Τι γίνεται με τα γενέθλια του AVCLUB ????

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τα γενέθλια του AVCLUB ????

Σαφώς... -bye-

Το 07-07-07, πολύ μ' αρέσει πάντως.... Μήπως να το γυρίζαμε και προς καμμιά παραλία μεριά, όπως πολύ σοφά είπε κάποτε ένας φίλος μας;;;;

Εσύ κάτι έχεις ....υποψιαστεί -bye-

Λοιπόν... Αν σας πω ότι φαντάζομαι αυτή τη νύχτα χωρίς φωτογραφικές, μουσική, τηλεοράσεις, προβολείς, ηχεία, αι ποντ, κινητά κ.λ.π. παρά μόνο με κανα δυο κιθάρες κάτω από το φεγγάρι θα με πείτε ξενέρωτο;;;;

Λοιπόν... Αν σας πω ότι φαντάζομαι αυτή τη νύχτα χωρίς φωτογραφικές, μουσική, τηλεοράσεις, προβολείς, ηχεία, αι ποντ, κινητά κ.λ.π. παρά μόνο με κανα δυο κιθάρες κάτω από το φεγγάρι θα με πείτε ξενέρωτο;;;;

Yesssss.........:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

εγω θα πω οτι εισαι φυσιολογικοτατος και επαυξανω

30/6 ευχαρίστως. 1 με 15 Ιουλίου θα βρίσκομαι στην Κέρκυρα, οπότε δε θα μπορέσω ...

παρένθεση στην κουβέντα σας

Μετά από επικοινωνία με το μέλος Ντίνος1972 και επιθυμία του, διαγράφηκαν οριστικά κάποια μηνύματα.
Μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν το θέμα είναι λήξαν.

συνεχίστε

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τα γενέθλια του AVCLUB ????

Ακριβώς, δεν ήμουν ούτε είμαι σεμνότυφος ( στις προσωπικές συναναστροφές μου εκφράζομαι σχετικά), ωστόσο ενοχλήθηκα, με την ελευθέρα τροπή που πήρε η κουβέντα.
Για μένα έληξε εδώ -bye-

και για εμενα επισης!-bye-

Καλημέρα σε όλους!

Όλα καλά και όλα ωραία έως τώρα....
Τι δώρο όμως θα πάρουμε στο κλαμπ μας;;;;

Κύριοι το ψάχνουμε τρελλά. Ψάχνουμε ψιλοπαραλιακή φάση που να προσφέρει τα πάντα.
Δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη γιατί δυστυχώς στις 23 δεν προλαβαίνει το μπαλέτο.
Και κάτι φίλες μου που ήταν να έρθουν, έχουν επίδειξη μόδας.

Απάντηση: Re: Τι γίνεται με τα γενέθλια του AVCLUB ????

Κύριοι το ψάχνουμε τρελλά. Ψάχνουμε ψιλοπαραλιακή φάση που να προσφέρει τα πάντα.
Δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμη γιατί δυστυχώς στις 23 δεν προλαβαίνει το μπαλέτο.
Και κάτι φίλες μου που ήταν να έρθουν, έχουν επίδειξη μόδας.
Πες μας που ειναι η επιδειξη μοδας, και πως λενε τις φιλες σου και θα την βρουμε και την ημερομηνια:BDGBGDB55:

Μολις τωρα προσεξα οτι εχει προστεθει κατω χαμηλα στην κεντρικη σελιδα στα Av Club Statistics ο χρονος ζωης του club. Πολυ καλο!!!

356 days, 10 hours, 10 minutes, and 11 seconds since AVClub came online!

Απάντηση: Re: Τι γίνεται με τα γενέθλια του AVCLUB ????

Καλημέρα σε όλους!

Όλα καλά και όλα ωραία έως τώρα....
Τι δώρο όμως θα πάρουμε στο κλαμπ μας;;;;

Αφού κλείνει το ένα έτος μήπως να κοιτάζαμε στο prenatal που έχει πολύ ωραία ζιπουνάκια; :flipout: :slapface:

Σταμάτη, δεν είναι κακή ιδέα... :flipout: Επίσης, κανένα μαγιουδάκι, τώρα που καλοκαίριασε (ας πούμε...)!

Όσο για το ειδυλλιακό σκηνικό που περιγράψατε πιο πάνω... θα ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο. Μάλλον προβλέπεται κυριλέ κατάσταση.

Αλλά, τί μας νοιάζει? Ουσιαστικά, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι καλή διάθεση και πολύ κέφι! :aktion033: Άντε... και το μπαλέτο του Μανωλάκου :BDGBGDB55:

Και καλή διάθεση θα υπάρχει και καλό είναι το μέρος !!!!(δεν σας λέω......δεν σας λέω .....:devil-smiley-029: )

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: