τι γινεται με το hd-dvd?

Μου κάνει και καψόνια ο Στρατηγός! Έψαχνα να βρω που έχω γράψει για αυτό και βρήκα μόνο το θέμα με τις κλακέτες. Αν αυτό διάβασες και σε επηρέασε τόσο, τότε δεν πήγε τόσο χαμένο όσο νόμιζα! :blush:

Τέσπα, η ταινία είναι ένα αρκετά καλό animation. Το ισχυρό του χαρτί δεν είναι το χιούμορ, αλλά η μουσική. Θυμήθηκα το Moulin Rouge με τις αναπάντεχες διασκευές. Και το σενάριο είναι καλό, αλλά μετά τη μέση τραβάει λίγο περισσότερο από όσο θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, η ενασχόλησή μου με τις κλακέτες δεν με καθιστά ιδιαίτερα αντικειμενικό.

Ελευθέριε..... Ζητώ ταπεινά συγνώμη... :BDGBDGB53:
Βλακεία έγραψα, και μπέρδεψα και τους υπόλοιπους.
Το Happy Feet βεβαίως και το γνωρίζω, άλλο ήθελα να γράψω κι άλλο έγραψα.
Το Big Fish εννοούσα. Αυτό αγόρασα. :frusty:

Ααααα... το Big Fish λοιπόν! (Και χάρηκα για τις κλακέτες...)

Μια υπέροχη ταινία του Tim Burton. Πιο "φωτεινή" από τις άλλες του, δηλαδή με λιγότερες μακάβριες σκηνές, αλλά τα σήματα κατατεθέντα του, οι "περίεργοι" χαρακτήρες και τα χαρακτηριστικά σκηνικά είναι εκεί. Το θέμα είναι η σχέση ενός νεόνυμφου γιου με τον πατέρα του, ο οποίος λατρεύει να διηγείται με υπερβολικό τρόπο τα κατορθώματά της νιότης του. Ταυτόχρονα παραμυθένιο και ανθρώπινο, χιουμοριστικό και συγκινητικό. Κινηματογράφος με τα όλα του και 5 στα 5 από εμένα.

Οι άλλοι τι λένε;

Λέω και εγώ, Μπάμπης και Happy Feet, περίεργος συνδυασμός.

Τεσπά, το Big Fish είναι από τις αγαπημένες μου και απο τις καλές του Tim.

Συμφωνώ με τον προ-λαλήσαντα!!

Το Big Fish είναι το αποκορύφωμα του Tim Burton, το απόλυτο παραμύθι!

Σαν παλαβός έκανα όταν βγήκε.
Προσωπικά θα είναι η πρώτη HD ταινία που θα πάρω, ανεξαρτήτως φορμά.

Εξαιρετικό το Big Fish,

Και ο Tim, κατά την άποψη μου, ίσως ο κορυφαίος, (σίγουρα στους 5 κορυφαίους) της εποχής μας...

Επισκέφθηκα το κατάστημα στη Γλυφάδα. Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο ιδιοκτήτης: γνώση και άποψη. Για αυτό και μόνο πήρα το Children of Men HD-DVD & DVD combo, παρά την τσουχτερή τιμή των 48 . Για να μη σας τρομάξω (παραπάνω), αυτή είναι η τιμή των combo. Τα απλά HD-DVD έχουν 38 . Και εις χαμηλότερα...

Ζητώ να μου δανείσουν Toshiba τώρα! :D

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω, το Big Fish και το Children of Men συγκαταλεγονται στις θλιβερες εξαιρεσεις ταινιων HD που εχουν μετρια εως κακη εικονα και συγκρινονται με απλα dvd...

Σκέψου να ήθελες να με απογοητεύσεις κιόλας... :D
Δεν πειράζει. Να μάθω άλλη φορά να ψωνίζω χωρίς να κοιτάξω εδώ...

Big Fish έχουν μόνο τα στρουμφάκια*, έτσι δεν είναι;

* υποστηρικτές του Blu-Ray, κατά τους AVS HDDVDάδες! :flipout: