Τι γίνεται με τα ταχυδρομεία;

... πλέον ταχυδρόμος περνάει από δω κάθε 15 και αν... οι λογαρισμοί φτάνουν μετά τη λήξη τους, ενώ πακέτα από εξωτερικό αγνοούνται για 20 και πλέον ημέρες...

...προώθησαν και εκεί το "σοσιαλιστικό" μοντέλο?

Κατι τρεχει οντως
Εστειλα τις προαλλες ενα δεματακι στην αμερικη, και εκανε να παει 10 μερες (σχεδον διπλασιο χρονο απο οτο πριν μερικους μηνες)

Δεν εχουν υπαλληλους.

Στο ταχυδρομειο μου πριν ενα χρονο ειχε 5 υπαλληλους μονιμους. Οι 4 εφυγαν με μεταθεσεις κλπ κλπ και εχουν ερθει αντικαταστατες με συμβασεις !! που ομως οταν ληξουν δεν θα τους ξαναπροσλαβουν μιας και εχουν μαθει πια την δουλεια αλλα θα παρουν νεους ανειδικευτους.
Μεχρι 3 συμβασεις μπορουν να κανουν και οχι σε πυκνα διαλλειματα....

Αν εχουν καθυστερησεις θαναι γιατι πλεον υπαρχει πολυ ανειδικευτο προσωπικο...

Απάντηση: Re: Τι γίνεται με τα ταχυδρομεία;

Δεν εχουν υπαλληλους.

Στο ταχυδρομειο μου πριν ενα χρονο ειχε 5 υπαλληλους μονιμους. Οι 4 εφυγαν με μεταθεσεις κλπ κλπ και εχουν ερθει αντικαταστατες με συμβασεις !! που ομως οταν ληξουν δεν θα τους ξαναπροσλαβουν μιας και εχουν μαθει πια την δουλεια αλλα θα παρουν νεους ανειδικευτους.
Μεχρι 3 συμβασεις μπορουν να κανουν και οχι σε πυκνα διαλλειματα....

Αν εχουν καθυστερησεις θαναι γιατι πλεον υπαρχει πολυ ανειδικευτο προσωπικο...
Ακριβώς.Ο ταχυδρόμος της γειτονιάς μου μετατέθηκε και μας εξυπηρετεί ένας που μπαίνει εξτρά για τους λογαριασμούς,όταν είναι δέματα ...ας το αφήσουμε καλύτερα.Συν ότι έχασα ένα δέμα..

Στο κέντρο της Αθήνας ήταν αψογοι ,,, εδω στο αρβανιτοχώρι χάλια μάυρα ... όπως και διάφορα άλλα .. αυτοι θα ξέφευγαν ?
για την εφορία χαρβατο-παλλήνης ,,, ΑΣΤΟ ..

Ήταν μακράν η χειρότερη υπηρεσία.

Την έκαναν ακόμα χειρότερα.......................:fahne90:

Δεν μπορείς να πεις όμως, ποτέ δεν σε αφήνουν να επαναπαυτείς, να πεις επιτέλους "πιάσαμε πάτο".

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.

Κάτι μεταξύ Das Boot και Άντζυ Σαμίου.

Δεν μπορείς να πεις όμως, ποτέ δεν σε αφήνουν να επαναπαυτείς, να πεις επιτέλους "πιάσαμε πάτο".

Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά.

Κάτι μεταξύ Das Boot και Άντζυ Σαμίου.

Οι τουρίστες να δεις ωραία που περνάνε....

Αν δεν περάσει κάποιος από κει δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει ελλάδα.

Πιο παλιά είχαμε τζατζίκος, σουβλάκος.....

ψαχνωντας απαντηση στο γιατι ακομα να ερθει το δεμα μου απο την απω ανατολη,ενω το track number μου ελεγε οτι εχει πατησει ελλαδα προ 2 μηνων,ελαβα απαντηση οτι δεν εχουμε ταχυδρομο και ο νεος μεχρι να μαθει τους δρομους και τι διαδικασια δεν κανει παραδοσεις.. υποκαταστημα πατρας.

δεη,τηλ,λογαριασμοι ερχονται 10 μερες μετα την ημερομηνια που γραφουν "παραδοση σε ΕΛΤΑ " στο πανω αρστερα μερος..κοινως παμε με ρυθμους χελωνας..παλι καλα που ερχονται..

Υπάρχει ένα προεδρικό διάταγμα που υποχρεώνει 99+% για αυθημερόν παράδοση αλλά το τηρούν μόνο τη βδομάδα που γίνετα καταμέτρηση. Φυσικά απο προσωπικό να μη το συζητάμε πόσοι έμειναν. Τα μπόνους όμως στην διοίκηση κανονικά φυσικά...Όπως και σε όλα του δημοσίου οι διοικήσεις είναι άπαιχτες. :furious3:

Μάλλον ποστάροντας εδώ ξόρκισα το κακό, και βγαίνοντας έξω είδα το γραμματοκιβώτιο γεμάτο...!

Ήρθε πακέτο από το play που είχε ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ στις 14 Απριλίου. Φυσικά οι λογαριασμοί μου ακόμη αγνοούνται, δεν πειράζει, θα κάνω τον τρελό στην Cosmote...

Ήταν μακράν η χειρότερη υπηρεσία.

