Τη γνώμη σας για οθόνη προβολής

vman

Senior Member
15 September 2012
697
Σκέφτομαι για την αγορά οθόνης διαστάσεων 240x135 σε 16:9 αναλογία, θα μπει αναγκαστικά ταβάνι (ύψος 2.9m) και θα είναι συρόμενη, δεν με νοιάζει ηλεκτρική ή με το χέρι αρκεί να μπορούσε κάποιος να μου πει τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης, εκτός από το προφανές της ευκολίας χρήσης ίσως υπάρχουν άλλα θέματα που δείχνουν προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.
Δεν έχω ιδέα τι θα έπρεπε να προσέξω σε μια οθόνη. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 300 ευρώ περίπου, από την άλλη παίζει ρόλο και η εκτιμώμενη διάρκεια ζωής της κάθε πρότασης.
Αν είναι δυνατόν δείξτε μου υποδείξτε συγκεκριμένα προιόντα σε μαγαζιά εδώ ή απ'έξω.

Ένα υπέρ που έχουν οι ηλεκτρικές, επειδή κατά το κλείσιμο μαζεύονται με σταθερή ταχύτητα και ομοιόμορφα, αργούν να κάνουν ζάρες.

Καλό θα είναι η οθονη στο πάνω μέρος να έχει μαύρο border ώστε το καθαρό κομάτι της οθόνης να κατεβαίνει πιο χαμηλά και να μην αναγκάζεσαι να κοιτάς ψηλά (γλυτώνεις έτσι ενοχλήσεις στο λαιμό). Υπολόγισε το κάτω μέρος του ορατού πλαισίου να είναι γύρω στο 1 μέτρο από το πάτωμα.

Ευχαριστώ φίλοι για τα σχόλια σας.
Είχα βάλει μια παραγγελία για μια ηλεκτρική στο amazon και χθες την ακύρωσε το μαγαζί που πουλάει μέσω amazon γιατί ήταν πολύ υψηλά τα μεταφορικά για Ελλάδα, και δεν ήταν αυτά που φαίνονταν στην παραγγελία. Οπότε το ξανασκέφτομαι....