελει να ντυθει προκλητικα!
Θα φυγει απ'το σπιτι καλογρια και στο δρομο θα'χει γινει "Μαντονα".