Την έκαναν ακόμα χειρότερα.......................:fahne90:

δεν είναι υπηρεσία....ΑΕ είναι.

το ίδιο παντού.

Σε μένα απο μέσα Φεβρουαρίου μου έχει στείλει η Τράπεζα 3 φορές νέο πιν για την νέα πιστωτική (την ακύρωσα λόγω ύποπτης ιντερνετικής αγοράς) και τα πιν....δεν έφτασαν ποτέ! Το τελευταίο στάλθηκε 8 Απριλίου και αποκλείεται να έρθει, υποπτεύομαι σίγουρα δολιοφθορά (κλοπή) απο κάποιον υπάλληλο και αύριο θα κινήσω εσωτερική έρευνα γιατι το ίδιο διάστημα...οι λογαριασμοί έρχονται κανονικά! (Ο βασικός μου στόχος ήταν...να μην έρχονται πλέον λογαριασμοί και ξοδεύεται χαρτί, αλλά χωρίς το πιν δεν μπορω να μπω στην υπηρεσία e-statement και να τους βλέπω και η Τράπεζα δεν έχει άλλο τρόπο να μου στείλει το πιν όπως λεει!) Χαθηκαν 3 επιστολές με πιν πιστωτικής ενω δεν χάνεται τίποτε άλλο, αυτό δεν μπορει να ειναι τυχαίο....
Αντίθετα 2 φορες πήρα συστημένο απο ΕΛΤΑ Λεωνιδίου Αρκαδίας σε Καστοριά την επόμενη μέρα, μάλλον τα προβλήματα ειναι στην Αθήνα....

Α εγώ το έχω συνηθίσει πλέον, εδώ και 3 χρόνια τους περισσότερους μήνες όσοι λογαριασμοί εκδίδονται μετά τις 20 του μήνα του λαμβάνω εφόσον έχουν λήξει.

Πήγα την 1η φορά τσακώθηκα με τον διευθυντή, μου είπε έχετε δίκιο αλλά δε μπορείτε να το βρείτε. Ε τι να του πεις μετά του ανθρώπου.

Τελευταία βλέπω τον 1 από τους 2 ταχυδρόμους της περιοχής μου (μιλάμε για όλο το Δήμο !) να προσπαθεί να περνάει κάθε Δευτέρα.

Έστω κάτι είναι και αυτό.

Μήπως ο καημένος θα πάρει υπερωρίες αν δουλέψει παραπάνω; Μπααααα !

και ο δικός μου δεν έχει μηχανάκι, με τα πόδια το κόβει το παλικάρι, καλά να είναι το παιδί.

Όντως δεν έχουν άτομα, πήραν σύνταξη αρκετοί και κάποιοι βγήκαν σε αιθελουσία πριν μερικά χρόνια και γίνεται πανικός !

Αφήστε που αν πας από το κατάστημα γίνεται της "Πόπης",διότι όλοι πάνε και πληρώνουν λογαριασμούς.

Μα καλά τις τράπεζες γιατί τις έχουμε; Εγώ που θέλω να στείλω ένα γράμμα ή να παραλάβω ένα δέμα πρέπει να χάνω τη μισή μου ημέρα περιμένοντας να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους;

E-banking δε θέλουν, κάρτες για ATM δε θέλουν, να πάνε σε τράπεζα δε θέλουν, να πάνε στην υπηρεσία όπου ανήκει η οφειλή δε θέλουν, ε τι στα κομμάτια; Γάλα μοιράζουν στα ταχυδρομεία και τους αρέσει τόσο πολύ;

και η πλάκα είναι που φωνάζουν και από πάνω στην ουρά ! Αχ Έλληνα ! αχ !

Σε μένα απο μέσα Φεβρουαρίου μου έχει στείλει η Τράπεζα 3 φορές νέο πιν για την νέα πιστωτική (την ακύρωσα λόγω ύποπτης ιντερνετικής αγοράς) και τα πιν....δεν έφτασαν ποτέ! Το τελευταίο στάλθηκε 8 Απριλίου και αποκλείεται να έρθει, υποπτεύομαι σίγουρα δολιοφθορά (κλοπή) απο κάποιον υπάλληλο και αύριο θα κινήσω εσωτερική έρευνα γιατι το ίδιο διάστημα...οι λογαριασμοί έρχονται κανονικά! (Ο βασικός μου στόχος ήταν...να μην έρχονται πλέον λογαριασμοί και ξοδεύεται χαρτί, αλλά χωρίς το πιν δεν μπορω να μπω στην υπηρεσία e-statement και να τους βλέπω και η Τράπεζα δεν έχει άλλο τρόπο να μου στείλει το πιν όπως λεει!) Χαθηκαν 3 επιστολές με πιν πιστωτικής ενω δεν χάνεται τίποτε άλλο, αυτό δεν μπορει να ειναι τυχαίο....
Αντίθετα 2 φορες πήρα συστημένο απο ΕΛΤΑ Λεωνιδίου Αρκαδίας σε Καστοριά την επόμενη μέρα, μάλλον τα προβλήματα ειναι στην Αθήνα....

Γιατι δεν ζητας παραλαβη του φακελου-pin απο το υποκαταστημα τραπεζης ? Ετσι ειχα κανει σε μια προπληρωμενη , να μην μπλεκεις και αν αργησει να εχεις και καποιον υπευθυνο να κραξεις :)