Τι γίνεται με τον Humax 5400?

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Ο αειθαλής, γερόλυκος, θρύλος πλέον Humax 5400 καλπάζει. Είχα καιρό να ασχοληθώ μαζί του και διαπίστωσα ότι η υποστήριξη του βρίσκεται στα ύψη.

Οι συχνές αναβαθμίσεις firmware και τα updates καθιστούν τον συγκλονιστικό Humax μάχιμο χωρίς να έχει να ζηλέψει τίποτα από τους σύγχρονους δέκτες της κατηγορίας του.

Οκτώ χρόνια μετά την εμφάνιση του δέκτη ελάχιστοι είναι οι λόγοι για την αντικατάσταση του.

Η τελευταία έκδοση λογισμικού είναι η ToH3.4gr & HoTplugged v9.2

Τα πρωτα βιολια δυσκολα πεθαινουν ακομα και σημερα ο Humax ριχνει στα αυτια σε νεοτερους δεκτες οπως στην ευαισθησια tuner απαραιτητη για το κατεβασμα δυσκολων συχνοτητων και στην εικονα:firstprize:

Κι εγώ Humax έχω και δεν τον αλλάζω με τίποτα.
Εχω μείνει όμως στο ToH3.4gr & HoTplugged v8.0
Μάλλον έχω καιρό να τον αναβαθμίσω...

attachment.php

Μια χαρά δουλεύει αν δεν με πιστεύετε είναι το δεύτερο εικονίδιο από τα αριστερά προς τα δεξιά :flipout:

Attachments

• Capture_08212007_233057.jpg
    Capture_08212007_233057.jpg
    6.1 KB · Views: 99
Τι είναι αυτό το εικονίδιο;

Software ειδικά για τον humax το όποιο του δίνει δυνατότητες dreambox :angel:

Το συγκεκριμένο software κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο δεν είναι κάτι πολύ πρόσφατο δηλαδή. :operator:

Last edited:

Το συγκεκριμένο software κυκλοφορεί πάνω από ένα χρόνο δεν είναι κάτι πολύ πρόσφατο δηλαδή. :operator:

Που το βρίσκω, και πως λέγεται;
Αξίζει ο κόπος να το έχω;
Και πρέπει να έχω συνεχώς συνδεδεμένο τον Humax με το computer;
-bye-

Και εγώ τον έστειλα στο υπόγειο για τιμωρία. Για στειλτε ένα pm πως και με τι εργαλεια περναμε τα διαφορα καλουδια!Εχω μείνει στο 7και κάτι και έχω σβήσει τα πάντα από το pc μου.:firstprize:

Πως λέγεται και που το βρίσκω; :BDBDG54:

Sharemax,αν ψάξεις το βρίσκεις και εδώ μάλλον με τα κατάλληλα αλλά εργαλεία αναβάθμισης.

http://www.crosat.org/aploud/index.php?PHPSESSID=3b84c5e88fa0b011ae7698de64ccb391&direction=0&order=mod&directory=HUMAX%20RECEIVERS

Αν έχεις τον humaxθα έλεγα πως ναι αξίζει τον κόπο αν έχεις και dreemboxκαι humax θα έλεγα πως πάλι αξίζει τον κόπο και θα σου δώσω ένα παράδειγμα.

Προχτές ήμουν στο εξοχικό, και στο εξοχικό δεν έχω σύνδεση adslδανείστηκα την ασύρματη σύνδεση του γείτονα με το laptopκαι με ένα μέτρο καλώδιο από το laptop στον humaxέκανα την δουλεία. :firstprize:

Και για το τελευταίο σου ερώτημα, ναι χρειάζεται συνεχής σύνδεση με το pc. :BDGBGDB55:

Και εγω που εχω και τα δυο ?Κανω δουλεια?Το link δεν παιζει!!!

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τον Humax 5400?

Και εγω που εχω και τα δυο ?Κανω δουλεια?Το link δεν παιζει!!!

Ναι από τον dreamboxσου να στέλλεις στο εξοχικό στον humaxγια να μην κουβαλάς τις κάρτες -bye-

Το link χτες έπαιζε τώρα παίζει και δεν παίζει.. :BDBDG54: