Τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας !

Δημήτρη τα είδα τα σετάκια της Behringer με ενισχυτή κτλ. Δε με χαλάνε καθόλου . Περιμένω να δώ γενικά τι υπάρχει , τι προτείνεται εδώ. Να ακούσω θετικά και αρνητικά και μετά θα αποφασίσω. Στάνταρ θα σε χρειαστώ για τα εισαγωγικά ! Αλλά μέχρι τότε έχουμε καιρό !

γιατί βρε μάστορα...?
ασε τον κόσμο να έχει στόχους...

και εγώ ο Κάρλος είμαι....:flipout:
__Carlos, αν σας χρειαστεί κανένας Gillan, εδώ είμαι! :flipout:
Βάζω τα vocals στο Don't Take Me Alive, βάζεις το σόλο?!! :grinning-smiley-043

__Εγώ πάντως, χαιρετίζω την προσπάθεια -ΠΟΤΕ δεν είναι αργά. Ιδίως αν μιλάμε για ερασιτεχνική (εραστής της τέχνης, με την καλή έννοια δηλαδή) φάση! ;) Πάντως, προτίνω σίγουρα όχι άταστο, μιας και θα είναι σαφώς πιο δύσκολο, εκτός κι υπάρχει πίσω μουσική εμπειρία χρόνων...

:guitarist:

Last edited:
__Σκέφτηκα τον Plant αρχικά, αλλά μετά, λόγω του Jesus Christ Superstar που θα δω στις 19, είπα Gillan!! χαχα!

__Ο Plant είναι σαφώς πιο πάνω! Since I've Been Loving You... απ' τις πιο παθιασμένες ερμηνείες ever!!

Εγώ πάλι ήμουν στο 3ο έτος όταν άρχισα... ούτε 4 χρονάκια δεν έχω δηλαδή!

Αν έχεις φωτό θέλω να το δω πώς είναι με την επίστρωση λευκής πέρλας!

δεν μπόρεσα να βρω πως να σου στείλω photo μέσω pm οπότε τις βάζω εδώ. Είναι από κινητό οι φωτογραφίες. Στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό και όμορφο.

Φίλε Αnasthom, το χέσ@me που το χέσ@me το θέμα, δεν παίρνεις ένα "κανονικό" μπάσο (το όρθιο, το ξύλινο, το άταστο)?

Attachments

• im108.jpg
    im108.jpg
    75.7 KB · Views: 7
  • im111.jpg
    im111.jpg
    75.7 KB · Views: 5
  • im112.jpg
    im112.jpg
    33.5 KB · Views: 7
To αγόρασα μεταχειρισμένο (άστρωτο ήταν ακόμα) από ένα παλικάρι το οποίο είχε μεγάλη κάψα με το όργανο αλλά δεν μπορούσε τελικά να παίζει οπότε το έδεινε όσο όσο σε κάποιον που θα το αξιοποιούσε. Το αγόρασα πριν 13-15 χρόνια 350.000 δρχ (λιγότερο από τα μισά που κόστιζε τότε). Δεν πρέπει να υπαρχουν πολλά στην Ελλάδα σαν αυτό. Εχω πετύχει αρκετά με το μαύρο το βερνίκι αλλα σε λευκή πέρλα κανένα. Υπήρξα πολύ τυχερός με την αγορά αυτή.

Aν αρκεί ... μέσα , δε θυμάμαι να υπήρχε πουθενά στο ''don't take me alive''
εκτός και αν το διασκευάσεις...:SFGSFGSF:

To αγόρασα μεταχειρισμένο (άστρωτο ήταν ακόμα) από ένα παλικάρι το οποίο είχε μεγάλη κάψα με το όργανο αλλά δεν μπορούσε τελικά να παίζει οπότε το έδεινε όσο όσο σε κάποιον που θα το αξιοποιούσε. Το αγόρασα πριν 13-15 χρόνια 350.000 δρχ (λιγότερο από τα μισά που κόστιζε τότε). Δεν πρέπει να υπαρχουν πολλά στην Ελλάδα σαν αυτό. Εχω πετύχει αρκετά με το μαύρο το βερνίκι αλλα σε λευκή πέρλα κανένα. Υπήρξα πολύ τυχερός με την αγορά αυτή.

Το δικό μου το πήρα στα τέλη του 2004 1100 ευρώ.
Και πάλι καλούτσικη αγορά αν σκεφτείς ότι έκανε 2500 καινούριο (αν και δεν παράγεται πλέον).