Τι γίνεται με το ch29 της Digea;

foxx

Established Member
14 December 2009
157
Τι γίνεται βρε παιδιά με το κανάλι 29 (Mega, Skai, κλπ) στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στις ΒΔ συνοικίες;

Στις Συκιές, περιοχή Επταπυργίου όπου είναι το σπίτι μου έχει εξαφανιστεί εντελώς μετά από καναδυό εβδομάδες με σπασίματα και μειωμένο σήμα. Ανάλογα είναι τα προβλήματα σε Νεάπολη και Πολίχνη όπως μαθαίνω από φίλους και συγγενείς. Σε αντίθεση με το ch29 το 25 εξακολουθεί να είναι 10/10 χωρίς πρόβλημα. Στο μεταξύ στο γραφείο μου στο κέντρο της πόλης και σε φίλους στην Ανατολική το σήμα του 29 ανέβηκε ακόμα περισσότερο.

Πήρα τηλέφωνο στην Digea και μου έλεγαν ανοησίες. Έχει κανείς κάποια καλύτερη ενημέρωση;
Όχι τίποτα άλλο αλλά αναρωτιέμαι μήπως όπως και παλαιότερα στα αναλογικά έστρεψαν πάλι τους λοβούς τους στα N, NA και άφησαν τις ΒΔ συνοικίες στα κρύα του λουτρού.

Last edited:
κοντά στο πρώην Υπουργείο μακ-θράκης (που μας το κάναν Γ.Γ. :rifle:) τα mega,star,skai παίζουν 100% , ενώ τα ΑΛΛΑ τη μια μέρα παίζουν και άλλες μέρες έχουν του κ0λου τα σπασίματα :tdown:

Παιδιά επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά* ότι ο πομπός από Φιλίππειο βγήκε προβληματικός! Όλοι όσοι μένουμε δυτικές έχουμε προβλήματα, δεν έχει να κάνει αν είσαι Νεάπολη, Ρετζίκι, Σταυρούπολη, Πολίχνη!
Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν υπάρχει καμία παραδοχή από την Digea και ούτε κάποια ένδειξη ότι θα τον φτιάξουν!!
Γενικά τον πομπό τον έστησαν και τον άφησαν στο έλεος του καιρού!:AFADF0:

μάααλιστα
:violent-smiley-008:digea
*http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=55244