Τη γνώμη σας για αυτοκίνητο.

Απάντηση: Re: Τη γνώμη σας για αυτοκίνητο.

Palimpsest said:
Oxi kai ta Giaponezika aproblnmatista!
Apla exoun kalo service!
Ta gallika omorfa?????????(aneta isos)
Ta Italika sportiv?????????Gia pes mou poia?
Ta Germanika asfalei??????????? 5 asteria meta apo polla xronakia apo allous(Galous, Giaponezous klp)
H my8ologia zei kai basileuei ekei kato blepo!
Spiros

Για ρωτα λιγο για στατιστικες απο ασφαλιστικες εταιρειες για την αξιοπιστια των honda, toyota,nissan
Δεν εχουν ντιζαιν και ομορφη αισθητικη τα γαλικα για ρωτα καμια γυναικα να σου πει
Δεν ειναι sportiv τα Italika απο fiat εως lamborghini κουτσουρα αναρτησεις και πλαισια εχουν
Οσο για τα γερμανικα δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω τιποτα

ολα τα παραπανω βεβαια ειναι πολυ γενικα οποτε βλεπουμε ανα περιπτωση μαρκας και μοντελου

Ξεχασατε το πιο σημαντικο...

ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ!!!
ΠΟΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

Μεταξυ σχεδον ισοδυναμων προτασεων το καλυτερο κριτηριο...;)

Παντως δες τα mitsubishi colt και Honda jazz ειναι καλες περιπτωσεις αν σ'αρεσουν τα πολυμορφικα το colt απο πρωσοπικη εμπειρια ειναι αρκετα γκαζιαρικο, καλο κρατημα, καλους χωρους,καλη ποιοτητα κατασκευης

ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ (tasos75) said:
μακρια απο το corsa και γενικα opel :mad:

κοιταξε σε ιαπωνεζικο YARIS,SIRION,COLT,JAZZ

ειναι πολυ μεγαλυτερα απο μεσα απ' οτι φαινονται απο εξω ;) και δεν χαλανε σαν τα αλλα :D

Διαφωνώ μαζί σου, εχω 6 έτη Astra3d εχω κάνει 135000Km το έχω παει ελαφρύ offroad (όσο και αν φαίνεται κουφό) μακρυνα ταξίδια και δε με έχει προδώσει ποτέ. Μιρκοβλάβες ναι αλλα αστείες μεσα σε 6 έτη κακομεταχείρισης.
Ειναι και οικονομικά στα σέρβις....και ασφαλή, καλή εξυπηρέτηση aftersales kok

Θα ξαναγόραζα OPEL χαλαρα

Οταν εγώ σας φώναζα φτιάχτε κατηγορία αυτοκίνητο, δεν ακούγατε....κοιτάτε τώρα, σε λίγο μη σας πώ ότι θα ξεπεράσουμε το φορουμ των 4 τροχών

δοκτορα ακου και προβληματισου:
παρε τεστ ντραιβ ενα φιεστακι 1.6 (100αλογατα) που εινια εκει κοντα και αν σε παιρνει προτιμησε το s που εχει πολυ καλα καθισματα.
απο ολα τα παραπανω εχει την καλυτερη χρηματοδοτηση (εκτος των αλλων που θα τα δεις στη δοκιμη)

Φίλε...εχω Suzuki swift 1.3 από το 1992.Δεν μου ζητάει τίποτα,εκτός από βενζίνη (που και πάλι είναι οικονομικότατο) και που και που αλλάζω και κανένα λαδάκι.
Σκέψου το

Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση, το θέμα είναι υποκειμενικό (συμφωνώ ότι το πιο σημαντικό είναι το τί γουστάρει) και ότι είναι πιθανόν 5 διαφορετικοί άνθρωποι να σου δώσουν 5 διαφορετικές απαντήσεις.
Η δική μου πρόταση θα ήταν να πας στις αντιπροσωπείες και να απαιτήσεις εκτεταμένο test drive (όχι 10 λεπτά γύρω από το τετράγωνο).
Νομίζω ότι μετά από αυτό θα έχεις βρει από μόνος σου τη "σωστή" απάντηση στο τί να επιλέξεις...

Οδήγησε όσα περισσότερα μπορείς.
Επίσης η ομορφιά του κάθε αυτοκινήτου είναι συνυφασμένη με την έκδοση (αξεσουάρ πλούσιας έκδοσης...) αλλά και πολύ περισσότερο από το χρώμα του.
Μερικά χρώματα σε άλλα μοντέλα τους "πηγαίνουν" και σε άλλα όχι...

Eki_65 said:
Οταν εγώ σας φώναζα φτιάχτε κατηγορία αυτοκίνητο, δεν ακούγατε....κοιτάτε τώρα, σε λίγο μη σας πώ ότι θα ξεπεράσουμε το φορουμ των 4 τροχών
Όλοι το είχαμε προτείνει αυτό φίλε. Ίσως κάποια στιγμή να γίνει και αυτό.

Από τα προαναφερθέντα, Clio 1.4.

Πραγματικά ήθελα να ξέρω, όλοι όσοι προτείνουν κάτι, το κάνουν έχοντας δοκιμάσει όλες τις πιθανές λύσεις και απορρίψει τις υπόλοιπες για συγκεκριμένους λόγους?

Δεν προσπαθώ να ξεκινήσω διαμάχη, απλά πάντα μου φαινόταν παράξενο.