Τι γίνεται με τον λόγο συμπίεσης (Filmnet)??

Γιατί δεν μειώνουν τον αριθμό των καναλιών ώστε να ανεβάσουν το bitrate; Τα filmnet θα μπορούσαν κάλιστα να τα κάνουν 2, και τα αθλητικά 3-4. Δεν ξέρω αν είναι σωστό τεχνικά όπως το περιγράφω, αλλά η λογική μου λέει ότι αν έχω 20 προγράμματα που κάνουν uploading τότε θα έχω το μισό rate από το να έχω 10 προγράμματα.

Σωστά το λες, αλλά αυτοί (η της nova) θέλουν να δίνουν το μέγιστο αριθμό καναλιών που είναι δυνατό χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τη ποιότητα. Γιατί προφανώς αυτό πουλάει στους υποψήφιους συνδρομητές, το πλήθος των καναλιών (που δεν είναι και ιδιαιτέρως μεγάλο εδώ που τα λέμε!). Αφού γίνουν συνδρομητές, βλέπουν τη ποιότητα και τραβούν τα μαλλιά τους!!

Σωστά το λες, αλλά αυτοί (η της nova) θέλουν να δίνουν το μέγιστο αριθμό καναλιών που είναι δυνατό χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τη ποιότητα. Γιατί προφανώς αυτό πουλάει στους υποψήφιους συνδρομητές, το πλήθος των καναλιών (που δεν είναι και ιδιαιτέρως μεγάλο εδώ που τα λέμε!). Αφού γίνουν συνδρομητές, βλέπουν τη ποιότητα και τραβούν τα μαλλιά τους!!

Tραβάνε σίγουρα τα μαλλιά τους ή λένε "πω πω κρύσταλλο εικόνα έχω τώρα με τη δορυφορική"? Ο πανάσχετος μέσος Έλληνας τηλεμ@λ@κ@ς ούτε που έχει ιδέα τι σημαίνει σωστή εικόνα... μόνο από χιονάκια ξέρει. Αυτοί κάνουν τη ζημιά, οι άλλοι κάνουν τη δουλειά τους.

Τώρα τι να πω, μπορεί και να έχεις δίκιο! Να βλέπουν το πιξέλιασμα, και να λένε "πω πω και γμ τα εφέ"!! :bang:

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τον λόγο συμπίεσης (Filmnet)??

Γιατί δεν μειώνουν τον αριθμό των καναλιών ώστε να ανεβάσουν το bitrate;
...
αν έχω 20 προγράμματα που κάνουν uploading τότε θα έχω το μισό rate από το να έχω 10 προγράμματα.

Ναι, αλλά άλλο είναι να διαφημίζεις ότι δίνεις 20 κανάλια κι άλλο ότι δίνεις 10.