Τι γίνεται με τον πομπό της Θάσου;

"Βέβαια μετά από 3 δευτερόλεπτα η οθόνη μαυρίζει και λέει "κωδικοποιημένο σήμα"."
Ακριβως το ιδιο μηνυμα μου βγαζει και εμενα (περιοχη ΚΑΒΑΛΑΣ) μηπως παιζει ρολο η τηλεοραση; μου ειπαν κατι για αναβαθμιση της αλλα πως; υποψην εχω την SAMSUNG LCD TV LE37R8 με ενσωματωμένο δεκτη
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ
Ακριβως το ιδιο και σε μενα με Samsung LE32

Και εγώ δοκίμασα στην toshiba 40zf355 να ξανασκανάρω τα κανάλια αλλά πάλι είχα το ίδιο αποτέλεσμα. Αναμονή και υπομονή. Σύντομα όλα θα γίνουν :grandpa:

Ενημερώνω ότι από 26/11 σταμάτησε η εκπομπή των ψηφιακών της ΕΡΤ. Τουλάχιστον δεν τα πιάνω στην Ξάνθη (καλύτερα να πω δεν τα ακούω αφού λόγω του γνωστού προβλήματος δεν τα είδα ποτέ)

Απάντηση: Re: Τι γίνεται με τον πομπό της Θάσου;

Ενημερώνω ότι από 26/11 σταμάτησε η εκπομπή των ψηφιακών της ΕΡΤ. Τουλάχιστον δεν τα πιάνω στην Ξάνθη (καλύτερα να πω δεν τα ακούω αφού λόγω του γνωστού προβλήματος δεν τα είδα ποτέ)
Ρίξε εδώ μια ματιά.

Περιμένουνε τους ιδιώτες παιδιά ....Είναι απίστευτη αυτή η ΕΡΤ.
Ελλάδα το μεγαλείο σου ...

Με εκτίμηση

Γιώργο συμφωνώ μαζί σου ότι η ΕΡΤ είναι απίστευτη, αλλά σε καμία περίπτωση οι ιδιώτες δεν είναι καλύτεροι. Ασχολήθηκε κανείς από τους ιδιώτες όλα αυτά τα χρόνια για καλύτερη ποιότητα περιεχομένου, για καλύτερη ποιότητα ήχου ή ακόμη και για να περάσει στην επίγεια ψηφιακή. Τουλάχιστον η ΕΡΤ, έστω και σε MPEG-2 είναι έτοιμη. Η ΕΡΤ έστω και με δυσκολία λαμβάνεται στην επαρχία, οι ιδιώτες λαμβάνονται???
Σόρυ, αλλά διαφωνώ, οι ιδιώτες είναι πολύ χειρότεροι από την ΕΡΤ.

Αργυρη κι εγω συμφωνώ ότι σ αυτά τα θέματα οι ιδιώτες ειναι χειρότεροι, μόνο που αυτούς δεν τους πληρώνουμε αδρά και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε "απαιτήσεις", ενω στην ΕΡΤ είμαστε "κατ ανάγκη συνδρομητές" και ...υποτίθεται ότι "μας ανήκει", γι αυτό και έχουμε πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις!
Να πω πάντως ότι...μετα 30 χρόνια εδέησαν να καλύψουν και την Δυτική Μακεδονία με το ραδιόφωνο της ΕΡΑ3 ενώ έκαναν stereo και τα Πρώτο-Δεύτερο!

Mήπως σταμάτησαν κάποιες συχνότητες με τις ανακατατάξεις που έχουν πεί θα γίνουν και τώρα το θυμήθηκαν να το εφαρμόσουν για κάποιους λόγους ;

Re: Απάντηση: Τι γίνεται με τον πομπό της Θάσου;

Αργυρη κι εγω συμφωνώ ότι σ αυτά τα θέματα οι ιδιώτες ειναι χειρότεροι, μόνο που αυτούς δεν τους πληρώνουμε αδρά και έτσι δεν μπορούμε να έχουμε "απαιτήσεις", ενω στην ΕΡΤ είμαστε "κατ ανάγκη συνδρομητές" και ...υποτίθεται ότι "μας ανήκει", γι αυτό και έχουμε πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις!

Ναι συμφωνώ πληρώνουμε την ΕΡΤ υποχρωτικά και θα έπρεπε να είναι σαν κρατικό κανάλι παράδειγμα. Αλλά μην δίνουμε και άφεση αμαρτιών στους άλλους. Να αναφέρω τις ατέλειωτες διαφημίσεις και τους "εκβιασμούς- συμφωνίες" απο το κύκλωμα των διαφημιστικών εταιριών - καναλιών ... να αναφέρω τις 100% κατευθυνόμενες ειδήσεις... να αναφέρω την χρήση από τα ιδιωτικά κανάλια του εξοπλισμού της ΕΡΤ για εξωτερικές μεταδόσεις... την ανυπαρξία οργάνωσης του προγράμματος τους ... την μη καταβολή των υποχρεώσεων προς το δημόσιο και τις εταιρίες παραγωγής (με αποτέλεσμα να μας κάνουν συνεχώς ρεζίλι )... την εκ του ασφαλούς μεταβασή τους στις νέες πλατφόρμες ( αφού εξασφαλίσουν το σχετικό τίμημα απο τον εξοπλισμό που θα εφαρμόσουν - διαθέσουν) και πολλά άλλα. Δυστυχώς έχουμε μάθει να κρίνουμε και να καταδικάζουμε μόνο τον δημόσιο τομέα και στον ιδιωτικό ( που κατά την γνώμη μου είναι σε άθλια κατάσταση) να είμαστε πιο χαλαροί. Για να καταλήξω ας έχουμε μια ζυγαριά στις κρίσεις μας.

Παιδιά έμαθα ότι οι Νεφελίμ έκαναν μυστική βάση κοντά στον πομπό και εμποδίζουν το σήμα του. Γι αυτό και δεν έχουμε δει τίποτα.